B&B Vol Liefde: Denise en mama zijn niet boos maar teleurgesteld

B&B Vol Liefde

Het heeft even geduurd, maar nu is het zover. De dag waarop we er eindelijk achter zijn gekomen waarom Dave telkens zijn lip optrekt als hij een onderonsje heeft met de camera. Viel het jou ook op dat de laatste week het beruchte lipje steeds verder omhoog begon te kruipen? Zo hoog dat het lipje bijna het linker neusgat van Dave hermetisch afsloot. Misschien stom, maar bij mij wordt zoiets een ware obsessie. Ik blijf er maar naar kijken en zelfs ‘s avonds in bed liet het mij niet los. Wat is toch de reden dat de lip van Dave een eigen willetje heeft? Stinkt het dan zo in de B&B Vol Liefde van Denise? 

Het mysterie ontrafeld

Vandaag kwam er een einde aan het grote mysterie. De twijfels van Dave over zijn gevoelens voor Denise knaagden aan hem. Wie weleens een knaagdier heeft gezien, weet dat onder andere konijnen en ratjes hun lip regelmatig optrekken. Blijkbaar geldt dat dus ook voor een knagend geweten. Een soort stressreactie. Nou ja, gelukkig is de schuimbekkende opgetrokken bakkes van Dave geen symptoom van hondsdolheid. Hoeven we toch niet met hem naar de dierenarts voor een spuitje.

Voor Denise kwam het als donderslag bij heldere hemel dat Dave geen gevoelens van liefde voor haar had. Ze vatte het aanvankelijk heel sportief op, maar zodra ze het aan haar moeder vertelde namen haar emoties de overhand. Moeder en dochter werden bozer en bozer. Ze besloten met zijn tweeën Dave te confronteren.

Tweedeling

Ik vermoed dat dit het punt is waarop er een tweedeling onder de trouwe B&B Vol Liefde kijkers is ontstaan. Je bent #TeamDenise of je bent #TeamDave. Tot mijn grote ontsteltenis blijk ik #TeamDave te zijn. Ja écht, ik schrok me te pleuris lieve mensen. Een fan zal ik nooit van hem worden, maar de dames maakten er in mijn ogen een groter drama van dan nodig was. Er is in al die weken welgeteld één keer ‘getongworsteld’ tussen Denise en Dave. En dat is inmiddels al vijf dagen geleden.

Er zijn, behalve die 10 milliliter speeksel, geen lichaamssappen uitgewisseld. Ze hebben elkaar geen eeuwige trouw beloofd en ze hebben niet elkaars naam op hun welgevormde bips laten tatoeëren. Natuurlijk is Denise teleurgesteld en pinkt ze een traantje weg. Daar zal je mij zeker niet over horen. Hartstikke sneu voor die meid. Dave had in een eerder stadium open over zijn gevoelens moeten zijn. Maar om als 31-jarige vrouw samen met je moeder verhaal te gaan halen is wel een tikkeltje infantiel.

Wat zou jij doen?

Zeg eens eerlijk, zou jij je moeder meenemen om een date te confronteren die je hart heeft gebroken? Ik moet er niet aan denken hoor. Die date geef ik met alle liefde zelf een knal voor zijn harses, daar heb ik mijn moeder niet voor nodig. Wat is dat toch met die B&B Vol Liefde deelnemers? Eerst Martijn zijn gejank, nu dit gedoe met Denise. Mag je alleen meedoen met het programma als je nog aan de navelstreng vastgeknoopt zit ofzo? Het lijkt wel alsof de volwassen deelnemers op waren.

Soms kan je kinderachtig gedragen best leuk zijn, als je dat tenminste niet doet met pa of moe in je kielzog. Ik huppel tenslotte ook nog dwars door de Hema om hartjessnoepjes te halen en sta als een debiele zeehond te klappen zodra ik een afbeelding van een eenhoorn zie. Zo ging ik ook helemaal stuk toen Franse Hans in een ridderkostuum op zijn paard zat. Geniaal toch als je zo de spot met jezelf kan drijven. Dat stukje zelfspot mis ik bij Denise. Het leven is niet altijd leuk, maar als je in staat bent om te kunnen lachen om jezelf dan haal je de scherpe kantjes van de pijn. Kom op meid, je kan het!

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 32 seizoen 2 B&B Vol Liefde