The Big Show: Huwelijk Jenny duurt slechts 1 nacht

The Big Show Kerst met Ruben Nicolai

Deze speciale kerst editie van The Big Show valt en staat met Jenny’s. Meervoud? Ja maar liefst twee dames genaamd Jenny hebben de iets te cliché kerst editie tot grote hoogtes weten te brengen. Ik heb het niet over Jenny from the block aka Jennifer Lopez die zong ‘I’m still Jenny from the block’, terwijl ze dat allang niet meer was nadat de roem in haar poezelige koppie was gestegen. Nee ik heb het hier over twee oer-Hollandse dames die beide de show stelen in deze aflevering van The Big Show met Ruben Nicolai op RTL.

Als lachen pijn doet

De eerste Jenny lacht al een split second na de eerste schok dat er een heel bataljon aan volk midden in de nacht naast haar nest staat. Ik vind het knap, echt krijg je het voor elkaar? Haar vriend Co zit uiteraard in het complot en gooit haar snel een shirtje toe want ook Jenny, evenals eerdere deelnemers van The Big Show, ligt poedelnaakt in haar mandje als de RTL crew en Ruben Nicolai van The Big Show aan haar voeteneind staan.

Jenny lijkt alles te zijn, wat haar vriend Co niet is. Waar zij onmiddellijk de humor ziet van het hele gebeuren, kijkt Co of hij voor het laatst gelachen heeft toen hij vijftien was. Ogenschijnlijk deed dat zo’n pijn dat hij het daarna nooit meer aangedurfd heeft. Jenny speelt vrolijk alle lullige spelletjes en quizzes mee en je gaat vermoeden dat ze in tijden niet meer zo’n leuke nacht gehad heeft. Naar Co kijkend kan ik me daar iets bij voorstellen. Of nou ja, eigenlijk wil ik me helemaal geen voorstelling maken van een wilde nacht met Co. Ik heb zo mijn eigen guilty pleasures om aan te denken als ik mijn ogen sluit tijdens de…hmm ik dwaal te veel af. 

Wat is daarop uw antwoord?

Jenny haar grootste wens is trouwen met Co en dat is dus ook precies wat er gebeurt terwijl de goedlachse Jenny met haar chago kijkende Co diep onder de zure lappen verscholen ligt. Een heuse trouwambtenaar komt het huwelijk voor één nacht voltrekken. Aangezien ik ook trouwambtenaar ben, vraag ik mij af: ‘Hadden ze mijn nummer niet?’ Co ondergaat het gebeuren gelaten, maar Jenny heeft de tijd van haar leven. Ik ga stuk om haar vrolijkheid en bulderende lach. Jenny meid, je hebt mijn zaterdagavond gemaakt in The Big Show Kerst.

Placenta met pepersaus

Ruben Nicolai ‘breekt’ in bij Jenny nummer twee om daar eten mee te jatten uit haar koelkast en vriezer. Hij vult een tas met bakjes met ondefinieerbaar voedsel. Tenminste daar gaan we vanuit. Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat er ook wel eens een placenta ingevroren wordt in de vriezer en ik ken ook mensen die zomers verrot vlees, wat ze vergeten zijn te consumeren, in de vriezer leggen om weg te kunnen gooien als de GFT bak eindelijk weer eens komt. Wat te denken van mensen die ingevroren muizen in hun vriezer hebben om hun reptielen te voederen. 

Bah, bah… We gaan er gemakshalve vanuit dat dat bij Jenny niet het geval is, want het gestolen voedsel dient een hoger doel. Namelijk het gigantisch in de zeik nemen van Jenny in The Big Show Kerst. Jenny is een kookliefhebber, maar gaat ook graag een hapje buiten de deur eten, al is het alleen al om inspiratie op te doen voor nieuwe recepten. 

Hoe dan Jenny?

Jenny gaat met haar dochter heerlijk uit eten bij een goed aangeschreven restaurant. Uiteraard heeft ze geen idee dat alles wat ze daar geserveerd krijgt uit haar eigen koelkast en vrieskist komt. Oh en niet te vergeten drie frambozen en vier tomaatjes uit haar eigen moestuintje. Ze heeft al helemaal geen idee dat alles wordt vastgelegd voor The Big Show Kerst van RTL en heeft de bakjes voedsel klaarblijkelijk ook niet gemist in haar vriezer.

Jenny heeft de avond van haar leven. Alles dat ze voorgeschoteld krijgt vindt ze even lekker. Man oh man, wat is dit genieten. Voor haar, maar zeker ook voor ons kijkers van The Big Show Kerst. Ik aanschouw het hele gebeuren met de grootste verbazing. De chefkok maakt grinnikend van haar eigen eten mooie composities op het bord. Jenny, hoe kun je nu niet proeven dat dit je eigen groene curry is?!? Zowel bij het voor, hoofd als nagerecht heeft ze helemaal niets door. 

Wanneer de chef-kok komt vragen of het gesmaakt heeft, is ze euforisch. Heerlijk! Als hij haar vervolgens aanbiedt de recepten naar haar te mailen, is ze zo blij als een hond met zeven lullen. Haar avond in The Big Show Kerst kan niet meer stuk en die van mij al helemaal niet! 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma The Big Show met Ruben Nicolai te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media❤️

Heb jij de kerst editie van The Big Show met Ruben Nicolai op RTL gemist? Kijk dan nu op Videoland The Big Show Kerst terug.

Beeld bron: Still Tv RTL4/ The Big Show

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 1 The Big Show 2022