B&B Vol Liefde: Hans slooft zich niet meer uit

B&B Vol Liefde

Bij de eerste vier dates deed hij nog enigszins zijn best, maar toen kwam zij…de té lieve vrouw. Met zijn blote menboobs en pens loopt Hans rond in de tuin van zijn B&B Vol Liefde. Waarom zou hij zijn best nog doen? De vervangster van Libera heeft hij in the pocket. Kat in het bakkie of beter gezegd Denise in de keuken. Kan ze mooi aan de oude ketting van Libera, heeft Hans vast gedacht.

Denise loopt zich intussen het vuur uit de sloffen. Tafel dekken, eitje bakken en nog even een lege petfles omtoveren tot een vaasje met bloemen. Blijkbaar heeft de roestige ketting een paar extra schakels gekregen, gezien de bloemen die Denise geplukt heeft. Libera kon slechts dromen van een leven buiten de keuken van de B&B Vol Liefde .

Wanneer de heer des roze huizes aan de eettafel ploft,begint hij gelijk te schranzen. Vol afschuw aanschouw ik het tafereel op de beeldbuis. Een vrouw die zo haar best doet om in de smaak te vallen en een man die nog te beroerd is om ook maar enige moeite voor haar te doen. Zelfs wachten tot de dame ook aan tafel zit, voor hij begint met eten, is teveel gevraagd.

Viva la Libera

Libera is in haar nopjes. Geen B&B Vol Liefde meer, niet meer koken voor de gasten, schoonmaken en eindelijk verlost van het geschrans van Hans. Haar langgekoesterde droom is zo dichtbij. Ze kan haar vrijheid al ruiken. Zou het dit keer dan eindelijk écht gaan lukken? Kan Hans haar met de poen van Denise uitkopen zodat ze een nieuw bestaan kan opbouwen in Milaan? 

Die van de pot gerukte ‘bomen-knuffel-trien’ trapte helaas niet in de toekomst voorspellende kaarten van Libera. Maar het is nog niet te laat. Zolang date nummero 5 nog in de B&B Vol Liefde is, blijft Libera hoop houden en verwelkomt ze Denise met open armen.

Eelt op de ziel voor Astrid en Harmjan

Van de ene te lieve vrouw, gaan we naar de andere veel te lieve man. Harmjan is de naam. Hoeveel keer is hij nu al in B&B Vol Liefde opgevreten en uitgekotst door Astrid? Ik ben de tel kwijt. Als de afgelopen weken een voorbode zijn voor wat de man te wachten staat, dan heeft hij zich flink in de nesten gewerkt. 

Dat B&B Vol Liefde deelneemster Astrid issues heeft, daar twijfel ik niet aan. Het lijkt erop dat zij een hoop narigheid heeft meegemaakt in haar vorige relatie. Maar wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Het aantrekken en afstoten van Harmjan is in mijn ogen net zo goed emotionele terreur. Ik durf te wedden dat Harmjan meer trappen op zijn ziel heeft gehad, dan de voetbal van haar kinderen.

Ruud gaat er vandoor en laat zijn maat achter met slechts een boek om zich te verdedigen. Het is niet eens zo’n dik boek, dus ik vraag me af hoeveel tijd Harmjan ermee kan winnen als hij Astrid, tijdens een aanval van acute hysterie, met het boekje om de oren slaat uit pure zelfverdediging. 

Van loopjongen naar liefde?

Toch kan er soms plotsklap iets moois ontstaan tussen een te lief mens en de grote baas. Kijk maar naar Menno en Natasja. Aanvankelijk vond Natas hem maar een rare grijzende ‘kwijlekwibus’. Ze vergeleek hem immers met Jos. Nu Jos ‘m gesmeerd is, heeft de blondine besloten haar lat een paar kilometer lager te leggen. Al was het nog niet genoeg voor een echte kans, laat staan een romance.

Gelukkig bleek er voor Manische Menno nog een joker in het spel. Joker Jan kwam met een blok kaas onder de arm naar de B&B. De lat van Natasja verdween en Menno showde zijn blote been. Cupido zag eindelijk een kans en schoot een pijl in het achterste van de eigenwijze jonkvrouwe. Gaat het dan toch gebeuren? Hebben we naast Razende Richard en Smilende Simoon dan nog een liefdeskoppel wat de eindstreep haalt? 

Back-up plan

Die kans bestaat, mits er geen nieuwe date op komt dagen die de lat weer tevoorschijn tovert. Mocht dit onverhoopt wel gebeuren, dan hoop ik vanuit de grond van mijn hart dat Menno op blind date gaat met de tante van Denise. Wat een heerlijk mens. Zo enthousiast en spontaan. Jammer dat het niet in de familie zit.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 29 seizoen 2 B&B Vol Liefde