De vrouwen met ballen zijn dit jaar goed vertegenwoordigd in B&B Vol Liefde

Het is weer tijd voor de dagelijkse evaluatie van B&B Vol Liefde 2023 met vandaag in de spotlights boer Bram Eijgenhuijsen met zijn boerderij Heimdalls Gård in Norrhult Zweden, docente Petri Damen en haar B&B MaDamenFrance in Monclar en goeroe Walter Spangenberg met zijn groupie Anne bij camping Le Domaine Vert in Troche te Frankrijk.

Bram stopt de eenden bij zijn B&B vol met liefde

Zelfvoorzienende Bram Eijgenhuijsen vertelt aan de kijkers van zijn B&B Vol Liefde Heimdalls Gård in Norrhult Zweden dat de eenden één à twee keer per jaar een beurt krijgen. Het is het startsein voor de grijze hersenmassa onder mijn dakpan om de woorden van Brammetje Dump direct om te zetten in een visuele voorstelling. De gruwelijke details van de film die zich in mijn gedachten afspeelt zal ik jullie besparen. Laten we het er maar op houden dat  Donald Duck voorlopig niet meer kan zitten en heel Duckstad in rep en roer is.

De eenden zijn niet de enige die vandaag aandacht van Bram krijgen in B&B Vol Liefde, want havenwerker Madelon is ook van de partij en een muizig meisje met de naam Yamie-Lee is onderweg naar de boerderij in Zweden. Of Madelon echt een havenwerker is weet ik overigens niet, maar het zou mij niks verbazen. Ze loopt en praat als een havenwerker, en lijkt aanzienlijk meer testosteron in haar karkas te hebben dan gastheer Bram. Ik mag haar wel. Ze is een vrouw met ballen.

Petri Damen houdt alle ballen hoog in MaDamenFrance

Vrouwen met ballen hebben bij mij altijd een streepje voor en daarom was ik in het begin ook heel enthousiast over B&B Vol Liefde deelneemster Petri Damen uit Monclar in Frankrijk. De laatste aflevering is ze echter wel een beetje van het voetstuk afgedonderd waar ik haar op had gezet als een soort porseleinen Frida Kahlo. Assertief is namelijk wat anders dan agressief en de wijze waarop Petri verbaal de mannen alle hoeken van de B&B laat zien begint verdacht veel te lijken op een chronische vorm van piknijd. 

Wanneer B&B Vol Liefde deelnemer Hans op de Franse markt joviaal een babbel maakt met de dame van de bakkerij, kijkt Petri alsof ze zojuist een rot ei heeft opgeboerd. En als hij pittige Peet vervolgens een compliment geeft krijgt ‘ie keihard een tik op zijn neus. ‘Je bent wel wat meer aan het slijmen op dag 3 vind ik’, sneert de docente Frans. Onterecht in mijn ogen, want Hanssie wilde enkel een extra lekkere ‘apple crack’ scoren bij de bakkersvrouw en Petri in de watten leggen met een complimentje. Het is ook nooit goed.

Oestrogeen aangedreven demonen

Soms kunnen wij vrouwen best akelige wezens zijn. Vooral tijdens de beruchte tijd van de maand als we half leegbloeden komen de duivelse demonen zonder waarschuwing uit onze mond om de heren om ons heen te stenigen met vlijmscherpe woorden. In het geval van Petri Damen is het wellicht de overgang in plaats van ongesteldheid en laat die demonen nou net nog een tikkie valser zijn. Het zijn waarschijnlijk de grote zussen van de bloederige menstruatie demoontjes. 

Anne, de dame die in het Franse Troche bij de B&B Vol Liefde van Walter Spangen vertoeft, verbergt haar duivelse kant allang niet meer. De menopauze demoon heeft haar innerlijke zachtheid vervangen voor een egoïstisch opdringerig wezen wat behoorlijk vol van zichzelf is. Laten we de nieuwe Anne voor het gemak Narcissia noemen. De trouwe lezers van Tv-Vrouw weten vast wel wat ik daarmee bedoel.  

Aan de kijkers van het programma vertelt Narcissia: ‘Ik denk dat hij mij wel leuker dan leuk vindt, maar hij is nog wat gereserveerd. Ik vind hem hartstikke leuk en volgens mij kan ‘ie goed gebruiken daar ben ik inmiddels van overtuigd. Voor het eerst zijn Anne en ik het met elkaar eens in seizoen 3 van B&B Vol Liefde, want ik heb ook het vermoeden dat Walter ‘goed kan gebruiken’. Vrouwen, drugs…misschien heeft hij zelfs gesmikkeld van de ‘apple crack’ van Hans. Zo groot is Frankrijk niet, dus de kans is groot dat de heren saampjes aan de crack met appelaroma hebben gezeten. Het zou wel een goede verklaring zijn voor het uitermate bizarre gedrag van wazige Wallie.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram EijgenhuijsenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 9 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023