Lang Leve de Liefde: Rare fratsen om indruk te maken op je date

Lang Leve de Liefde 2023

Afgelopen weekend hingen de slingers aan het plafond en lagen er ballonnen te schitteren op tafel. Ook dit jaar is het mij wederom gelukt een jaartje ouder te worden. En als kers op de zelfgemaakte appelkruimeltaart heb ik uiteraard gekeken naar de rare fratsen die de deelnemers in de afleveringen van Lang Leve de Liefde hebben uitgehaald. Want laten we eerlijk wezen, het is en blijft elke keer weer een feest om met je luie reet commentaar te leveren op het gespuis wat meedoet aan dit programma. 

Bekspijkers

Zo heb ik het te doen met Lang Leve de Liefde deelnemer Ricardo die op date is met Jopie. Hij wordt afgewezen, omdat hij zijn tanden niet keurig elke dag poetst. In plaats van dat die ‘bekspijkers’ zichzelf onderhouden, moeten we ook nog eens in ons overvolle schema eraan denken die ettertjes schoon te borstelen. En dan nog het liefst 3 maal per dag. Dat daar nog niemand iets op gevonden heeft, is mij ook een raadsel.

Neem nou Lino die op date is met de rondborstige Lucette. Hij laat zich zonder pardon een schaaltje havermout voorschotelen. Met volle tegenzin werkt Lino het bakje kots naar binnen. Waarschijnlijk met een tikkeltje stille hoop dat Lucette haar gigantische borst om hem heen slaat en hem nooit meer laat gaan. Hoe balen is het dan dat je al je principes opzij schuift en na zo’n vreselijk ontbijt ook nog eens die verrekte tanden moet poetsen. Dat is toch dubbele marteling voor zo’n man als je het mij vraagt. 

Vragenvuurtje

Omdat de mannen al genoeg aan hun hoofd hebben, kunnen ze niet al te veel gezeur aan hun kop hebben. Lang Leve de Liefde deelnemer Linda heeft deze boodschap duidelijk gemist en vuurt om de haverklap vragen op haar date Remko af. Prima natuurlijk als je iemand beter wil leren kennen, maar bij elke poep of scheet die Remko laat, wordt er gevraagd naar zijn mening. Laat die arme man toch eens met rust! Wanneer ze hem vraagt of dat zuchten iets is wat bij hem hoort, roep ik naar de tv: ‘Wat denk je zelf?’. Of ben ik nu ook hondsirritant?

Deborah heeft een creatievere insteek gevonden om meer te weten te komen over haar date John. Zij heeft er veel meer interesse in of hij een ‘vouwer’ of ‘propper’ is. Niks is zo belangrijk om te weten of je bij elkaar past aan de hand van hoe je, je billen afveegt toch? Je kunt er immers uit aflezen of iemand gestructureerd is of een vreselijke chaoot.  En dat is iets wat je op voorhand wilt weten of niet? Dat dit Lang Leve de Liefde koppel gedoemd is om te mislukken is dan ook zo klaar als een klontje. 

Orgieneel

Wie mij overigens van mijn sokken blaast zijn Lang Leve de Liefde deelnemers Rinke en Romy. En niet omdat Rinke een flink blauwtje loopt, maar meer omdat hij zo vreselijk creatief met woorden is. Ik bedoel, waarom heet een ‘schilderspalet’ eigenlijk geen ‘piccolo?’. En ‘representatief’ had wat mij betreft ook prima ‘represetieve’ mogen heten. Toch jammer dat Romy hem geen kus kan geven, dan had ze zijn ‘orgienaliteit’ vast nog meer aangewakkerd. 

Ook Lang Leve de Liefde deelnemer Malgorzata wint de ‘orgienaliteitsprijs’. Zij zet niet alleen de omgeving in de fik, ook de noten van date Ivo worden hardhandig gekraakt. Deze op stelten lopende, paaldansende vuurspuwer heeft haar oogje op oud-deelnemer Ivo laten vallen en probeert hem met haar performance te imponeren. De cirque du soleil act van Malgorzata doet mij eraan denken dat ik ooit een blauwe maandag heb leren hoepelen. Als kers op deze ouwe taart, was het voor jullie dan ook zeker een feest geweest om naar deze aflevering te kijken. 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil jij jezelf ook opgeven voor een date en vind je het leuk om in 2023 een paar afleveringen te stralen in het SBS6 programma Lang Leve de Liefde? Meld je dan aan op de website van LLDL.

Heb je op SBS6 het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde in 2023 gemist? Op KIJK kun je de afleveringen terugkijken die reeds zijn uitgezonden en ontdekken welke deelnemers van Lang Leve de Liefde 2023 de ware liefde hebben vonden en wie helaas de boot heeft gemist.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 12 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023