Beste Zangers: Sensationele duetten om van te genieten

Beste Zangers 2022                                                                                                     

Het is tijd voor de allerlaatste aflevering van seizoen 15 van Beste Zangers. Het seizoen eindigt altijd met een avond vol duetten. Wie zingt met wie en welke nummers worden er gekozen? Het is niet alleen de favoriete avond, maar ook die van mij.

Onder de indruk

Jan vraagt in deze aflevering aan iedere kandidaat wat hij of zij vond van de afgelopen week. Waanzinnig, bijzonder, spannend en ontroerend zijn woorden die veel voorbijkomen. Ferdi is onder de indruk van wat hij heeft gezien en iedereen is het erover eens dat er heel snel een hechte band is ontstaan tussen de Beste Zangers deelnemers. Ze hebben een prachtige week achter de rug en het is fijn dat wij ervan mee mochten genieten.

Het eerste duet wordt gezongen door Claudia de Breij en Sarita Lorena. Claudia heeft gekozen voor het nummer The girl from Ipanema. Ik kende dit nummer niet, maar vond het wel leuk. Sarita rapt in het Portugees en Claudia in het Nederlands en de rest van het nummer was in het Engels. Leuk dat al deze combinaties worden gemaakt. Al was ik nog niet omvergeblazen.

Op mijn favorietenlijstje

De volgende twee duetten zijn meteen op mijn favorietenlijstje beland. Nielson heeft voor I’m with you van April Lavigne gekozen, maar heeft er een Nederlandse tekst op geschreven. Samen met Roxeanne Hazes zingt hij Wie ik zoek en het klinkt perfect. Prachtige tekst, voortreffelijke stemmen en een heerlijk duo.

Maar dan… Blanks is aan de beurt en kiest voor zijn lievelingsnummer van Coldplay: Fix You. Ik ben dol op dit nummer. Samen met Claudia zingt hij een Nederlandse versie van dit nummer en het is fan-tas-tisch! Ik heb met open mond zitten luisteren naar Heel jou. WAUW!

Nielson gaat vreemd

Sarita mag ook een nummer kiezen en blijkt een groot fan te zijn van de film Tarzan. Samen met Nielson zingt ze You’ll be in my heart van Phil Collins. Nielson roept altijd heel hard dat hij alleen in het Nederlands wil zingen en nu gaat hij over in het Engels. Ik vond dit een bijzonder duet, want Sarita was heel serieus en Nielson probeerde er een feestje van te maken. Beetje gek wel.

Dan komt er een gouden duo naar voren. Roxeanne Hazes zingt samen met Jaap Reesema Bitter Sweet Symphony. Ik vind dit nummer niet heel leuk, maar deze stemmen zijn voor elkaar gemaakt. Misschien moeten Jaap en Rox eens gaan zitten voor een leuk duetje, want dat kan niet anders dan fantastisch zijn.

De laatste twee

We missen Ferdi Bolland nog, maar gelukkig wordt hij niet overgeslagen. Hij kiest voor het nummer Circle of life en zingt het samen met Blanks. Voor Blanks is dit een belangrijk nummer en Ferdi vond het een eer om dit samen met hem te zingen. Zichtbaar genieten ze van hun samenwerking en het klinkt echt heel goed. Ferdi zal wel last van zijn nek hebben, omdat Blanks echt gigantisch groot is naast hem.

Jaap mag de uitzending afsluiten en doet dit samen met Sarita. Hij kiest voor Holiday in Spain en dit nummer past goed bij hun avontuur in Sevilla. Sarita zingt in het Portugees en Jaap in het Nederlands. Een goed gekozen nummer om dit leuke seizoen mee af te sluiten.

Het is afgelopen

Dan zit het erop. Er wordt weer champagne gedronken en dit keer op de Martin Vissers Band. De band die ervoor gezorgd heeft dat wij acht afleveringen van Beste zangers 2022 hebben kunnen genieten van de muziek. Elke aflevering was een feestje en ik heb van alle kandidaten genoten. Ik ben een grotere fan geworden van Roxeanne en Jaap, maar ook de andere kandidaten hebben mijn hart gestolen. Mijn favoriete nummer? Grijs van Jaap en Heel jou van Blanks en Claudia.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma De Beste Zangers te gaan.

Beeld bron: Foto Still Tv NPO 1 / AVROTROS

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op het social media icoon hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb jij de duetten aflevering van Beste Zangers 2022 gemist? Kijk dan terug op NLziet of NPO Plus.

Home » Televisie » aflevering 8 Beste Zangers 2022