Help Mijn Man is Klusser: Kan iemand de hamer van die lieve mevrouw afpakken?

Help, Mijn Man is Klusser 2023

Ondankbaarheid, hoe vaak hebben we dat al gezien bij deelnemers van Help, Mijn Man is Klusser? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik erger mij daar groen en geel aan. Dan staat het klusteam zich kosteloos uit de naad te werken en begint de ‘kluskluns’ een partij te zaniken of voert zelf geen ene reet uit. 

Dat het ook anders kan laten Jacqueline en Robert uit het Limburgse Postholt zien in aflevering 7 van Help, Mijn Man is Klusser. Dit keer geen betweterige ‘klapharken’, maar mensen die oprecht dankbaar zijn voor de hulp van John Williams en zijn team.

Jacqueline en Robert hebben een zware tijd achter de rug. Afgelopen jaar had Robert een burn-out, is zijn moeder ernstig ziek geworden en uiteindelijk overleden. Hij draait wisselende diensten tijdens zijn werk als buschauffeur en is zowel fysiek als mentaal helemaal op. Ook bij Jacqueline is het spreekwoordelijke emmertje meer dan vol. 

De vreemde hobby van Jacqueline 

Al ruim twee jaar slaapt het koppel in de woonkamer, nadat er een vrouwelijke sloopkogel tekeer is gegaan op de bovenverdieping van hun huis. Jacqueline is namelijk dol op slopen. Zodra ze een sloophamer in haar handen heeft beginnen haar ogen te glimmen. Het valt eigenlijk nog alles mee dat haar man Robert niet onder de hamer van vrouwlief is terechtgekomen.

mensrelatie_320x100_v2

Toch is de vernielzuchtige hobby van de dame des huizes niet eens het meest gevaarlijke in de woning. Als je écht van spanning houdt en op zoek bent naar de ultieme adrenalinekick, dan moet je eens vragen of je bij Help, Mijn Man is Klusser deelnemers Jacqueline en Robert in Posterholt onder de douche mag. Met een beetje mazzel pleur je tijdens het afdrogen zó door het plafond naar beneden. Robert heeft het al een keertje voor je uitgetest en kwam in de gang op de begane grond terecht.

Wekelijkse preek van vader John

Blijkbaar is de buschauffeur niet vies van een beetje gevaar. Tijdens het welbekende ‘wijzende vingertje gesprek’ met presentator John Williams deelt Robert zijn theorie over verschillen in de gedachtegang van mannen en vrouwen. Kort samengevat: mannen hebben voor elk ding één aparte doos in hun hoofd en bij vrouwen zijn alle dozen verbonden met emoties. Geschrokken vraagt John aan Robert of ‘ze morgen nog wel veilig over straat kunnen?’ als deze aflevering is uitgezonden op televisie. ‘Ik denk het niet’, mompelt Robert.

Voor de veiligheid 

De commandant, zoals Jacqueline door haar man genoemd wordt, is dolgelukkig met het eindresultaat van de verbouwing. Eindelijk kan ze weer douchen zonder angst en een levensverzekering afsluiten zal waarschijnlijk ook een stuk makkelijker gaan nu de badkamervloer geen boobytraps meer bevat. John, confisqueer je nog wel even de sloophamer van madame? Dan is de toekomst van Robert ook veilig gesteld.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Help, Mijn Man is Klusser te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij Help, Mijn Man is Klusser 2023 met Robert en Jacqueline in het Limburgse plaatsje Posterholt gemist? Kijk dan op Videoland een deze aflevering en alle andere afleveringen die je gemist hebt terug.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 16 Help, Mijn Man is Klusser 2023