B&B Vol Liefde: Ook in seizoen 3 hebben we een aanwezige ex op de B&B!

B&B Vol Liefde: de aftrap 2023

O jee, het nieuwe jaar gelijk beginnen met een blunder is nu niet het meest handige wat je als columnist kan doen. En toch heb ik het gedaan. Ik ben helemaal vergeten om mijn belofte na te komen om te een column te schrijven over Michiel, Corine en Milu, de laatste drie deelnemers van B&B Vol Liefde 2023. Oerstom en belofte maakt schuld, dus bij deze klim ik alsnog in mijn pen. Er zit namelijk een deelnemer tussen die je echt niet wilt mislopen.

Herinneren jullie Hans nog?

Niet Franse Hans die tegenwoordig met Petra samenwoont, maar Italiaanse Hans. Je weet wel, de B&B eigenaar die zijn ex-vrouw Libera als verrassing voor zijn dates in huis had verstopt. ‘Surprise, surprise, het onverwachte brengt je van de wijs’, zong Henny Huisman vroeger in The Surpriseshow en anno 2022 bleek de slogan nog steeds een kern van waarheid te bevatten. Want de dates van Hans waren allesbehalve gecharmeerd toen Libera als een soort speeltje uit een Kindersurprise ei tevoorschijn kwam. 

Libera-gate zorgde voor zoveel publiciteit dat de producent van B&B Vol Liefde 2023 een gat in de lucht sprong toen Michiel zich opgaf voor het programma. Nog een vrijgezelle man met een ex in zijn accessoirepakket! Dat wordt weer een kijkcijferhit en wat zal het los gaan op social media. 

Shockeffect

Het is wel een beetje jammer dat Michiel zo verstandig is om al in zijn oproep te verklappen dat er nog een ex in de buurt is. Dat haalt toch net iets van het shockeffect weg. Maar er zal drama genoeg komen hoor. De ex van Michiel is namelijk een jonge knappe meid, dus de kans dat de dates jaloers worden is ruim aanwezig.

Michiel heeft nog een verrassing voor ons in petto. De B&B Vol Liefde deelnemer is biseksueel en daarom mogen zowel mannen als vrouwen zich opgeven als potentiële date. Ach waarom ook niet. Meer zielen, meer vreugd. Shit, ik zou bijna vergeten te vermelden dat de B&B Vol Liefde van Michiel gevestigd is in Frankrijk, dus denk er wel even aan om een Frans woordenboek in je koffer te stoppen.

Milu

Een van de andere deelnemers van B&B Vol Liefde 2023 is de goedlachse Milu. Ze is dertig lentes jong, woont in Portugal, heeft een hond én een moeder op steenworp afstand. O dat brengt sweet memories naar boven. Doet de naam Denise een belletje bij je rinkelen? Met moeders en fors getekende wenkbrauwen die als een stel zijderupsen op haar voorhoofd leken te zijn geplakt? Wat was mams pissig toen Dave het hart van haar kleine meisje brak. Dave kreeg niet één maar twee woeste vrouwen op zijn dak.

Ik ben benieuwd hoe dat straks bij de dates van Milu gaat. Mannen, bezint eer gij begint en breek niet het hart dochterlief. Voor je het weet ziet half Nederland hoe je op het matje geroepen wordt bij je ex-schoonmoeder. Dat wil je toch zeker niet? Meld je gerust aan als B&B Vol Liefde date voor Milu, maar behandel haar met respect. Dan is er geen vuiltje aan de lucht. Hoop ik… (of eigenlijk niet, want om eerlijk te zijn geniet ik met volle teugen van een smakelijke portie B&B drama).

Corine

De laatste B&B Vol Liefde deelnemers is de 54-jarige Corine. Ze woont net als Michiel in Frankrijk. Tjemig het Franse land is wel goed vertegenwoordigd dit jaar. Maar liefst 4 naar romantiek smachtende deelnemers met een B&B zonder liefde wonen in Frankrijk, zit dat land vol met lelijke vrijgezellen ofzo? Dat zal toch zeker niet? Over Franse dames kan ik niet oordelen, maar de heren Fransozen zijn toch best heel aantrekkelijk? Wel een beetje klein, maar dat schijnt fijn te zijn.

Zou dat misschien het probleem zijn wat Corine ervaart met de Franse mannen? Ze heeft aangegeven liever een man met een kettingzaag te daten, dan met eentje met een poetsdoek. Kettingzagen zijn nu eenmaal best groot en dan is het handig als je een boom van een kerel hebt om die zaag vast te houden. Weet je wat, ik ga er eens goed over nadenken wat de reden kan zijn dat seizoen 3 van B&B Vol Liefde zoveel deelnemers uit Frankrijk heeft. Denken jullie met me mee? Het duurt tenslotte nog even voor het seizoen begint en we moeten toch wat doen om die tijd te overbruggen.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: foto’s Blue Circle

Home » Televisie » seizoen 3 de aftrap B&B Vol Liefde 2023 Deel 3