De Bevers: Manager van John de Bever voelt nattigheid

De Bevers – donderdag 20:30 RTL5

Voordat we dit artikel over De Bevers beginnen, graag eerst even jullie aandacht voor een dame die heel belangrijk is voor John de Bever en zijn partner Kees Stevens: Oma Worssie. Zij heeft een lelijke val gemaakt waarbij meerdere ribben zijn gekneusd. Voor de mensen die nog nooit een rib hebben gekneusd, zal ik een poging doen om uit te leggen hoe dat voelt. Een wortelkanaalbehandeling voelt als een behandeling in een luxe spa. Elke ademhaling met een gekneusde rib doet zo ontzettend veel pijn dat je bijna serieus zou overwegen om definitief te stoppen met ademen.

Wat zou het een verrassing zijn voor oma Worssie om kaartjes te ontvangen zodat ze weet dat de Bever fans aan haar denken. Het haalt de pijn niet weg, maar verzacht het leed misschien een beetje.

Redactie Tv-Vrouw
T.a.v Oma Worssie
Jacob van Lennepkade 155 H
1054 ZL Amsterdam

Manager Kees Stevens

Nu we Oma Worssie een hart onder de riem hebben gestoken, is de tijd aangebroken om het te hebben over de videoclips van De Bevers. Er was eens een heel handige manager die bedacht had dat het leuk zou zijn om clips op te nemen in het zonnige Spanje. Op zich een goed idee, ware het niet dat de slimme regelnicht een klein foutje had gemaakt. De weledele titel ‘regelnicht’ heeft de manager in kwestie zichzelf toebedeeld. Wel fijn, want dan kan ik me daar niet aan branden.

mensrelatie_300x250_v2

Eenmaal aangekomen in Spanje muteerden John en Kees al gauw in De Bevende Bevers. Het was koud, regende pijpenstijlen, en het normaal zo zonnige humeur van Kees belandde in een dikke laag sluierbewolking. Hartstikke rot voor die mannen, maar wel hun eigen schuld. Of eigenlijk de schuld van Kees, de partner en manager van John de Bever. Een volkszanger een liedje laten zingen voor een videoclip over De zomerzon, zon, zon op Ibiza, terwijl je in shorts over het vasteland loopt is vragen om problemen. Het is de Goden verzoeken om je met een vloedgolf richting het juiste eiland te vervoeren.

Corry Konings 

Bij de opnames van de andere clips was het al niet veel beter gesteld met het weer. Corry Konings wilde schuilen voor de regen. Ze moest bijna zwembandjes aan om het dichtstbijzijnde café te kunnen bereiken zonder te verzuipen. Ik vraag mij af of John de Bever en zijn partner Kees Stevens er weleens bij stil hebben gestaan hoe verrot veel pijn het doet als mascara door regenval in de ogen van een vrouw loopt. Als ze in Amerika hadden gewoond dan had koningin Corry de Bevende Bevers voor het gerecht kunnen dagen. Hun vermogen ging dan naar een schadevergoeding als compensatie voor haar gekwelde ogen. 

Op tv is duidelijk in de afleveringen van De Bevers 2023 te zien dat het leven van Kees al zwaar genoeg is met alle nukken van John. Mijn advies aan de manager is om zijn fout gewoon te ontkennen. Doe alsof je van niks weet en speel de vermoorde onschuld. Oefen desnoods even voor de spiegel op je ‘hoe-kan-dat-nou?’ blik, en herhaal na mij: ‘Waarom zijn we niet op Ibiza geland?’ Geef vervolgens de piloot de schuld. Die gast heeft vast een verkeerde afslag genomen op de internationale luchtweg. Probleem opgelost. Graag gedaan Kees!

Lees hier alle artikelen over seizoen 2 en seizoen 3 van De Bevers.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je De Bevers op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van De Bevers elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL5 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL5 / De Bevers / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 3 De Bevers 2023