De ‘Mick Jagger van de lage landen’ duikt op in B&B Vol Liefde

We hebben in B&B Vol Liefde al een hoop vreemde figuren de revue zien passeren en zijn als kijkers onderhand wel wat gewend, maar nieuwe aanwinst Tom is van een niveau waarvan zelfs de meest stoïcijnse stervelingen acuut kippenvel op hun achillespees krijgen. Voor degenen die de aflevering van B&B Vol Liefde gemist hebben zal ik de kersverse potentiële scharrel van Marian Trott even beschrijven. Zet je schrap, want die kerel is een excentriek exemplaar dus mijn omschrijving kan voor de beelddenkers onder ons wellicht wat traumatiserend zijn .

Wat is een midlifecrisis ook alweer?

Ik denk dat iedereen wel bekend is met het fenomeen midlifecrisis. Van die mannen die tussen hun 45e en 50e levensjaar ineens beseffen dat hun jonge wilde hondenjaren voorbij zijn. De haren op hun hoofd gaan er langzaam maar zeker vandoor en de zwaartekracht transformeert geleidelijk de sixpack op hun buik naar een nixpack, om vervolgens naadloos over te gaan in een fust en uiteindelijk te eindigen als een overmaatse vlezige lap vel die vooral lijkt op de uitgelubberde plastic verpakking waar de sixpack ooit in zat.

Om uiterlijke aftakeling te compenseren heeft het ‘midlife man wezen’ een manier ontwikkeld om de aandacht af te leiden van het lichamelijk verval. Het is natuurlijk je reinste struisvogel politiek, want hoeveel luxe auto’s, motoren, leren jassen en veel te jonge vriendinnen zo’n man ook verzameld, het feit is en blijft dat hij elke dag ouder en verlepter wordt. De meeste heren komen na enkele jaren tot inkeer en leggen zich neer bij hun lot als ouwe knar. Vaak is dat het moment dat ze weer enigszins normaal gaan doen (voor zover dat mogelijk is bij een man). 

De beschrijving van B&B Vol Liefde nieuweling Tom

Heel af en toe is er een man die niet bij zinnen komt en wanhopig vastgeroest blijft in een midlifecrisis zoals onze B&B Vol Liefde nieuweling Tom. Hij is 69 jaar en waant zichzelf de Mick Jagger van de lage landen. Onderaan zijn hoofd hangen een paar lange grijze haren die ooit samen met een massa andere haren op zijn schedel gewoond hebben toen Tom nog jong en aantrekkelijk was. Het grootste gedeelte van zijn haardos is inmiddels jammerlijk overleden, maar de 15 armzalige haren die nog over zijn worden met trots gedragen. 

Wat voelt hij zich een stoere rocker met een stel hippe laarzen aan zijn poten, een blinkende oorbel in zijn lel en een gitaar op zijn rug. Speciaal voor de gelegenheid heeft Tom zijn Blues Brothers zonnebril uit de mottenballen gevist, want dit is de dag dat hij het hart van B&B Vol Liefde deelneemster Marian Trott gaat veroveren in Portugal. En mocht die chick niet te hachelen zijn, dan is hij toch maar mooi op televisie geweest.

Arme Marian

Je hoeft geen waarzegster te zijn om te kunnen voorspellen dat Marian echt niet zit te wachten op een type als Tom in haar B&B Vol Liefde. Stel dat jullie in de schoenen van Marian zouden staan, hoe zouden jullie reageren als er een slap aftreksel van Mick Jagger voor de deur zou staan? Ik zou het zelf namelijk echt niet weten, maar wat ik wel weet is dat ik vanavond nog een video deurbel ga bestellen zodat het mij nooit zal overkomen. Die deur blijft lekker dicht.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 25 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023