Een dringende oproep aan alle kijkers van B&B Vol Liefde

Vandaag is de dag gekomen dat wij een belangrijke oproep willen doen aan iedereen die het RTL4 programma B&B Vol Liefde een warm hart toedraagt en in het bijzonder de fans van Martijn, Bianca, Diana en Silvana. Lees onderstaand artikel alsjeblieft aandachtig en steun het initiatief van satirisch TV magazine Tv-Vrouw.

Noodoproep voor een deelnemer van het populaire datingprogramma

Zoals jullie wellicht weten ben ik absoluut niet vies van wat grappen en grollen, maar in het artikel van vandaag wil ik bij wijze van hoge uitzondering een serieus onderwerp met jullie bespreken. Het gaat om een zeer ernstige kwestie die mij en mijn collega’s ontzettend aan het hart gaat. Wij tikgeiten van Tv-Vrouw staan niet bekend om onze fijngevoeligheid en ook enig gevoel voor tact is ver te zoeken, maar toch zijn wij weldegelijk maatschappelijk betrokken en zetten regelmatig hulpacties op touw. Vandaag willen we jullie hulp inroepen voor Martijn uit B&B Vol Liefde.

Wij willen alle lezers van Tv-Vrouw en kijkers van B&B Vol Liefde vragen om eenmalig 50 cent te doneren. Jullie donatie zal besteed worden aan een cadeau wat de uitbater van Say Cheese in Thailand heel hard nodig heeft: een spiegel. Niet zomaar een spiegel voor Martijn, maar een levensgroot exemplaar zodat de bezwete bamischijf van B&B Vol Liefde een wat realistischer zelfbeeld kan ontwikkelen.

Bianca, Diana en Silvana 

Al drie leuke vrouwen zijn helemaal naar het Thaise Hua Hin afgereisd om de uitbater van de veredelde snackbar te verlossen van zijn eenzaamheid. Toch kon het Martijn niet bekoren en kreeg Bianca het stempel ‘te druk’, was Diana ‘te benauwend’ en is zijn nieuwste B&B Vol Liefde date Silvana ‘te getatoeëerd’. Waar de meeste deelnemers van het liefdesprogramma de grootste keutelkutten en knieholtelikkers als date voorgeschoteld krijgen, heeft onze bamihap toch echt niet te klagen met de dames die hij in zijn schoot geworpen krijgt. Maar voor Martijntje Nooit Genoeg is het niet voldoende. 

Ik weet niet wat voor verwachtingen de beste kerel voorafgaand aan het programma had, maar het lijkt mij logisch dat een Chantal Janzen, Bridget Maasland en Claudia Schiffer niet voorhanden zijn. Ook Erica Terpstra heeft de B&B Vol Liefde oproep van Martijn wijselijk genegeerd.

Help Martijn nu!

Als wij nu niet ingrijpen dan bestaat er een zeer reëel risico dat Martijn op zijn oude dag half ontbonden tussen de kaassouffleetjes wordt gevonden. Een verschrikkelijk eenzaam toekomstbeeld wat je je ergste vijand nog niet gunt. SMS daarom nu ‘KIJK VERDOMME ZELF EENS IN DE SPIEGEL’ naar 0000 en help deze B&B Vol Liefde deelnemer voordat het te laat is. Namens het hele team van Tv-Vrouw: bedankt!

Dit artikel is speciaal geschreven voor B&B Vol Liefde deelnemers Bianca, Diana en Silvana als hart onder de riem. Laat nooit een man je het gevoel geven dat je niet goed genoeg bent.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 20 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023