Wat is er mis met de versiertactiek van Thalia en Diana uit B&B Vol Liefde?

Vandaag wil ik het met jullie hebben over twee dames die er wel heel bijzondere versiertrucs op nahouden om Martijn Bolhoeve en Leendert Wijland te veroveren in B&B Vol Liefde 2023: Diana en Thalia. 
De een plakt als een prijssticker van de Blokker en krijg je met geen mogelijkheid fatsoenlijk van je product af zonder een sticky laag achter te laten. De ander heeft meer weg van statische raamfolie wat precies op het moment dat het op het raam lijkt vast te zitten, vliegensvlug weer naar beneden dondert. 

De tactiek waarmee Diana haar Martijn Bolhoeve hoopt te veroveren

B&B Vol Liefde deelneemster Diana is het prototype van de ‘te lieve vrouw’ die zichzelf helemaal wegcijfert voor een man. Ze biedt zichzelf op een presenteerblaadje aan en zodra het mannetje binnenkomt loopt ze kwispelstaartend achter hem aan. Alles om maar in zijn aanwezigheid te verkeren. Dat moet voor veel mannen toch als de ideale vrouw klinken? 

Nou vergeet het maar, want mannen zijn raarder dan raar. De man wil iets, maar zodra hij het binnen handbereik heeft, dan wil hij het ineens niet meer hebben. Eigenlijk net als kleine kleutertjes die zeuren om een snoepje om vervolgens te krijsen ‘lust ik niet’. Om generalisering van het voltallige mannelijk geslacht te voorkomen, zal ik erbij vermelden dat bovenstaande omschrijving vooral gaat over het type man waar de prijssticker-vrouw op valt. 

Nu hoor ik jullie denken: ‘Maar Jorit, op wat voor man valt zo’n plakkerige plakstrook dan?’. Dat is een heel goede vraag. Tja…hoe kan ik dat op een manier omschrijven waarbij ik het nog enigszins netjes houd? Dat kan dus niet, want de enige omschrijving die opborrelt in mijn warrige waterhoofd is het type man wat zelfgenoegzaam is, het empathisch vermogen van een beschimmeld borrelnootje heeft en denkt dat hij ‘God’s gift to women’ is. Kortom, een type à la Martijn Bolhoeve uit B&B Vol Liefde. 

De tactiek die Thalia gebruikt om Leendert Wijland te versieren in B&B Vol Liefde

Bij de raamfolie-dame, die je overigens niet moet verwarren met de raamwerkers in de rosse buurt van Amsterdam, is de situatie eigenlijk precies omgekeerd. Zij zet haar klauwen in de ‘te lieve man’. De man in kwestie is vaak een beetje gezapig, maar zou hemel en aarde bewegen om de dame gelukkig te maken. Tot het moment dat de mannelijke prooi er genoeg van heeft. 

Raamdame Thalia heeft in B&B Vol Liefde haar prooi Leendert Wijland flink onderschat. Telkens weer daagde ze hem uit door allerlei signalen af te geven, maar zodra het puntje bij het paaltje kwam deed ze gauw een stap achteruit. Leendert was het konijn en zij was degene die er een hengel met een sappige wortel voor liet bungelen. Het konijntje rende en rende tot hij op een dag zo vreselijk veel honger had dat hij de energie niet meer op kon brengen om nog een stap te verzetten.

Eigenlijk is het best sneu voor het grijze konijn. Na al die jaren eenzaam vertoeven in zijn watermolentje, wilde Leendert eindelijk eens het stof en spinrag aan de binnenkant van de slurf die onderaan zijn buikje bungelt eruit blazen. Het jeukte als een gek, maar niemand die hem krabben wilde. En al helemaal raamdame Thalia niet. Ze speelde haar spel, maar ging net een stapje te ver. Dag sugardaddy, luxe leventje en een mooie erfenis om van te genieten met een 25 jaar jongere toyboy. Thalia schijnt tegenwoordig halfnaakt op straat te dansen tijdens Carnaval in de hoop een nieuw konijn te lokken met haar sappige wortel.

Hoe versier je succesvol een man?

Thalia en Diana trekken allebei aan het kortste eind in B&B Vol Liefde en zullen dat ook blijven doen zolang ze deze versiertactiek aanhouden. Hoe je wel een man moet versieren kan ik jullie helaas ook niet vertellen. Mijn eigen liefdesleven is immers te vergelijken met een treinongeluk in een tunnel. Wat ik wel weet is dat als ik ooit nog eens zo achterlijk ben om op date te gaan, ik de raamfolie-griet en prijssticker-miep in mijn achterhoofd houd om hopelijk niet in dezelfde valkuil te vallen. 

Nu we het er toch over hebben… wat voor versiertrucs gebruiken de andere dames van B&B Vol Liefde volgens jullie? En is hoe succesvol is die tactiek?

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 19 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023