B&B Vol Liefde: Gaan deze deelnemers komende zomer onze lachspieren activeren?

B&B Vol Liefde: De aftrap 2023

Na in het vorige artikel over B&B Vol Liefde de spraakmakende deelnemers Debbie, Bram, Walter en Joy te hebben besproken, is vandaag de dag aangebroken om de deelname van de volgende vier gelukszoekers te bespreken. Want ook zij zijn deelnemers die ons in de zomer van 2023 kunnen voorzien van een grondige workout van de lachspieren. Tevens zullen de irritatieklieren worden gestimuleerd en de traanbuizen doorgespoeld met een zilte zoutoplossing. Ik ben er helemaal klaar voor, jij ook?

Kapitaalkrachtige Marian

Ze is vermogend, heeft goede looks en staat nog volop in het leven. Marian is 68 lentes jong en heeft kast van een villa in de Portugese Algarve. Alleen die ene échte liefde hè, dat wil maar niet lukken. Over haar eerste man is Marian niet te spreken. Ze omschrijft hem als een soort jaloerse bullebak die de haar het liefst in een gouden kooitje had willen stoppen. In haar tweede huwelijk vond ze wel de warmte die ze zocht, maar verloor ze haar grote liefde aan een verschrikkelijke ziekte. 

Het leven is niet makkelijk geweest voor Marian en wat zou het fijn zijn als ze via het programma B&B Vol Liefde een maatje zou vinden om samen in de achtertuin mee te golfen en aquagymmen. Om samen mee te wat??? Ja, Marian heeft in een golfbaan in de achtertuin. Geen schommel, skippybal of aftandse uitgezakte tuinset van de Prijsmepper, maar een échte golfbaan inclusief zo’n wagentje waarvan ik de naam niet meer weet. 

Houd je niet van golfen? No worries, dan ga je toch lekker gewoon aquagymmen met Eduardo. Een golfbaan, een zwembad èn een personal trainer die Eduardo heet. Hoe mooi wil je het hebben? Er zit alleen één addertje onder het prachtige groene gras… Je moet de aandacht delen met de chihuahua die aan de arm van Marian vastgeroest zit, maar je krijgt er wel een joekel van een B&B Vol Liefde voor terug. 

Pittige Petri

Denk je na bovenstaande alinea ‘laat maar, aan mijn lijf geen polonaise en dat gekef van Fifi kan mij ook gestolen worden’, lees dan toch nog even door. Marian is namelijk niet de enige begeerlijke vrijgezel die de makers van B&B Vol Liefde 2023 voor ons in de aanbieding hebben, want we hebben ook de stoere Petri nog.

Wat dacht je van Frankrijk? Een in Frankrijk gevestigde dame met een succesvolle Chambre d’Hôte. Oftewel een B&B op z’n Frans. Petri heeft geen keffertje, maar een hond van een fatsoenlijk formaat. Het type dat prima in staat is om inbrekers of de postbode in zijn edele delen te bijten. De hond bedoel ik natuurlijk, niet Petri. Haar dochters zijn al volwassen en de positief ingestelde dame met kort pittig kapsel weet wat ze wil. Een man met gespreksstof die haar ook nog eens kan laten lachen, staat bovenaan haar verlanglijstje. Welke man wil samen met Petri haar wonderschone Franse B&B Vol Liefde runnen?

Musicale Leendert

Voor de vrouwelijke B&B Vol Liefde fans heeft 2023 ook een paar leuke vrijgezelle heren als deelnemers in petto. Laten we beginnen met de cultuurlievende Leendert. Hij heeft een B&B in de Belgische Ardennen en is 68 jaar, maar voelt zich geestelijk nog stukken jonger. Het huwelijk van Leendert is helaas stuk gelopen en hij hoopt via B&B Vol Liefde het potje op zijn dekseltje te vinden.

Als je, je aanmeldt als een van de potentiële B&B Vol Liefde deelnemers die het hart van Leendert wil laten smelten, maak je dan vooral geen zorgen over bedden verschonen en ontbijtjes verzorgen voor irritante B&B gasten. Werken in de B&B is namelijk niet verplicht bij Leen. Kijk, dat maakt hem al een stuk leuker hè. Tel daarbij op dat de beste man ook nog eens een ware Wibi is op de piano en je hebt een leuke vangst aan die ouwe reus.

Gastronomische Martijn

Zoek je het geluk liever in wat warmere oorden? Meld je dan aan voor de B&B Vol Liefde van Martijn en wie weet mag jij samen een aantal andere deelnemers in 2023 genieten van de Thaise zon. Vergeet alleen bij het inpakken van je koffer niet een jumbopak frikandellen mee te nemen, want de toeristen die in de B&B Vol Liefde van Martijn komen zijn gek op Hollandse lekkernijen. Van kroket, tot stamppot met van die lekkere vette, dikke jus en grootmoeders gehaktballen, onze Martijn serveert het allemaal. Tja, waarom zou je ook authentieke Phad Thai of Dim Sum eten als in Thailand bent terwijl je kan genieten van de exquise Hollandse pot?

Heb je zin om lekker verliefd te worden, vlinders in je buik te voelen en gehaktballen te draaien, meld je dan nu aan als date voor Martijn en maak er samen een B&B Vol Liefde en romantiek van. Hij wil zo graag samen ‘de see zien’ en genieten van ‘de pallumbomen’ met een leuke dame. Dat gunnen we die kerel toch?

Veel plezier en doe voorzichtig 

Morgen praat ik je bij over de laatste vier naar liefde smachtende deelnemers van B&B Vol Liefde 2023. Het kan later op de dag worden voordat het artikel online staat, want er schijnt vanavond iets te zijn met karrevrachten vol oliebollen en liters champagne. Als je weet wat ik bedoel, dan wens ik je vanavond een prachtig uiteinde en een goed begin van 2023! 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij de aftrap op RTL4 gemist en ben je bang om je grote liefde mis te hebben gelopen? Kijk dan op Videoland terug naar de B&B Vol Liefde 2023 oproepjes van Debbie de Jong in Spanje , Martijn Bolhoeve in Thailand, Bram van Eijgenhuijssen in Zweden, Marian Trott in Portugal, Petri Damen in Frankrijk, Leendert Wijland in België, Joy van Swieten in Malaga en Walter Spangenberg in Frankrijk. Zit er een leuke date voor je bij? Aanmelden kan op de website van rtl.nl

Beeld bron: Foto’s Blue Circle

Home » Televisie » seizoen 3 de aftrap B&B Vol Liefde 2023 Deel 2