Wie wil B&B Vol Liefde deelnemer Joy als verloskundige tijdens de bevalling?

In aflevering 17 van B&B Vol Liefde 2023 staat hond Bella op het punt om te bevallen van haar puppy’s en Joy van Swieten werpt zich op als verloskundige, terwijl Babette en Esra ondertussen voor de snacks zorgen. Een ideale situatie of toch niet?

Het wonder dat een bevalling heet

Stel je eens even voor; je bent hoogzwanger, bloedje zenuwachtig en hebt al ruim twee maanden je eigen poes niet meer kunnen scheren door de gigantische skippybal in je pens. De weeën volgen elkaar steeds sneller op. Je weet dat het elk moment bingo kan zijn en de bal zal scheuren, waardoor het vruchtwater als een tsunami van 37 graden Celsius uit je muts stroomt. 

Na die vloedgolf volgt een super schattig maar enorm destructief wezentje dat, als je een beetje pech hebt, je inmiddels hevig behaarde flamoes openscheurt van je navel tot je anus. Vruchtwater, bloed, wellicht zelfs een klontje poep en nog allerlei andere ondefinieerbare smurrie hangen te bungelen in een jungle van schaamhaar.

Zie je het beeld een beetje voor je? Stel je dan nu voor dat er drie hippies om je heen zitten. Twee gozers aan de linkerkant van je bed en één vent ligt aan het voeteneind van je bed hevig te kreunen. Laten we de bedkreuner die tussen je voeten ligt voor het gemak even vernoemen naar deelnemer Joy uit B&B Vol Liefde 2023. 

Het B&B Vol Liefde bevallingsteam onder leiding van Joy van Swieten

Hijgend moedigt Joy je aan terwijl zijn vrienden nieuwsgierig toekijken: ‘Drukken, drukken, drukken…kom op, push! Ohhh, Ohhh, ja push…doe je ding!’ En net op het moment dat je tegen Joy wilt schreeuwen ‘Houd je hijgende pleurisbek, het is geen fucking pornofilm!’, besluit de baby dat het tijd is om naar buiten te klauteren. 

De kleine druif die nog maar amper tot zijn minuscule neusgaatjes buiten het geboortekanaal gluurt, wordt abrupt door de grote klauwen van Joy uit je vulva gerukt en de navelstreng trekt als een bungyjump koord de placenta mee naar buiten om vervolgens op de vloer van B&B Vol Liefde van de heer van Swieten te belanden.

Ja lieve Babette en Esra, dit is wat jullie mogelijk te wachten staat als je het geluk hebt om een gezinnetje te mogen stichten met mister B&B Vol Liefde Joy van Swieten. Dat klinkt behoorlijk kut hè. En dat is het ook…letterlijk. Doe wat je wilt met deze informatie, maar als ik jullie was zou ik het op een lopen zetten. Beter rol je jezelf nu met een rotgang van die berg af, dan ooit te bevallen met Joy en zijn posse die tussen je benen gluren terwijl jij ligt te creperen in de woelige barensweeën.

Was het ingrijpen van Joy een verstandige zet?

Vol afschuw heb ik vandaag naar Joy en de bevalling van zijn hond Bella gekeken tijdens aflevering 17 van B&B Vol Liefde. Ik heb zelf twee kinderen op de wereld gezet en ook de geboorte van jonge dieren is mij niet vreemd na jaren raskatten te hebben gefokt én noodgedwongen een nest van 10 puppy’s met de fles te hebben grootgebracht. De beelden van de barende hond in B&B Vol Liefde deden mij echter rillen van angst.

Het gedrag van Joy zag er tijdens de bevalling heel aandoenlijk uit. Zijn betrokkenheid was bijna schattig te noemen, maar iedereen die ook maar enigszins verstand heeft van bevallingen bij dieren weet dat B&B Vol Liefde deelnemer Joy onnodig veel risico heeft genomen met de moederhond en de puppy’s.

Een persoonlijke boodschap aan de heer van Swieten.

Beste Joy, geef een barende hond, kat, Babette of Esra de ruimte en ga er niet met je tokus bovenop zitten. Stuur je maten naar de kroeg en laat de natuur zijn werk doen. Zolang het niet absoluut noodzakelijk is blijf je met je tengels van de pup, kitten of baby af. Bel desnoods een dierenarts, verloskundige of exorcist, maar ga geen dingen doen waar je de ballen verstand van hebt en mogelijk juist onomkeerbare schade mee veroorzaakt.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 17 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023