B&B Vol Liefde: Martijn ontdekt zijn innerlijke James Blond

B&B Vol Liefde

Frank gelooft in stenen, Frank gelooft in de maan. Frank gelooft eigenlijk in zowat alles, maar waar hij niet in gelooft is een toekomst met Denise en haar eeuwige beige broek. Hij hoopt oprecht dat zij de liefde vindt in B&B Vol Liefde. Als Denise aangeeft dat zij dit ook voor hem wenst, komt de spreekwoordelijke ‘monkey out of the sleeve.‘ O geef dan het nummer van je vriendin maar’, grapt Frank. Een grap waarvan Denise dondersgoed weet dat er een keiharde kern van waarheid in zit. Dave was tenslotte ook al aardig onder de indruk van de ‘geneusringde’ blondine.

Wat maakt die neusring zo aantrekkelijk voor de B&B Vol Liefde mannen?

Ik vraag me af waarom. Heeft het met een BDSM fetisj te maken en zien ze daardoor unieke mogelijkheden met de neusring van de engelstalige schone? Of mochten ze vroeger van hun papa en mama geen hondje en staan ze te popelen om de knappe dame met een leren riempje aan haar neusring uit te laten? Ook vraag ik mij af of het de lezer op zal vallen dat ik de naam van de vriendin van Denise compleet ben vergeten. Het komt gewoon door die klote neusring. Hoe kan ik mij nou ooit concenteren op een column, als een bloedmooie meid zich mismaakt door met een ring in haar neus de rode koe van het beroemde Franse smeerkaasje ‘La Vache Qui Rit’ te imiteren? 

Enfin laat ik to the point komen voordat ik nog verder afdwaal en zin in kaas krijg. Zou iemand alsjeblieft Denise willen waarschuwen dat ze nieuwe date Ben niet, ik herhaal niet, aan haar geringde vriendin laat zien? Ik hoop dat Denise dit goddelijke exemplaar niet door haar vingers laat schieten. En als zij hem niet wil, dan mag ze hem altijd naar mij doorsturen. 

Vergeef mij, ik heb gezondigd

Beste lezer, nu jij en ik toch zo open en eerlijk met elkaar babbelen, voel ik mij vrij genoeg om met de billen bloot te gaan. Niet letterlijk, daarvoor kennen we elkaar te kort, maar figuurlijk. Ik heb iets oerstoms gedaan in de categorie domheid van de bovenste plank. In de column van gisteren heb ik uitgebreid verslag gedaan over hoe Rita zat te soppen in haar panty, toen ze Tjerk kwam keuren. Nu blijkt dat stukje dus pas vanavond op televisie te komen. Nooit kijk ik B&B Vol Liefde vooruit op Videoland en net die ene zeldzame keer dat ik het wel doe, ga ik finaal de mist in. 

Daisy, doe dat nou niet!

Ondertussen dreigt Daisy in Frankrijk ook een petit peu de mist in te gaan. Voor de tweede avond op rij heeft ze samen met Hans tot midden in de nacht een wijnfeestje gehouden. Hoe kan het dat een basisschoollerares niet de alarmbellen hoort rinkelen tussen het gerammel van de lege wijnflessen? Veel wijn + een bejaarde man waarvan ‘le balls’ bijna exploderen van de hormonen = één bak pure ellende. Het feit dat een juf deze treinramp niet van veraf ziet aankomen, baart mij zorgen over de kwaliteit van het basisonderwijs in Nederland.

Het geweten van Hormonale Hans spreekt hem streng toe. ‘Hans wat vind jij eigenlijk van Daisy’, vraagt de rooie krullenbol. Het is Petra, the voice of reason, aka het geweten van Hans. Het lijkt erop dat een enkele verdwaalde hersencel van Hans ook wel weet dat Daisy niet de dame voor hem is. Maar dat ‘feessie’ hè, dat feessie wat zich in Hans zijn fantasie al 300 keer heeft afgespeeld. Het feessie wat Stoute Hans met Deugniet Daisy zou kunnen hebben, trekt hem als een mot naar een felle lamp. 

Simone laat het vrij beest in Martijn

Martijn zijn mot heeft ook het licht gezien. Een fenomenaal geniale zet van Simone om Martijn mee te nemen naar Jui Jitsu. Jiu Jitsu? Joe Jitsoe? F*ck hoe schrijf je dat pokkewoord, wat die sport omschrijft waarbij je met elkaar over de mat rolt? Weet je wat, ik noem het gewoon stoeien. Het gestoei met Simone deed Martijn denken aan de tango. Dit keer zonder zijn grijze mams én horizontaal uitgeoefend.

Eureka Martijn komt los! Het heeft even geduurd dames en heren, maar nu het zover is lijkt hij niet meer te stoppen. Als een ware James Blond loopt hij met Marian en Simone aan de arm een beachclub binnen. We zien een nieuwe versie van Martijn. Zelfverzekerd en een stuk meer ontspannen. Simone denkt dat dit door haar Jui Jiu Jitsu Joe activiteit komt, maar wij weten wel beter. 

De èchte oorzaak

Het Jui gestoei heeft indirect invloed gehad op de gedragsverandering van Martijn, maar niet op de manier zoals Simone denkt. De trigger was de beruchte zonnebril, die uit veiligheidsoverweging van zijn beklemde hoofd af moest tijdens de training. De hypothalamus van Martijn werd eindelijk weer voorzien van bloedtoevoer. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 17 seizoen 2 B&B Vol Liefde