Marian breekt het hart van kunstenaar Tom in B&B Vol Liefde

Omgaan met teleurstellingen, de een kan het beter dan de ander en ook Alexandra en Tom staan in B&B Vol Liefde voor deze beproeving. Hoe gaan zij ermee om en wat kunnen wij er als kijkers van leren? De belangrijkste levensles komt in aflevering 31 echter van Bram Eijgenhuijsen na de ontmoeting met nieuweling Jasmin.

Alexandra verlaat B&B Vol Liefde niet zonder slag of stoot

Met mijn hand voor mijn mond geslagen zit ik vol afschuw te kijken naar het tafereel wat zich op televisie afspeelt. Ik probeer haar nog te waarschuwen door te roepen ‘Meid, doe nou niet! Houd de eer aan jezelf!’ Maar hoe hard ik ook roep, het heeft geen enkele zin. De ene na de andere sneer vuurt B&B Vol Liefde deelneemster Alexandra af op Walter Spangenberg en Corina zonder in te zien dat ze hen precies in de kaart speelt. 

Ze trapt vol in de valkuil van het verbitterde afgewezen vrouw syndroom. Om haar eer nog enigszins te redden zal ik de tantra juf vandaag niet op de hak nemen in deze column en mijn pijlen extra slijpen voordat ik ze op het duivelse duo richt dat is achtergebleven in sekte Le Domaine Vert in Frankrijk. 

Moraalridders Walter en Corina

Als twee dappere dodo’s huppelen Walter en Corina wapperend met een bos salie rond om Alexandra retrograde uit de B&B Vol Liefde te roken. Een ontzettende stoere actie van de helden op sokken. Zelfs de brandstapel wordt uit de mottenballen gevist om elk restje Allegggandra middels een brief tot as te barbecueën.  

Corina is de koningin te rijk en lijkt te denken dat haar toekomst als mevrouw Spangenberg in kannen en kruiken is. De dame is door de euforie zelfs even vergeten dat het nog maar een paar dagen geleden is dat ze met krokodillentranen terugdacht aan de gruwelijke heksenverbrandingen die ooit in de wereld hebben plaatsgevonden. Heksen op de brandstapel gooien vindt het loopse teckeltje van Walter uit den boze, maar voor Alexandra maakt ze graag een uitzondering.

Liefdesverdriet voor gangmaker Tom

Helaas heeft ook Turbo Tom de spoedcursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ niet met goed gevolg afgerond bij de B&B Vol Liefde van Marian Trott. De blij ei kunstenaar transformeert in een ware drama lama en wentelt zich zo goed in de slachtofferrol dat het mij niks zou verbazen als hij zijn eigen lijkzak alvast heeft besteld op bol.com. 

Hij zou overigens zijn tijd beter kunnen besteden aan het maken van een verkoopadvertentie op Marktplaats, want het schilderij van Marian Trott kan nog best een leuke duit in het zakje opleveren. Gelukkig is Tom nog helder genoeg van geest om het portret van de gastvrouw mee naar huis te nemen. Jij komt er wel jochie. Even janken, schouders recht en weer doorgaan. Je kan het!

Neem eens een voorbeeld aan Bram

Van B&B Vol Liefde deelnemers Alexandra en Tom leren we hoe je niet met een afwijzing om moet gaan, maar van Corina en Walter leren we hoe schijnheilig zelfbenoemde goeroes kunnen zijn. Alles onder het mom van groei, liefde en spiritualiteit, maar ondertussen zijn het onderontwikkelde kleine kleuters die vooral hun ego centraal hebben staan. 

Ik hoop van harte dat Corina en Walter een keer een voorbeeld nemen aan Bram Eijgenhuijsen, die in aflevering 31 laat zien dat hij meer zelfkennis heeft dan het duistere duo. Onze lekkere geitenbreier Bram uit het Zweedse Norrhult geeft na de ontmoeting met B&B Vol Liefde nieuweling Jasmin zonder gene toe dat zijn ‘hoofd op dit moment is hoe Abbath zich uit, blehhhh’. Kijk, die jongen heeft tenminste zelfkennis.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van SwietenWalter Spangenberg, Tom, Alexandra en Jasmin terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 31 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023