The Interior Project VIPS: Ruth Jacott neemt een drastische beslissing

The Interior Project VIPS – dinsdag 20:30 RTL4

We kunnen er lang of kort over lullen, maar de cijfers liegen er niet om. The Interior Project VIPS is na 3 afleveringen al ten dode opgeschreven en dat is bijzonder jammer, maar wel een feit. Een op primetime uitgezonden en anderhalf uur durend programma waarin zo weinig boeiends gebeurt kun je zonder overdrijven een flop noemen. Laat ik voorop stellen dat ik echt zin had in het programma, maar de eerste teleurstelling  die ik te verwerken kreeg was dat de deelnemers van The Interior Project VIPS bekende Nederlanders zouden zijn.

Ik ben dat semi BN’er gedoe inmiddels wel een beetje zat en kijk liever naar een afspiegeling van de ‘gewone’ wereld. Verder duurt een aflevering voor een programma met zo weinig inhoud, veel te lang. De verleiding was dan ook groot om tijdens het kijken al direct door te spoelen naar de resultaten. Ik heb het uiteraard niet gedaan, maar dat resulteerde er wel in dat ik anderhalf uur lang het nummer Het duurt te lang van Davina Michelle heb zitten neuriën. 

Carolien is het spoor bijster

Gebeurde er dan helemaal niets wat we morgen bij het koffiezetapparaat op kantoor kunnen bespreken? Nou, om eerlijk te zijn eigenlijk niet. Behalve misschien dat Ruth Jacott de derde aflevering van The Interior Project VIPS wist te winnen, daar euforisch over was, om vervolgens te melden dat ze ermee kapt omdat het programma te zwaar voor haar is. Ik zou, terwijl ik wacht tot mijn cappuccino is doorgelopen, nog kunnen vertellen dat ik me groen en geel erger aan Carolien Spoor met haar geaffecteerde stemmetje en te grote ego, maar of iemand op die info zit te wachten is discutabel. 

Om er toch nog even over door te mekkeren, die vrouw had zichzelf volgens mij al uitgeroepen tot interieurstylist van het jaar. De teleurstelling dat ze onderaan bungelde deze week is dan ook groot en druipt van haar nogal zelfingenomen toet af als gezouten roomboter van een snee geroosterd brood. Doordat Ruth Jacott vrijwillig het programma The Interior Project VIPS besloot te verlaten hoefde echter geen van de deelnemers het programma te verlaten, en dat blijkt de redding van verbolgen Carolientje. Wie durft haar styling in hemelsnaam in twijfel te trekken. Wie denken die Leco Zadelhoff en Bob Sikkes wel te zijn? 

Lekker blijven knippen Leco!

Nou, wie Bob is, dat weten we allemaal inmiddels wel. Bob Sikkes is dé man van het programma Kijken zonder Kopen, waar hij de meest geweldige verbouwingen op stapel zet. Wie Leco is, weten we ook allemaal. Dé hairstylist en visagist van de sterren. En wat mij betreft moet Leco van Zadelhoff dat vooral maar lekker blijven. Geen fratsen meer in een Klussen met BN’ers programma. Om in de woorden van zijn bestie Chantal Janzen te spreken: ‘Wat kan die man knippen hè?!

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van het RTL4 programma The Interior Project VIPS te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, welke zender en hoe laat je de afleveringen van The Interior Project VIPS kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van het programma The Interior Project VIPS elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je hebt gemist en de creaties van Ruth Jacott, Euvgenia Parakhina, Défano Holwijn, Shelly Sterk, Carolien Spoor en Géza Weisz terug te kijken.

Beeld bron: Still TV RTL4 / The Interior Project VIPS / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 The Interior Project 2023