Gekneusde ego’s en bizarre dates in Ik ga op Reis en Neem mee

Nadat vorige week het ego van Diana een flinke opdonder kreeg door het plotselinge vertrek van Corné is deze week Haye de pineut in Ik ga op Reis en Neem mee. Een flinke schok, want dat ze zelf ook afgewezen konden worden, was nog niet in de hoofden van de hoofdrolspelers van het programma opgekomen. Gelukkig staan de nieuwe Ik ga op Reis deelnemers Patrick en Rowena klaar om de gebroken harten te lijmen en Nigel krijgt Lindsey onverwachts op bezoek.

Ik ga op Reis en Neem mee deelnemer Haye loopt een blauwtje

Voor de 32-jarige Haye uit Waalwijk is het moment aangebroken dat hij moet kiezen met welke dame hij verder wil reizen door het prachtige Griekenland. De jonge kerel heeft in zijn leven aardig wat datingprogramma’s op televisie gezien en spreekt dan ook vloeiend de taal van de ‘afscheidsceremonie’. Als een ware pro heeft Haye een speech geschreven voor Emma en Kelly, maar hij komt er in Ik ga op Reis en Neem mee al gauw achter dat het nog niet meevalt om zo’n showtje op te voeren. 

De dames kijken verbaasd hoe hun gastheer klungelig vanaf zijn spiekbriefje de tekst voorleest die hij voor hen heeft geschreven. Het moment is tenenkrommend. Mochten The Bachelor en Prince Charming dit programma kijken, dan weet ik zeker dat ze met plaatsvervangende schaamte en een zak over hun hoofd voor de tv zitten. De meiden zijn dan ook niet onder de indruk en als Haye na het dumpen van Emma aan Kelly vraagt of ze het Ik ga op Reis en Neem mee avontuur met hem wil vervolgen op Mykonos is het antwoord een duidelijke nee. Dat zag de ‘felgebeerde’ vrijgezel niet aankomen en de verbazing die op zijn gezicht is af te lezen is ronduit hilarisch.

Blijft Haye nu helemaal moederziel alleen achter in de datingshow? Ja, maar dat is slechts van korte duur want het productieteam van Ik ga op Reis en Neem mee heeft de 28-jarige Rowena, een tattoo artiest uit Oss, al op het vliegtuig gezet om EHBO te verlenen voor het gekneusde ego van Haye. De jonge meid zit onder de plakplaatjes, heeft een lippiercing en is zo te zien niet vies van een fillertje meer of minder in haar lippen. Als Haye haar kunstwimpers ziet die als xxl zonneschermen boven de ogen van Rowena hangen is de Ik ga op Reis deelnemer op slag verliefd. 

Diana en Lars krijgen Spiderman op bezoek

Bij de 36-jarige Diana uit Breda is het tijd voor een nieuwe date aangezien Corné vorige week zijn koffers heeft gepakt. De nieuweling heeft op zijn zachtst gezegd een beroerde kledingsmaak. Hij heet Patrick, is 31 jaar en is zo’n grote fan van Spiderman dat hij speciaal voor de gelegenheid zijn spinnenkostuum heeft aangetrokken om Diana het hof te maken in Ik ga op Reis en Neem mee. Nou ja, de helft van zijn Spidermanpak, want de maillot heeft hij ingeruild voor een lichtblauwe broek op knielengte met daarop een roze bloemenprint. Dat matched zo leuk. Niet dus…

Diana is niet onder de indruk van de outfit van haar potentiële nieuwe liefde in Ik ga op Reis, maar tussen Lars en Patrick ontstaat op slag een ‘bromance’ wanneer de heren elkaar voor het eerst in de ogen kijken. Het is een feest der herkenning. Giebelende Lars is namelijk ook fan van Spiderman en heeft exact hetzelfde shirt thuis liggen. Als hij hoort dat Patrick thuis een volledig kostuum heeft van de spinnenheld is de liefde bezegeld. Ik heb maar één tip voor Diana: vlucht nu het nog kan!

De nachtelijke reis van Nigel, Charmayne en Lindsey

In Thailand heeft de 32-jarige Nigel uit Amsterdam het beter voor elkaar, want zijn nieuwe date Lindsey komt hem en Charmayne vergezellen tijdens hun Ik ga op Reis en Neem mee avontuur. Onze Tarzan is direct gecharmeerd van de brunette en verdrinkt bijna in haar mooie ogen. Het drietal vervolgt hun reis door Thailand met de nachttrein. Zodra Lindsey haar ogen heeft gesloten maakt Charmayne misbruik van de situatie en kruipt stiekem in bed bij Nigel om gezellig een potje te kopkluiven terwijl haar Ik ga op Reis concurrente in het bed vlak boven hen ligt. 

Gelukkig is Nigel zijn wilde haren nog niet kwijt en duikt hij de volgende nacht ongegeneerd in bed met Lindsey. De knappe Tarzan doet dit naar eigen zeggen om ‘allebei de dames een eerlijke kans te geven’. Ja, die charlatan weet het leuk te brengen. Wat zou het vermakelijk zijn als hij gedumpt zou worden door een van de dames…

Klik hier om alle artikelen over het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Ik ga op Reis en Neem mee op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van Ik ga op Reis en Neem mee elke zondag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist met Nigel, Haye, Diana, Lars, Patrick, Lindsey, Charmayne, Kelly, Emma en Rowena terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Ik ga op Reis en Neem mee / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 1 Ik ga op Reis en Neem mee 2023