Jury Holland’s Got Talent ontroerd door 6-jarig zoontje van bekende volkszanger

In aflevering 3 van Holland’s Got Talent 2023 laten de 6-jarige Angelito, beatboxer Sjors en zangers Wayne Vincent en Raoul een verpletterende indruk achter. Deze deelnemers hebben allemaal zo hun eigen unieke manier om indruk te maken op de jury van het programma. De populaire talentenjacht lijkt bij tijd en wijle een therapiesessie voor deelnemers die met zichzelf in de knoop zitten. Daadwerkelijk talent hebben heeft niet altijd prioriteit, als je verhaal maar indruk maakt. Tenzij je onder de 7 of boven de 70 jaar oud bent, want dan is de gunfactor meestal al genoeg om door te mogen naar de volgende ronde.

Kleine Angelito windt de jury van Holland’s Got Talent om zijn vingertje

De 6-jarige Angelito is in Holland’s Got Talent 2023 om op te vreten zo schattig. Zijn oom trouwens ook, maar dat even geheel terzijde. De hele familie is meegekomen om de mini-gitarist te steunen en uiteraard is zijn vader, zanger John West, er ook bij. Nee, dat is niet de fabrikant van de ingeblikte tonijnmoten, maar de volkszanger die bekend is van het nummer Jouw blik. Kleine Angelito speelt een lekker deuntje weg op zijn gitaar en gooit er af en toe wat tekst tegenaan tijdens zijn optreden. Heel cute, maar of we het nu écht over talent hebben is discutabel. Gezien het hoge ‘schattigheidsgehalte’ is het mannetje uiteraard door naar de volgende ronde.  

Zo ook Wayne Vincent die het nummer That’s Life van Frank Sinatra ten gehore brengt. Weliswaar met het verschil dat deze schattige zanger een stuk ouder is dan de 6-jarige Angelito. De sympathieke zanger heeft een heerlijk stemgeluid, maar ook een triest verhaal. De senior werkt als beveiliger, omdat hij op een bepaald punt in zijn leven alles is kwijtgeraakt. Zichtbaar geëmotioneerd neemt Wayne Vincent de staande ovatie na zijn optreden in Holland’s Got Talent in ontvangst. Reden genoeg om de ogen uit mijn kop te janken.

Ik begrijp de gunfactor voor piepjonge en stokoude deelnemers van talentenjachten maar al te goed. Het is op mijn leeftijd helaas ook mijn doelgroep. Als badass granny kan ik het heel goed vinden met het kleine spul en alles boven de pensioengerechtigde leeftijd trekt als een magneet mijn kant op. Een soort wederzijdse liefde op het eerste gezicht. Al vermoed ik dat mijn zwak voor oudere heren puur gebaseerd is op het feit dat ze mij, op mijn leeftijd geregeld nog ‘meisje’ noemen. Ook in een vrouw van middelbare leeftijd schuilt namelijk nog een jong grietje. Weliswaar heel ver weg, verstopt onder een dikke laag eelt en spek, maar ze is er nog steeds en dat weten die ouwe rakkers. Laten we het maar gauw hebben over de andere deelnemers van het programma, voordat ik straks een horde hitsige pensionados in mijn mailbox heb zitten.

Zanger Raoul gaat er vandoor met de Golden Buzzer!

Bij beatboxer Sjors vraag ik tijdens zijn optreden af wat hij in hemelsnaam gebruikt heeft voordat hij het podium van Holland’s Got Talent 2023 betrad. Wat het ook is, ik wil het ook! Mocht die gozer op therapeutische basis deelnemen aan de talentenjacht, dan betwijfel ik ten zeerste of dit wel het gewenst effect heeft op zijn issues. Als beatboxer Sjors vertelt dat ‘je spijsvertering stil komt te liggen bij een optreden’ vermoed ik dat er een team psychiatrisch verpleegkundigen hem in de coulissen van Holland’s Got Talent op staat te wachten. Laat ze alsjeblieft ook gelijk zijn vriend meenemen die van achter de schermen meekijkt naar het kunstje van Sjors, want die komt bijna klaar van opwinding.

De golden buzzer van Holland’s Got Talent is deze aflevering voor de 26-jarige Raoul. Stukgelopen relaties, het overlijden van een vriend, een burn-out én de nodige tranen zouden al genoeg moeten zijn voor 4 keer een dikke ‘JA’ van de jury, zij het niet dat deze knaap écht kan zingen. Compleet verdient staat de jongeman met zijn kop in de gouden confetti en mag rechtstreeks door naar de halve finale. Holland’s Got Talent deelnemer Raoul mag dan misschien niet tot mijn doelgroep van kleine kindjes en bejaarden vallen, maar ik ben fan!

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Holland’s Got Talent 2023 te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 11 van Holland’s Got Talent elke vrijdag om 20.00 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 11 Holland's Got Talent 2023