The Interior Project VIPS: Acteur Géza Weisz heeft zijn roeping gemist

The Interior Project VIPS – dinsdag 20:30 RTL4

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse ‘even doorbijten’ programma The Interior Project VIPS van RTL4. Laat dat ‘even’ er trouwens maar vanaf, want wat duurt dit interieurstyling programma lang. Jullie hoeven nu niet massaal te gaan mailen dat ik het ook op kan nemen om zo de reclames door te kunnen spoelen, want dat doe ik uiteraard al en zelfs dan vind ik het een aanslag op mijn avond. Begrijp mij niet verkeerd hoor, presentator Edson da Graça is een schatje en zijn onbevangen manier van presenteren verdient een leuker programma dan The Interior Project VIPS. Shelly Sterk vind ik veel minder irritant dan ik op voorhand had gedacht en ja, dat is in dit geval een compliment. Géza Weisz is ook prima te pruimen, maar de rest van de deelnemers van The Interior Project VIPS mogen ze van mij opbergen. 

De afvaller van de week

Het enige dat in mijn voordeel spreekt is dat het een wedstrijd is en er iedere week iemand afvalt. Dat betekent dat bij de volgende aflevering van The Interior Project VIPS in ieder geval een van de deelnemers is opgehoepeld en ik mij aan één persoon minder hoef te irriteren. Heeft het programma toch nog iets positiefs. Deze week is het danseres Euvgenia Parakhina die haar interieurstylist carrière aan de wilgen kan hangen. Haar horecaterras werd als minste beoordeeld. Euvgenia is absoluut een sympathieke vrouw, maar het ratelt en ratelt maar door zonder echt iets te zeggen. 

Gastjurylid designer en horecaondernemer Rein Rambaldo is niet kapot van haar schreeuwerige terras dat bewaakt wordt door diverse etalagepoppen en noemt het zelfs een beetje oostblokkerig. Euvgenia heeft gekozen voor de kleuren blauw en geel waardoor ik vooral de associatie krijg met die grote Zweedse ‘gehaktballentjesketen’, of om het dichter bij huis te zoeken de oer-Hollandse Zeeman. Het dekt de lading van haar terras volledig: het ziet er goedkoop uit. 

Shelly Sterk is boos

Shelly Sterk, die steeds goed scoort met haar styling in The Interior Project VIPS heeft gekozen voor een enorme bloesemboom als eyecatcher op haar terras. Wanneer de boom uit de vrachtwagen naar binnen wordt getakeld, snap ik waarom de boom de helft van haar budget heeft opgeslokt. Hij is echt enorm! Shelly zelf is not so amused, want de boom zou ruim 3 meter breed zijn volgens de verkoper en dat is hij bij lange na niet. ‘Ik voel me zwaar genaaid!’, roept ze uit. Nu heb ik als stelregel dat als ik genaaid word, ik ook wil zoenen dus als ik Shelly was zou ik de verkoper nog even opzoeken. 

De ontbrekende breedte van de boom legt Shelly Sterk echter geen windeieren, want ze wordt tweede met de styling van haar terras. Als enig punt van kritiek krijgt ze te horen dat haar ontwerp misschien een beetje te high-end is.  Waarop Shelly reageert: ‘Beter te chique dan te ordi!’ You go girl, het valt voor mij onder dezelfde categorie als ‘beter verwend dan verwaarloosd’ en ‘beter overdressed dan underdressed.’

De winnaar van de week

Géza Weisz weet aflevering 4 van The Interior Project VIPS te winnen met zijn modulaire ‘slangentafel’ . Gastjurylid Rein Rambaldo zou de door Géza ontworpen en gemaakte tafel graag in productie nemen. Weisz gozer lijkt ergens zijn roeping te hebben gemist. Hij kreeg eerder al een baan aangeboden door een gerenommeerd interieurstyling bedrijf en nu weer dit fantastische aanbod. De slechte kijkcijfers van het programma zullen Géza Weisz een rotzorg zijn, want door zijn deelname gaan er allerlei deuren voor hem open. Alleen al voor Géza bijt ik dus nog wel even door en kijk de rest van het seizoen af. 

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van het RTL4 programma The Interior Project VIPS te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, welke zender en hoe laat je de afleveringen van The Interior Project VIPS met presentator Edson da Graça op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van het programma The Interior Project VIPS elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je hebt gemist en de creaties van Euvgenia Parakhina, Shelly Sterk, Carolien Spoor en Géza Weisz terug te kijken.

Beeld bron: Still TV RTL4 / The Interior Project VIPS / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 The Interior Project 2023