Million Dollar Island: Devon loopt groot gevaar met Daisy als vijand

MILLION DOLLAR ISLAND

Oké dit was wel de meest bizarre aflevering van Million Dollar Island ooit. De aflevering is al ruim tien minuten afgelopen en ik zit nog steeds met de bek vol tanden naar de televisie te staren. What the F. heb ik net gezien op die magische zwarte doos met bewegende beelden?

Eilandbewoonster Daisy ging compleet crazy. Loco, van lotje getikt, kierewiet, zot, mesjogge… Er zijn niet genoeg woorden op deze aardkloot om te omschrijven wat ik zojuist heb gezien. En toch ga ik het proberen. Speciaal voor jou.

Als een vis in het water

Dag 30 begon vrij normaal. Beetje luidruchtig, maar goed dat zijn we intussen wel van Dais gewend. Het heeft ook wel wat, een beetje leven in de broeierij. Onze blondine ging samen met haar ‘eiland-hubby’ Mitchell en wijze oom Fons eens lekker op avontuur. Gewapend met een emmer aas, een piratenvlag en een vlot ging het drietal vrolijk op pad.

Een doordacht plan? Niet echt, want er stond een behoorlijke wind en de branding was niet bepaald rustig te noemen. Terwijl de drie musketiers het vlot te water lieten, begon het strand vol te lopen met toeschouwers. Ook wel ramptoeristen genoemd in de volksmond.

De branding bleek wat moeilijker te doorkruisen dan gedacht. Het drietal werd zowat opgeslokt door torenhoge golven en de menigte op het strand keek geamuseerd toe. Ik zweer je, als ze de beschikking hadden gehad over popcorn, dan zat het publiek heerlijk gepofte maïskorrels met boter en zout te knabbelen terwijl Fons, Daisy en Mitchell half verzopen.

Toen onze avonturiers levend en wel de kust weer hadden bereikt, bleek het toch niet écht goed te gaan met twee van de drie kapiteins. Fons was zijn chille goeroe zelf, niet bijzonders aan te merken. Daisy en Mitchel waren echter niet helemaal fris onder de oksels.

Ik weet niet wat er in die emmer zat, die ze mee op zee hadden genomen, maar aas was het duidelijk niet. Het leek eerder alsof ze van die vreemde paddenstoelen uit Fons zijn collectie hadden gesnoept. In een of andere bizarre hyper trip stuiterden Dais en Mitch over het goudgele zand. Je zou het bijna manisch noemen.

Live action drama

Later op de dag sloeg de jubelstemming van Daisy 180 graden om. Het was het moment dat ze erachter kwam dan Robert-Jan van plan was om haar te kiezen voor het gevreesde roulettespel. En toen werd het pas écht spannend op Million Dollar Island.

Daisy zou Daisy niet zijn als ze geen verhaal zou halen bij Robert-Jan. Vol emotie stond ze tegenover de rijkste en meest machtige man van het eiland. Eerst maar eens smeken en er een paar alsjeblieftjes tegenaan gooien. 

Die tactiek bleek weinig vat te hebben op Dagobert-Jan, dus werden de zilte tranen uit de kast gehaald. Met waterige ogen en een trillend lipje, zei de blonde schone “Ik voel wel dat muh hoof op un slachtbank leg en dat het afwachten is wanneer de beul um afhakt.”

Moodswings

De dag is nog niet voorbij en we hebben al een ‘hyper-happy-duracell-konijntje’ stemming en een ‘vaarwel-wrede-wereld’ stemming gezien van Daisy. What’s next? Ze zal het nu wel opgeven toch en zich met haar lot verzoenen?

Euh nee… De eilandbewoners hadden de grote eer om kennis te mogen maken met de ‘Raging-bitch’ modus van Dais. Mocht je de aflevering gemist hebben, sluit dan je ogen en stel je voor dat er een mooi blondine op een prachtig eiland staat. Een blondine met een heel groot mes. Een blondine die het grote scherpe mes in een kokosnoot ramt, alsof het het Devon zijn hoofd is. Zie je het voor je?

Kleine jongen

Onze kleine Devon, met zijn 19 jaar de jongste van het eiland, kijkt op een afstandje toe en hoort de kermis diva tekeer gaan. Ze smijt de kokosnoot door de lucht, gevolgd door een aantal bedreigingen waar zelfs menig kerel de bibbers van zou krijgen. Daisy gaat compleet over de rooie.

Bovenstaand verhaal is er de oorzaak van dat ik al tien minuten naar de tv aan het staren ben, terwijl het programma al afgelopen is. Ik zoek diep in mezelf naar een stukje begrip voor Daisy, maar lijk het nergens te kunnen vinden. Dus zit er maar één ding op…een berichtje speciaal voor de dame in kwestie tikken, in de column van deze week. Om mijn ‘goodwill’ te tonen zal ik mijn spraakgebruik aanpassen aan dat van Daisy.

Voor die blonde uit Million Dollar Island

Dais, meid, had je nie beter die currusus origami kenne doen in plaats van de see op gaan? Je weet wel, die currusus van die gast in die leipe paarse tanktop? Volgens mijn hebbie tevee seewater gesnovuh tijdens dat potje matten in de branding. Al die adre-naaa-line is waarschijnlijk via je ‘neus-tussuh-schot’ omhoog je zaagsel in geklommen.

Laat je toch nie zo kennuh meid. Compleet uit je naad gaan om een ventje van amper 19 jaar. Dan hebbie ze toch nie op un rijtjuh? Kom, ga rustaag zittuh, neem un vissie en vraag of Swami Fons effe sijn hocus pocus truckies op je los laat. Alles komp goed meis.

Sterkte Devon 

Voor zover mijn bericht aan blondie. Laten we hopen dat het een beetje effect heeft en Devon het Million Dollar Island avontuur overleeft. Het is ook zo’n gedoe om tussen zes planken thuis te komen.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 9 Million Dollar Island