Special Forces VIPS: Deelnemers donderen elkaar in diep ravijn

Special Forces VIPS

Als je denkt dat je in Special Forces VIPS vriendschappen voor het leven opbouwt, dan zit je er dus echt helemaal naast. Want vandaag is het de bedoeling dat je die zogenaamde vrienden, worstelend en wel, van twee kabels het ravijn in gooit. ‘Mochten ze toch hardnekkig blijven hangen, dan moet je gewoon hun handen los peuteren’, aldus de staff van Special Forces VIPS. 

De een gaat het beter af dan de ander en ik moet zeggen dat Videoland de worsteling tussen Special Forces Vips deelnemers Donny Roelvink en Kaj Gorgels wat mij betreft in de herhaling mag gooien. Die is echt alles behalve vervelend om naar te kijken. Wie wil er nu niet samen met deze twee mooierds in de touwen hangen? Jullie theemuts fantaseert gewoon even lekker verder dat ze onderaan het ravijn ligt en dat er zometeen in ieder geval één van de twee sappige mannen bovenop haar naar beneden klettert. Dat wordt een zachte landing Kaj.

Maskers af

Silvia Geersen zorgt voor een enorme verrassing wanneer ze ex-schaatster Marianne Timmer zonder pardon uit de touwen werkt. Nu kan ze met een gerust hart naar huis en dat gaat ze dan ook. Ik sta op van de bank en geef Sil een staande ovatie. Silvia Geersen kwam, zag en overwon. Wat heeft die meid gestreden. De staff van Special Forces VIPS wil haar nog één wijze les meegeven: ‘Laat dat masker van je nou voortaan maar in de modder liggen’. Ja Sil, ik doe het niet graag maar ik denk dat ik hem gelijk moet geven. Je bent een prachtig mens van binnen en van buiten en het scheelt je zeker drie kwartier plamuren in de ochtenduurtjes. 

De deelnemers van Special Forces VIPS vallen bij bosjes vandaag, want ook Denzel Slager en Ouassima Tajmout  werpen de handdoek in de ring. Denzel heeft spit en de Kamasutra standjes van Marianne Timmer om hem er vanaf te helpen hebben helaas niet het gewenste effect. Hij kan niet meer. Ook voor jullie neem ik mijn petje af strijders. Niets dan respect. En nu lekker drie uur onder de douche Denzel, voordat je weer bij Famke Louise in bed kruipt. 

Moddertrol

Voor de Special Forces VIPS die nog niet genoeg uitgeleefd waren, staat er nog potje ‘murderball’ op het programma. Of zei hij nou moddertrol? Nou ach, het maakt ook niet uit want dat wordt je namelijk vanzelf bij dit spel.  Kaj Gorgels ziet het in ieder geval nog helemaal zitten. Hij is dol op vechten én op apengedrag. Wellicht hebben ze in Diergaarde Blijdorp nog een plekje voor je? Het dierentuinverbod van de gestoorde fan van Bokito is vorige week verlopen, dus dan kan ze nu mooi Kaj lastig gaan vallen. 

Mark Schaaf houdt er zijn eigen openlijke fantasieën op na en smeekt Marianne of ze hem in de modderpoel volledig in elkaar wil stompen. Persoonlijk ligt mijn grens bij een beetje slippers gooien, maar ieder zijn ding. No judgement.

Fairplay

In het echte leven is Mark van de overgebleven Special Forces VIPS deelnemers dan weer het braafste jongetje van de klas. Fairplay is alles en ook zijn kinderen thuis moeten hier genadeloos aan geloven. ‘Als papa gewonnen heeft, heeft papa gewonnen.’ Ik had je al hoog zitten Mark, maar nu helemaal. Ook ik gooi mijn gewonnen Monopoly geld hier al treiterend in de lucht en ga er in liggen rollen als Dagobert Duck. Dat mijn zoon van vier nog geen idee heeft wat vijftig waard euro is, laat staan hoe je een hotel moet kopen, doet dus niet ter zake hè. Ik had mijn kleine vriend net al laten winnen met kwartet, dus gun me mijn pleziertje. 

Woordkunstenaar

De kinderen van Mark Schaaf zullen er echter niet rouwig om zijn dat Mr. Perfect vandaag door de staff van Special Forces VIPS eens flink door mangel wordt gehaald. ‘Als papa gewonnen heeft, heeft papa gewonnen’, maar vandaag voelt hij zich een behoorlijke loser. Had hij maar niet moeten verkondigen dat hij ‘tegen het perfecte aan zit’. Ik moet dan toch even wat opkomend maagzuur wegspoelen met een slokje wijn. Mark, het is jouw schuld dat er midden in de week nu toch weer een fles open gaat. 

Verder vind ik het eerlijk gezegd allemaal niet zo gek. Iedereen heeft een breekpunt als je maar lang genoeg doorduwt. Ik vind het vooral bewonderenswaardig dat Mark Schaaf met een zak over zijn harses èn na een minutenlange zaniksessie van de staff van Special  Forces VIPS nog steeds zijn perfecte volzinnen weet op te lepelen. Ik heb daar gewoon echt een zwak voor hè, voor die woordkunstenaars. 

Lekker worstelen

Het was een pittig dagje bij de Special Forces VIPS en we zijn nog maar met zijn vieren over. Ik zet mijn geld voorlopig in op Donny Roelvink. Het  mooie maskertje van Kaj Gorgels, dat hij al die dagen met de Special Forces Vips zo pittig wist op te houden lijkt namelijk volgende week sneller te gaan afbrokkelen dan het imago van André Hazes na zijn onthullende documentaire op Videoland. Toch hoop ik op nog één heftige modderworsteling tussen Kaj en Donny met heel veel oerkreten en nog meer zweet. Zou toch leuk zijn dames?  

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Special Forces VIPS te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je Special Forces Vips met de mentale break-down van Mark Schaaf gemist of wil je zien hoe de deelnemers elkaar het ravijn in duwen? Kijk het hele seizoen van Special Forces Vips 2022 dan terug op Videoland.

Beeld bron: Shotbysud

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 2 Special Forces VIPS 2022