B&B Vol Liefde: Kleine Hans slaat compleet op hol

B&B Vol Liefde 

De afgelopen weken hebben we al de nodige dates zien sneuvelen bij de B&B Vol Liefde deelnemers. Sommige deelnemers vertrokken met hun ziel onder de arm en sommigen dankten God op hun blote knieën dat ze weer naar huis toe mochten. Na zoveel gezichten zou je denken dat het einde van het programma in zicht is. Ik bedoel, hoeveel gekkies kunnen er nog als date beschikbaar zijn na het rariteitenkabinet wat we in de afgelopen 16 afleveringen hebben mogen aanschouwen? Toch vermoed ik dat RTL nog iets voor ons in petto heeft, want dit seizoen is maar liefst 35(!) afleveringen lang.

Love is in the air

Is Tante Ted de persoon die ons nog wat sensatie gaat bezorgen de komende 20 afleveringen van B&B Vol Liefde? Ik denk het niet, tenzij je onder sensatie bejaardenporno verstaat. Ted heeft namelijk een nieuwe date. Zijn naam is Tjerk en ondanks dat de naam doet vermoeden dat hij zo uit de kleuterserie Bobo is gekropen, blijkt Tjerk een heuse man van de wereld. De classificatie wereldman komt overigens niet uit mijn creatieve koker. Het was Rita die Tjerk deze stempel ter goedkeuring had gegeven.

Ted en Tjerk lijken uit hetzelfde hout gesneden. Tjerk geniet van de positieve approach en ‘gezonde’ bronze kleur van Ted. En onze kritische dame ziet zowaar possibilities in de ouwe knar. Beste vriendin Rita glijdt van blijdschap bijna uit haar ‘oma-onderbroek met corrigerende buik ondersteuning.’ Kortom, zoals het er nu naar uitziet wordt het retteketet voor Tante Ted. Wie weet mag Rita meespelen, als ze lief is.

De keurmeester komt B&B Vol Liefde deelnemers Dave en Frank keuren

Denise en Dominante Dave groeien ook stichter dichter naar elkaar toe. Dave is wonder boven wonder zelfs goedgekeurd door Etienne, de broer van Denise. Al kreeg ik even de indruk dat dat broerlief Dave probeerde weg te jagen door te vertellen dat Denise hem extreem veel belt. Dave reageerde hier echter vol enthousiasme op: “Ze is wel een beetje stalkerig dus!’ Tja, het is een vreemde jongen. Maar ja zolang ze maar gelukkig zijn met elkaar. 

Een plaag mediterraanse vlinders

In Italië hangt ook liefde in de lucht. Schrik niet, maar Hans is alwéér verliefd op een date. Hoe doet die knakker dat toch iedere keer? Binnen 24 uur verliefd worden. Eerst Hayriye, toen een ééndagsvlinder voor Sylvia en nu is het nieuwe slachtoffer aan de beurt. De (on)gelukkige luistert naar de naam Natasja. Ze is met haar 39 jaar flink wat jonger dan de B&B Vol Liefde eigenaar. De arme meid slooft zich gelijk uit als Assepoes in de kamers van de B&B. Er wordt gesopt, gezuigd en gedweild en het hart van Wanhopige Hans begint steeds harder te kloppen.

Als ik heel eerlijk ben, begin ik een beetje medelijden te krijgen met Hans. Hij wil dolgraag een vrouw vinden en slaat daardoor op hol, zodra er een date komt die ook maar enigszins de definitie vrouw kan dragen. Alleen voor Stoomwals Desiree maakte hij een uitzondering. Ach, ik denk we zijn keuze omtrent Desiree allemaal wel kunnen begrijpen. Het is niet slim van Hans om telkens zijn vlindertje zo snel vrij te laten. Je gaat dan iemand idealiseren en dat kan alleen maar tegenvallen uiteindelijk.

Een acute aanval van jaloezie

Bij de andere Hans, die paardenman uit Frankrijk, begint het ook te kriebelen. Geen vlinders in de buik zoals bij de meeste mensen, maar vlinders die zeer plaatselijk gehuisvest zijn. Hans zijn kleine ‘hansworstje’ danst in zijn broek. Alhoewel dit ook kan komen omdat Franse Hans eindelijk eens een schone broek heeft aangetrokken. Ja écht, ik loop niet met je te dollen. Het viel zelfs Petra de Mol op.

Sinds Daisy haar intrek heeft genomen in de B&B Vol Liefde van Hans, is er sprake van gesjans. Hans, de ouwe snoepert, draagt ineens schone kleding en is net zo joviaal als de gemiddelde DJ van 3FM. Petra is er he-le–maal klaar mee en ziet groen van jaloezie. Wat heb ik toch zin in de volgende afleveringen! Ik kan haast niet wachten om te ontdekken hoe dit afloopt. Wie zal Petra als eerste aan de hooivork spiezen, Daisy of  Hans?

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 16 seizoen 2 B&B Vol Liefde