Secret Duets: Het glimmende paars van Leontien van Moorsel

Nu kijk ik toch heel wat programma’s op televisie, maar nog nooit eerder is het mij zo opgevallen dat panelleden voornamelijk opdraven om zichzelf te promoten. Zo ook in aflevering 6 van Secret Duets 2023 waarin Wolter Kroes, Buddy Vedder, Berget Lewis en Jeroen van Koningsbrugge ons quasi nonchalant even meedelen wanneer hun nieuwste single uitkomt en waar en wanneer ze in welk theater optreden. Het geeft niet hoor, iedereen wil tenslotte een sneetje brood verdienen, maar ik ben vandaag godsgruwelijk chagrijnig dus het irriteert mateloos. 

De Secret Duets van deze week

Gezien mijn mentale gesteldheid ga ik er dan ook geen lulverhaal van maken. Buddy Vedder voert op het podium van Secret Duets een duet uit met voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk. Niet best voor mijn humeur, want kolere wat droogt die vrouw mooi op. Sommige vrouwen worden mooier met de jaren en zij is er overduidelijk zo eentje. Aangezien ik niet tot die categorie behoor, is haar performance een extra dolk in mijn rug. 

Dani van Velthoven en Arno Kantelberg

Dani van Velthoven kennen we nog van The Voice. Je weet wel dat programma dat ooit een kijkcijferhit was voordat een aantal mannetjes de quote  ‘a dirty mind is a joy forever’ nogal serieus namen. Hij is de secret singer in het duet met Jeroen. Nee, niet dé Jeroen met the dirty mind, maar gewoon die van Koningsbrugge. Dani van Velthoven heeft een sexy doorschijnend truitje aan dat mij mateloos irriteert. Ja natuurlijk, je mag zijn wie je bent en mag dragen wat je wilt, maar Berget Lewis staat toch ook niet met een ‘free the nipple truitje’ op het podium van Secret Duets?

Berget Lewis mag met haar gouden keeltje en iets te veel haar in Secret Duets een potje duelleren met Arno Kantelberg. Gek genoeg irriteert die kerel mij dan weer niet, terwijl ik weet dat er hordes mensen zijn die Arno heel arrogant en irritant vinden. Vraag mij niet waarom, maar deze chago tikgeit mag hem wel. Waarom altijd die valse bescheidenheid en jezelf kleiner maken? Als je happy bent met jezelf, straal dat in hemelsnaam dan ook uit. Er lopen immers al genoeg mensen rond met een misplaatst laag zelfbeeld. 

mensrelatie_320x100_v1

Leontien van Moorsel en Jon van Eerd

Het optreden van Wolter Kroes en Leontien van Moorsel in Secret Duets is de reden dat mijn slechte bui serieus omslaat in een enorm pesthumeur. Ik kan zoveel vrolijkheid gewoon niet aan vandaag en zou Wolter het liefst die grijns van zijn porem afslaan. Begrijp mij niet verkeerd, ik hou van Wolter, maar vandaag even niet. Doe in vredesnaam niet zo druk man! Leontien van Moorsel doet mij beseffen dat alleen een goede nacht slaap wellicht nog iets voor mij kan betekenen. Kijk die dame nou shinen in haar glimmende paarse pakje met gouden laarzen. Niet te doen. 

Jamai Loman zingt het finalestuk van Secret Duets met Jon van Eerd. Ik schaam me echt de ogen uit mijn kop, maar ik dacht oprecht dat die beste man al overleden was… Serieus, geen idee waar het mis is gegaan en met wie ik hem verwar. Het is de hoogste tijd dat ik mijn mandje op ga zoeken, want dit komt niet meer goed vandaag. Sorry Jon en iedereen die ik vandaag tegen de schenen heb geschopt met mijn pokkehumeur. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Secret Duets 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van Secret Duets elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is aflevering 6 te zien met Anouk Hoogendijk, Dani van Velthoven, Arno Kantelberg, Leontien van Moorsel en Jon van Eerd.

Beeld bron: Still tv RTL4 / Secret Duets / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 3 Secret Duets 2023