Chateau Meiland: Max verkleed als Britney Spears naar Televizier Ring Gala

Chateau Meiland 2023

Het stressniveau is hoog in Chateau Meiland vandaag. De luidruchtige familie Meiland is uitgenodigd voor het Televizier Ring gala. Waarom die lui zijn uitgenodigd weet waarschijnlijk niemand. Ze zijn niet genomineerd en laten we eerlijk zijn, de zaal zal al vol genoeg zitten zonder familie Meiland. De genomineerden zijn waarschijnlijk hartstikke zenuwachtig en het hysterische gehuppel van Martien is op zo’n moment nou niet bepaald geruststellend voor je gemoedstoestand .

Dress to impress

Alleen al de gedachte aan het rode loper evenement is genoeg om de hele familie Meiland in rep en roer te zetten. Tijdens het outfits passen trekt Erica een jurk aan die eruit ziet als een gevilde zwarte zwaan. Gelukkig ziet moeders zelf ook in dat het geen porum is en ontdoet zich snel van de jurk. Dochter Maxime is er echter als de kippen bij om het zwarte gevaarte te confisqueren en het duurt niet lang voor ze er als trots zwaantje mee rond loopt te paraderen.

Bij zo’n flamboyante jurk hoort natuurlijk een hip kapsel. Maxime besluit zich te laten inspireren door niemand minder dan wereldster Britney Spears. De zangeres, die naar het schijnt een flinke tik van de molen heeft gehad, staat bekend om haar coupe paniek. Tijdens een moment van totale verstandsverbijstering heeft Brit ooit haar koppie volledig kaal geschoren. 

Hoe bijzonder zou het zijn als Maxime Meiland de ontplofte zwanenjurk zou combineren met een kek, pittig, kort kapsel? Dat zou zeker indruk maken. Helaas kiest de Chateau Meiland telg voor een coupe met een lange paardenstaart zoals Britney Spears ooit tijdens haar videoclip Babe, hit me one more time had. 

Mysterie ontrafeld 

Dankzij Max is nu eindelijk wel duidelijkheid gekomen over de tekst die de zangeres in de clip zong. Het lied gaat niet zoals velen denken, over SM. Britney had hoogstwaarschijnlijk ondraaglijke hoofdpijn door de strak getrokken, loodzware paardenstaart die achterop haar bolletje hing. Dezelfde hoofdpijn als waar Maxime Meiland over klaagt nu ze exact hetzelfde kapsel heeft. Tja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Blijkbaar zoveel pijn dat je het liefst wilt dat iemand je knock-out slaat. Het zou mij niks verbazen als ook de genodigden op het Televizier Ring gala die wens hebben. Baby, hit me one more time.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Chateau Meiland te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 2 van seizoen 8 van Chateau Meiland en de voorbereiding van familie Meiland voor het Televizier Ring gala gemist? Kijk dan het nieuwe seizoen terug op Kijk of NLziet.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 8 Chateau Meiland 2023