B&B Vol Liefde: As is niet zo in haar sas met logé Alex

B&B Vol Liefde

Oké ik snap er dus officieel helemaal niks meer van. Geen ene reet, niks, noppes, nada. Waar ik het over heb? Control freak Astrid natuurlijk. Waarom doe je in vredesnaam mee met een programma als B&B Vol Liefde terwijl je zo bang bent voor verandering? Deze dame lijkt de flexibiliteit van een rotsblok te hebben en is niet van plan het haar dates makkelijk te maken. 

Grensoverschrijdend gedrag in B&B Vol Liefde?

Ik neem me voor om de volgende aflevering eens extra aandacht te besteden aan haar schoenen. Met zulke lange tenen moet Astrid toch wel een enorme schoenmaat hebben. Dat het niet fijn is als je date te hard van stapel loopt hoef ik geen enkele dame uit te leggen. Maar loopt Alex werkelijk te hard van stapel? Heeft Astrid gelijk?

Als zelfs een grap maken over een tweede B&B al grensoverschrijdend is, waar gaan we dan naar toe met deze wereld? Kijk, over humor valt te twisten en heel erg komisch was de grap van Alex niet, maar moet daar nou gelijk zo neurotisch over worden gedaan? Enfin laat ik maar even ophouden over Astrid, want ik begin spontaan overal jeuk te krijgen. Waarschijnlijk een ernstige allergische reactie op bullshit.

Klap eens in je handjes Denise

Laten we het over ‘handje-klap’ Denise en Dave hebben. De high-fives vliegen als warme broodjes over de toonbank. Waar het in aflevering 1 van B&B Vol Liefde nog super schattig was, begint het nu een beetje klef te worden. Misschien ben ik gewoon een zure doos zonder gevoel voor romantiek, maar ook van dat overmatige handje-klap krijg ik rode bulten. 

Van wie ik geen rode bulten krijg, is de nieuwe date van Denise. Giovanni bracht chocolade mee voor deze dame en kan in mijn ogen daarmee al niet meer stuk. Denise lijkt ook meer dan gemiddelde interesse te hebben voor de nieuwe en ik vraag me af of Dave überhaupt nog enige kans maakt. 

Vulkaan Desiree

Wie zeker geen kans maakt bij B&B kandidaat Hans is Desiree. Kanonne, wat een figuur is dat. Ik weet niet wat de vrolijke lady gesnoven heeft, maar het is duidelijk een gevalletje overdosis. Het zou natuurlijk kunnen dat ze een kind met adhd heeft en stiekem van de Ritalin heeft gesnoept om naar zenuwen te bedwingen.

Voor de woke mensen die nu gelijk als wilde paarden beginnen te steigeren over bovenstaande alinea… Ik ben een rasechte adhd-er  en mijn bedoeling is niet om er de spot mee te drijven, maar ik  probeer een punt te maken. Welk punt ben ik overigens alweer vergeten. Maar goed om bij de kern van mijn verhaal te komen, zelfs ik als excessief stuiterende adhd-er trek het gehyper van B&B Vol Liefde kandidate Desiree niet. En dat is best bijzonder. 

Mevrouw met de moeilijke naam

‘Hayedinges’ heeft het ook zwaar met al dat extraverte gedoe om haar heen. Was ze net gewend aan de energieke Hans, komt er ineens zijn vrouwelijke versie in het kwadraat bij. Het zou mij dan ook niets verbazen als Hayriye binnenkort de benen neemt en de eerst beschikbare vlucht naar Nederland boekt. Dan kan ze in de rij bij het vliegveld eindelijk even tot rust komen.

Wow…ik heb toch ineens een geniaal idee voor een kaskraker van een televisie format. Huur een huis vol met camera’s en zet daarin Desiree samen met Richard. Degene die het langst volhoudt wint. Een soort kruising tussen ‘Het glazen huis’ en ‘The hunger games’. @Peter van der Vorst bel me. We kunnen vast wel iets leuks regelen.

Razende Richard

Alleen zal er wel iets verzonnen moeten worden om de spraakwaterval van Richard begrijpelijk te maken voor de kijkers. Wellicht ondertiteling ofzo. Maar waar vind je een ‘ondertitelaarder/ster’ (hoe noem je zo’n tikgeit die ondertitels typt?) die ook daadwerkelijk snapt wat Richard zegt? Daar ga ik even over nadenken onder het genot van een aflevering B&B.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4 

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 2 B&B Vol Liefde