Married at First Sight: Sonny en Dylan zijn stout!

Married at First Sight 2022

Dylan en Sonny O, wat zijn ze stout, onze stuiterende deelnemers van Married at First Sight 2022. Mama van Dylan, heel erg lief die grote zak snoep voor de knullen, maar was dat wel zo handig? Na anderhalve dag zonder man en met een grote berg snoep werden Sonny en Dylan zo baldadig dat ze de regels van de experts aan hun laars lapte. Wat nou elkaar 3 dagen niet zien? Een pauze?! Ben je helemaal van het achterste eind van een varken gelazerd, ik wil mijn man! 

Sonny sprong in de auto en sjeesde vol gas naar Emmen om zijn man Dylan vast te kunnen houden. Dylan was daar overduidelijk heel erg blij mee, want hij trakteerde zijn geliefde de volgende ochtend op een ontbijtje op bed en speelde ook nog een leuk riedeltje op zijn gitaar. Sonny was dusdanig onder de indruk dat hij bijna met zijn achterhoofd in het saucijzenbroodje rolde wat op bed naast hem stond. Het kan overigens ook een worstenbroodje geweest zijn…

Birgitte en Jan

Leuk om ze zo samen te zien, maar om met de woorden van Birgitte te spreken “er mist iets.” Misschien kunnen we even samen analyseren waar het aan zou kunnen liggen. Denken jullie mee? Ligt het aan het feit dat Jan niet kan schakelen? Oftewel het gemis van versnellingspook behendigheid. Mwah, dat valt aan te leren toch? Wat wel miste was een erotische spanning tijdens het gezamenlijke druivenstamp ritueel bij de boomgaard. Maar dat lag niet aan Jan, want die deed echt wel zijn stinkende best met zijn foxtrot dansmoves in de druivenbak. Dat hij op de vogelverschrikker uit ‘The Wizard of Oz’ leek, kwam door het stomme rieten hoedje dat de wijnboerin had gegegeven. 

Jan spreekt vloeiend Spaans, Chinees en Italiaans, tenminste als het om eten gaat en zijn geheugen werkt ook nog prima. Hij had er immers aan gedacht om de vragenkaartjes, die hij cadeau had gekregen van Birgitte tijdens het bruidspak passen, mee te nemen op huwelijksreis. Tja, wat is het dan wel? Of niet, want er mist iets. Komen jullie ook even met een bijdrage, want in mijn eentje kan ik dit mysterie echt niet oplossen. Heeft misschien iemand gezien of hij zijn baardstoppels wel aan had tijdens deze aflevering? De stoppels vergeten zou een hoop verklaren.

Rowan en Astleigh

Deze deelnemers vormen samen het succeskoppel van Married at First Sight 2022. Echt als dit stel niet samen de eindstreep haalt vreet ik mijn computer op. En dat ligt best zwaar op de maag zo’n 27 inch beeldscherm. Even zonder gekheid op een stokkie… Het is toch gewoon hartstikke aandoenlijk om te zien hoe zij elkaar willen verrassen met een cadeautje. Astleigh die een sexy pyjama voor Rowan wil kopen en samen met schoonzuster Bo op pad gaat. Bo die op haar beurt haar lieve kleine zusje liever in een grote sexloze giraffe pyjama rond ziet lopen. Rowan die met zwager Ritsi alvast een make-over van het interieur van haar echtgenoot bekokstooft. Wacht eens even…kunnen we Bo en Ritsi ook niet vastleggen als koppel? Dat zou toch best een leuke combinatie zijn.

