Help Mijn Man is Klusser: Job in discussie met rammelende eierstokken van Myrthe

Help, Mijn Man is Klusser 2023

Wanneer John Williams aankomt in Ermelo wordt al gauw duidelijk dat deze aflevering van een nieuw seizoen Help, Mijn Man is Klusser een heel andere situatie laat zien dan we gewend zijn van het programma. Sterker nog, het huis van Job en Myrthe ziet er prima uit. Een gloednieuwe keuken, een mooie vloer en een hip kleurtje op de muren. 

Wat is hier aan de hand?

Is ‘Ibiza’ Roos van Kopen zonder Kijken soms al stiekem langs geweest? Hebben de klussers van Eigen Huis en Tuin de boel al onder handen genomen? Je zou bijna denken dat de kijker in de maling wordt genomen, maar niets is minder waar. Het eigen huis ligt nog steeds in puin, alleen is de ravage verstopt op de bovenverdieping. Letterlijk verstopt… Een dikke houten plaat bovenaan het trapgat is het deksel van de nachtmerrie van Help, Mijn Man is Klusser deelnemers Job en Myrthe.

Al gauw blijkt dat niet alleen de bovenverdieping een geheim heeft, maar Job ook. Zijn kersverse vrouw Myrthe wil niets liever dan zo gauw mogelijk een gezin stichten en is in de veronderstelling dat haar man daar hetzelfde over denkt. Waarom hij de bovenverdieping niet afmaakt is voor haar een raadsel. 

Voel je hem al aankomen?

Job is nog helemaal niet klaar voor een kleine spruit. De Help Mijn Man is Klusser deelnemer heeft alleen helaas de memo gemist dat het ook wel handig is om dit aan Myrthe en haar rammelende eierstokken te vertellen. Het goede nieuws is dat de dame des huizes nu wel op de hoogte is dat haar droom om jong moeder te worden op de lange baan wordt geschoven. Het slechte nieuws is dat ze dit te horen heeft gekregen terwijl half Nederland mee kon genieten. 

Je zou denken dat Myrthe voor het oog van de camera van Help, Mijn Man is Klusser haar man een enorme roei voor zijn harses geeft. In plaats daarvan maakt ze zich druk over het feit dat ze geen warm prakkie voor haar hubby kan koken wanneer John Williams haar een paar dagen uit logeren stuurt. En alsof dat nog niet erg genoeg is, drinkt manlief zijn glaasje ranja ook niet eens leeg. Zo te zien heeft Myrthe al een kind aan de verzorging van Job.

Een paar klusjes

Tegen het eind van de aflevering van Help, Mijn Man is Klusser is de bovenverdieping klaar. Op de verwarming en het hekwerk bij de trap na dan. Dat mag Job zelf doen aangezien hij door zijn baan niet veel tijd heeft gehad om mee te klussen met het klusteam. 

Wanneer John Williams twee weken later poolshoogte komt nemen, is er zowaar een hekje geplaatst aan de zijkant van het trapgat. Qua verwarming heeft Job zich er met een Jantje-van-Leiden vanaf gemaakt, net als met zijn dankwoord aan het klusteam trouwens. In de slaapkamer is een draagbare radiator gekwakt en richting de klussers kon er slechts een emotieloos en mompelend ‘dank je wel’ vanaf. Misschien eerst maar even dit grote kind opvoeden?

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Help, Mijn Man is Klusser te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 16 Help, Mijn Man is Klusser 2023