Dit hadden we nooit achter de partner van John de Bever gezocht!

Knap in het pak en zichtbaar nerveus staan John de Bever en Kees Stevens te stralen op het podium van Ahoy in Rotterdam. Na maanden voorbereiding is het dan eindelijk zover: twee concerten in een uitverkochte zaal voor een menigte uitzinnige fans. Kosten noch moeite zijn gespaard en een heel arsenaal aan vrienden van de Bevers, waaronder Lee Towers, Johan Derksen en Marco Schuitmakers, geven acte de présence om er een spetterende avond in Ahoy van te maken.

Lee Towers en Kees Stevens pakken het publiek in bij De Bevers live in Ahoy

Vanaf de allereerste minuut is het een feestje in de overtreffende trap. De typerende humor en no nonsens houding van John de Bever en Kees Stevens zorgt voor een geweldige dynamiek in de zaal. Als bevriend muzikant Lee Towers met wat hulp het podium van De Bevers live in Ahoy betreedt en zijn eerste nummer start zingt het voltallige publiek uit volle borst mee. De toon is gezet en Leen mag dan misschien wat strammer van lijf zijn geworden, zijn optreden is dat allesbehalve.

Kees Stevens lijkt zijn roeping te hebben gemist en toont zich naast manager een uitstekende performer. Hij pakt zelfs zijn moment als musicalster tijdens het optreden van de cast van de Grease musical. De dans skills ontbreken echter bij Kees en de hilariteit in het publiek is dan ook groot. Maar hij doet het wel even! Zijn oma zal ongetwijfeld genieten van haar jochie. Stevens is zichtbaar ontroerd dat zijn lieve ‘oma Worssie’ bij het muziekevenement kon zijn. Een uitzinnig publiek is natuurlijk geweldig, maar je eigen opoe erbij hebben is het allermooiste wat er is.

Johan Derksen heeft alles over voor zijn goede vriend John de Bever

De hysterie neemt nog veel grotere vormen aan zodra goede vriend Johan Derksen als kerstman in een arrenslee het podium opkomt tijdens De Bevers live in Ahoy. De verbazing over de toewijding van Derksen naar zijn vriend John de Bever is groot, want de norse tv-analist laat zich werkelijk zoals hij zelf zegt ‘als clown gebruiken’. De vriendschap heeft bijna iets aandoenlijks. Als Johan het publiek toespreekt met de woorden ‘voor mensen met een wansmaak voor muziek zijn jullie best netjes’, heeft hij de lachers op zijn hand.

De oer-Hollandse gezelligheid, het levenslied, humor en muzikale verrassingen van collega artiesten maakten van De Bevers live in Ahoy een waar spektakel, waar zowel John de Bever, zijn partner Kees Stevens én het publiek nog lang van zullen nagenieten. Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht!

Lees hier alle artikelen over De Bevers.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 4 van De Bevers op weg naar Ahoy elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL5 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen met John de Bever en Kees Stevens terug te kijken.

Beeld bron: Kees Stevens

Home » Televisie » De Bevers live in Ahoy