Make Up Your Mind: De zwetende boezem van Jan Versteegh 

Make Up Your Mind 2023 – zaterdag 20:00 RTL4  

Ja joh, wikkel de deelnemers van het RTL4 programma Make Up Your Mind 2023 gewoon allemaal in huishoudfolie en trek een zak over hun kop. Ik ben al geen kei in het raden wie er schuilgaat achter de prachtige dragqueens, maar dit is echt niet te doen. Ene Flash Gorgeous is door naar de finale en ik heb geen idee wie het is. Good for her, want ze stal de show met haar performance. Ik ga vandaag eerst maar eens het boek ‘Dragqueens voor Dummies’ bestellen.  Alleen al vanwege de liters make-up op hun gezicht zijn de deelnemers van Make Up Your Mind niet te herkennen, laat staan als ze ook nog eens een masker dragen. Flash Gorgeous lijkt wel een kloon van Mega Mindy.

Het voelt gewoon een beetje als pesten.  Mijn hersens maken overuren en dat kan toch de bedoeling niet zijn van een zaterdagavond? Ik wil het programma zien, maar wordt er vervolgens heel onrustig van dat ik maar niet kan ontdekken welke BN’ers de dragqueens van Make Up Your Mind zijn. Al zou je mij de aanwijzingen op een briefje geven, dan nog was het een groot raadsel. 

De aanwijzingen

Neem nou bijvoorbeeld Jan Versteegh als dragqueen Bunny Petit met het nummer ‘Running’. Hoe moet ik in hemelsnaam weten dat hij wel eens een marathon heeft gelopen? Of Wilhelmina pepermuntjes aan de ketting van Make Up Your Mind deelnemer Frans Duijts, aka Sjaan Ella, die verwijzen naar zijn dochter. Alsof ik registreer dat er pepermuntjes aan de ketting hangen van zijn alter ego. Al had ik het gezien, ik heb toch geen idee hoe de dochter van Frans heet? Ik ben al blij dat ik iedere dag op de naam van mijn eigen kinderen weet te komen. Hou eens op joh. 

Fred van Leer boft in aflevering 3 met gastpanellid Bridget Maasland. Zij weet wél de dragqueens te herkennen van Make up Your Mind en ik vraag me af hoe dat in hemelsnaam mogelijk is. Ik vermoed dat ze heel goed is met iemand van het productieteam en diegene haar het een en ander heeft ingefluisterd. Dat moet wel, want wat heeft Bridget dan ik niet heb? Oké, dat is misschien een domme vraag… Bridget Maasland heeft wel meer dat ik niet heb. 

Jan Versteegh heeft als Bunny Petit last van zwiet

Dat er in iedere man een stukje diva schuilt wordt wel weer duidelijk in aflevering 3 van Make Up Your Mind 2023. Fascinerend om te zien hoe zelfs de grootste lomperik na zijn transformatie tot dragqueen de kunst van de geraffineerde ‘vrouwenmaniertjes’ beheerst. Bunny Petit, het alter ego van Jan Versteegh heeft volgens eigen zeggen het volledige budget voor tieten van deze aflevering te pakken. Hij verbaast zich dat je met zo’n voorgevel je voeten niet meer kunt zien. 

Ja Jan, het is echt geen kattenpis om vrouw te zijn. ‘Ik weet nu wel hoe het voelt om tietenzweet te hebben’, vertelt hij. Aangezien ik alles wat met lichaamsvocht te maken heeft nogal vies vindt klinken, gebruik ik al jaren het woord ‘zwiet’ en ‘zwaat’. Bij dat laatste mag je zelf invullen waar het synoniem voor staat. Laat ik maar stoppen met slap ouwehoeren. Ik ga snel op zoek of het boek ‘Dragqueens voor Dummies’ nog ergens te bestellen valt. 

Lees hier alle artikelen van Make Up Your Mind

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Make Up Your Mind 2023 kunt kijken? Op televisie wordt het seizoen 3 van het programma Make Up Your Mind elke zaterdag om 20:00 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Make Up Your Mind / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 3 Make Up Your Mind 2023