De Bevers kiften over de frequentie van de kappersbezoeken van Kees

Nu het grootse optreden in Ahoy steeds dichterbij komt besluiten John de Bever en zijn partner Kees Stevens in aflevering 3 van seizoen 4 van De Bevers Op Weg Naar Ahoy er nog even tussenuit te knijpen. Er staat een tripje naar de Spaanse zon op het programma. De volkszanger is wel toe aan twee weken lekker luieren, maar als het aan Kees ligt wordt de agenda in de vakantie weer lekker volgepland.

Kees Stevens bezoekt Mari van der Ven

Voordat het zover is moeten de vers geïmplanteerde haarsprieten van Kees Stevens in deze aflevering van De Bevers Op Weg Naar Ahoy natuurlijk nog even flink in de plooi worden gelegd. Bij de sterrenstatus die hij als manager en ‘partner van’ inmiddels heeft verworven hoort natuurlijk ook een echte sterrenkapper. Aan Mari van der Ven de twijfelachtige eer om het kapsel van Kees eens flink onder handen te nemen. 

Dat John vooraf hint op een scheiding lijkt volledig langs het blije kind heen te gaan. Mari krijgt de vrije hand, maar als Kees vervolgens helemaal happy thuiskomt met zijn nieuwe kapsel kan hij op weinig bijval van zijn geliefde rekenen. Die ouwe Bever ziet weinig verschil en vindt 3 keer per week naar de kapper gaan sowieso grote onzin. Gelukkig krijg je bij Keessie niet zo snel de lach van zijn gezicht.

Waarom weigert John De Bever zijn gehoorapparaat tijdens opnames De Bevers?

Er moet nog één klein ding geregeld worden in aflevering 3 van De Bevers Op weg Naar Ahoy voordat John en Kees richting het warme Spanje kunnen vertrekken. Er worden oortjes aangemeten bij Stevens zodat hij straks in op het podium lekker mee kan janken met zijn partner. Dat hij het liefst roze oortjes wil, valt bij zijn lief niet in goede aarde. Het is toch een wonder dat John de Bever wel oortjes in zijn gehoorgang propt tijdens zijn optredens, maar nog steeds pertinent weigert om zijn gehoorapparaat in te doen. Blijkbaar luistert die eigenwijze drol alleen graag naar zijn eigen stem.

Nog voordat De Bevers samen met oom André en tante Joke richting Spanje vliegen, wordt er door John weer heel wat geklaagd. De brombeer verzint allerlei smoesjes om zijn ‘philips oorbellen’ niet te hoeven dragen, zoals het argument dat hij tijdens een toiletbezoek niet naar zijn eigen plasstraal wil luisteren. Intussen moeten wij wél week na week naar het ‘gezeik’ luisteren. Om escalatie te voorkomen besluit Kees wat afspraken met John op papier te zetten. Een week lang geen gezeur en negativiteit is de inzet. Dat klinkt toch echt als een regelrecht wurgcontract.

Nog snel even naar Spanje voor John en Kees op weg gaan naar Ahoy

Dan is het eindelijk zover, voordat De Bevers Op Weg Naar Ahoy gaan, vertrekken ze richting Spanje voor hun welverdiende vakantie. Het inchecken van de koffers, de fooi die Kees Stevens uitdeelt aan de piccolo en de geplande kajaktocht zorgen bij John al meteen voor diverse contractbreuken. Het ‘geen zin’ en ‘het is veel te heet’ gemopper van de liever lui dan moe zanger verandert op slag als hij merkt dat het roeien hem beter bevalt dan gedacht. John durft het zelfs aan om het kapsel van tante Joke nat te spetteren. Dit levert hem geen bonuspunten op. O jee, waar is Mari als je hem nodig hebt?

Lees hier alle artikelen over De Bevers.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 4 van De Bevers elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL5 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen met John de Bever en zijn partner Kees Stevens terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL5

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 4 De Bevers 2023