Lang Leve de Liefde: De ware liefde vind je hier! Of toch niet?

Lang Leve de Liefde 2023 – elke werkdag 18:55 SBS6

Als je meedoet als een van de deelnemers van het programma Lang Leve de Liefde, is dat doorgaans omdat je op zoek bent naar de ware. Volgens Hélène ga je die niet vinden via datingsites. Kortom, flikker Parship van de computer af en sleep Lexa naar je prullenbak. Want als we Lang Leve de Liefde deelnemer Hélène moeten geloven bestaan er maar drie soorten mannen: 

  • Mannen die getrouwd zijn en vreemdgaan
  • Mannen die een vriendin hebben en vreemdgaan
  • Mannen die single zijn en een stoornis hebben 

Dus gaat je hart sneller kloppen van de bovenstaande opties, sla mijn advies gerust in de wind en blijf vooral lekker doorgaan met chatten. Mocht je iets minder gecharmeerd zijn van het idee, geef je dan op voor de afleveringen van Lang Leve de Liefde zodat het feest kan gaan beginnen!

Single en gestoord

Hélène maakt er zonder blikken of blozen een heus carnavalsfeest van. Wellicht is ze vergeten op de kalender te kijken? Met haar rood met groene pet vol emblemen kan zij niet wachten om haar prins op het witte paard te ontmoeten. Helaas is Hélène minder gecharmeerd van de blinkende gouden ketting die om de nek van haar date Ronny hangt. Zonder geklaag of gezeur haalt hij dat ding van zijn hals. Je zou gerust kunnen zeggen dat deze man een schot in de roos is. 

Ook deelnemer Justin is de moeilijkste niet. Wanneer hij tijdens zijn date in Lang Leve de Liefde naar zijn kop geslingerd krijgt dat zijn baard niet om aan te zien is, gaat hij direct op zoek naar een spiegel. Justin staat nog net niet met zijn scheermes in de lucht te zwaaien. Hij wil het toch potverdomme niet op z’n geweten hebben dat zijn date op voorhand al de benen neemt. Toch krijgt Justin een standje van zijn date Michelle. ‘Als je, je baard afscheert ben ik weg’, zegt de dame in kwestie. Huh? Wacht even… Wil die jongen zijn beste beentje voorzetten, wordt ‘ie alsnog gestraft. Hoezo single en gestoord?

Oppassen 

Tiki weet ook als geen ander hoe ze mensen aan het rennen kan krijgen. In dit geval zijn het de mannen. In haar introductiefilmpje vertelt zij in volle glorie dat ze ‘na het krijgen van haar eerste kind zo snel mogelijk een tweede wilde’. Met de nadruk op snel. Tiki was in die tijd vooral op zoek naar het allerbeste fokpaard dat ze zo snel mogelijk van stal kon halen. Of het haar gelukt is, is mij overigens nog steeds een raadsel. Dat het oppassen geblazen is met deze dame, is wel duidelijk.

Eén van de Lang Leve de Liefde deelnemers die ook een smerig spelletje speelt is Sharona, die wanneer haar date Michael uitlegt dat hij door een spierziekte last heeft van trillende handen, voorstelt om een gezellig potje Jenga te spelen. Ze kan net zo goed gelijk de Mikado stokjes erbij pakken. Als ik in de schoenen van Michael zou staan, was mijn hand zonder pardon per ongeluk uitgeschoten en had ik haar onder die toren met houten blokjes bedolven. Wat zeg je Sharon? Of ik een handje kan helpen? Nee sorry meid, mijn spasme kickt net in. 

Dubbeldate

Ik begin weer wat hoop te krijgen in de capaciteiten van het vrouwelijke geslacht, wanneer er een dubbeldate in beeld bij Lang Leve de Liefde verschijnt. Nikita en Sara zijn huisgenoten en hebben elkaar voor het programma opgeven. Zij hebben tegelijkertijd een date en kunnen gillend bij elkaar over de heg springen als het niet meer uit te houden is. Eerlijk gezegd snap ik niet dat die twee op date gaan, want deze meiden zijn niet voor niets elkaars ‘love of my life’. 

Zodra Nikita en haar date Shanin de slaapkamer in lopen, ziet zij dat er een spiegel naar de kant van het bed staat. Je denkt nu misschien ‘ja oké boeiend’. Maar als we Nikita moeten geloven is die spiegel een heus portaal waar geesten door naar binnenkomen. Dat dit klopt, blijkt wanneer zij ‘s nachts samen met Shanin in het beruchte Lang Leve de Liefde bed ligt. Zodra Nikita haar ogen dicht doet, begint het geëikel. Een demon heeft zijn weg bij haar naar binnen gevonden en veroorzaakt een oorverdovend oergeluid dat via haar neus en mond naar buiten komt. Toch een beetje dom dat Shanin die spiegel niet omgedraaid heeft. 

Of je worst lust

Bij twee andere Lang Leve de Liefde deelnemers vraag ik me meteen af waarom ze met elkaar gematcht zijn. Sander trekt de koelkast open en roept vol enthousiasme: ‘Ik hou van worst’, waarop zijn date Sara antwoordt: ‘Ik moet ervan kotsen.’ Zouden ze niet beter ieder met hun eigen geslacht kunnen gaan daten? 

Maar ach, beter dit soort geweldige figuren, dan de getrouwde overspelige mannen op datingsites, toch Hélène?

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil jij jezelf ook opgeven voor een date en vind je het leuk om in 2023 een paar afleveringen te stralen in Lang Leve de Liefde? Meld je dan aan op de website van het programma.

Wil je weten wanneer, waar en hoe laat je de afleveringen van Lang Leve de Liefde kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 5 van het programma Lang Leve de Liefde elke werkdag om 18:55 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen en spraakmakende deelnemers die je hebt gemist terug kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 12 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023