Maurice en Dennis

Stel je voor,  je hebt een romantische date gehad en daaropvolgend een nog romantischere nacht. Zo’n hot en heavy, ‘me Tarzan you Jane’ nacht. Amper een oog dicht gedaan en net rond de tijd dat de eerste vogeltjes gaan zingen, sukkel je nog even in slaap. Je wordt wakker met nog wat speeksel op je wang. Slapertjes in je ogen en je haar op standje half 7. Het eerste wat je ziet is dat je date, Maurice in dit geval, een camera op 5 centimeter afstand van je gezicht houdt zodat ruim een miljoen mensen je ochtendkop kunnen bewonderen. Dat overkwam Dennis. Ik zeg jullie eerlijk, als dit mij was overkomen dan had mijn date van 10 hoog vliegles gehad. Dat is wellicht ook de reden waarom ik nooit voor dit programma geselecteerd zal worden.

Er is de afgelopen nacht iets gebeurd tussen de heren en blijkbaar heeft dat zoveel indruk gemaakt op Dennis, dat zelfs het camera incident hem niet van zijn roze wolk af krijgt. Het lijkt echt dikke mik te zijn tussen Maurice en Dennis. In de middag gaan ze samen een vlaai bakken onder begeleiding van een échte bakker. Er wordt op een sensuele doch klungelige manier een vlaai gebakken die als pseudo bruidstaart symbool staat voor de liefde die Maurice en Dennis bij elkaar gevonden hebben.

Kim en Antoine

Kijken naar dit koppel is als toekijken hoe een trein langzaam ontspoort. Op de een of andere manier lukt het Kim niet om zich over te geven aan de liefde. Het lijkt haast wel alsof ze iets zoekt om zich aan te irriteren. Waarschijnlijk niet eens bewust, maar meer een soort zelfbescherming om niet gekwetst te worden. Enorm jammer, want Antoine lijkt me een man die zeker niet de intentie heeft om een vrouw te kwetsen. 

De brief die Kim schreef aan Antoine was best bijzonder te noemen. Een liefdesbrief en kritiek in één. Ondanks de verkapte kritiek op zijn gevoel voor humor, kan Antoine de brief wel waarderen. Hij wordt er emotioneel van en zegt dat hij Kim heel leuk vindt. Heel even lijkt er een momentje te ontstaan waardoor het koppel nader tot elkaar komt, maar dat is van korte duur. Bij het eten bestellen zit Kim alweer ruimschoots aan haar irritatie tax. 

Astrid en Sander

Bij Married at First Sight deelnemers Astrid en Sander is er geen irritatie, maar toch is het even tijd voor rust. Een time-out is wat het vrolijke stel nodig heeft om tot zichzelf te komen en na te denken over de toekomst. Ze zijn weliswaar dikke maatjes, maar die stomme vonk wil niet overspringen. Hoe hard ze het ook proberen. Laten we hopen dat de time-out ervoor zorgt dat Sander en Astrid elkaar gaan missen en ze elkaar over een tijdje als blije dartelende lammetjes in de armen gaan springen

Joep en Caroline

De combinatie Joep en Caroline gaat momenteel niet zo goed. Nou ja, eigenlijk is er geeneens sprake meer van een combinatie. Ik bedoel, als je vrouw zich uitslooft om er op haar mooist uit te zien voor een avondje bowlen en je als man 0,0 interesse in haar toont… Kom op man, zelfs die bowlingbal kreeg nog meer affectie als Caroline. Meid heb je daarvoor je speciaal in je leren rokje gewurmd!

Caroline heeft ook in de gaten dat Joep de handdoek in de ring heeft gegooid. Bij vriendin Mirja lucht ze haar hart en vertelt dat het nu lijkt alsof er nooit iets tussen hen is geweest. De pijn is zichtbaar in haar ogen, maar er lijkt ook een stukje vechtlust aanwezig te zijn als ze zegt “Ik kan niet zeggen dat ik hem niet knap vind, dat scheelt, bij het koppelsweekend is hij tenminste nog leuk om naar te kijken.” Een ondeugend lachje volgt. Pas maar op Joep, Caroline is hard op weg om haar pit weer terug te vinden! Dit gaat nog wel een staartje krijgen in het koppelsweekend.

Beeld bron: RTL / NT Visuals / Nander de Wijk

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 16 seizoen 7 Married at First Sight 2022