Moeder Slimste Mens uitdager zwaargewond afgevoerd tijdens opnames

Uitdager en muzikant Meindert Talma zal zijn debuut in De Slimste Mens 2023 niet snel vergeten na het drama met zijn ouders dat zich voltrok op de tribune vlak voor de opname van aflevering 14 van de populaire kennisquiz, waarin Meindert het op neemt tegen Jörgen Tjon A Fong en Aimée Kiene.

Moeder van Meindert Talma valt van de tribune in De Slimste Mens

De ouders van muzikant Meindert Talma vallen kort voor de opname van het tv-programma De Slimste Mens van de tribune waardoor zijn moeder zwaargewond raakt. Met een gebroken heup, gekneusde ribben en pijn in de onderrug wordt de bejaarde vrouw per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Ondanks de schrik besluit Meindert Talma toch door te gaan met zijn deelname aan De Slimste Mens en gaan de opnames die dag door.

Ik ken de beste man niet, dus zeggen dat hij door alle hectiek wat witjes ziet is onzin. Daardoor heb ik geen referentiekader en geen idee wat zijn teint normaliter is. Ik zie een sombere man op het podium van De Slimste Mens 2023 en de stoïcijnse gezichtsuitdrukking van Meindert Talma is van hetzelfde kaliber als de zure muil van Maarten van Rossem. Best knap als je dat überhaupt weet te evenaren, zelfs na zo’n dramatische gebeurtenis. 

Aimée Kiene valt af in de dagfinale

Gezien het ongeval met zijn ouders, dat vlak voor de opnamen van De Slimste Mens plaatsvond is het helemaal niet vreemd dat hij aangeslagen is, maar toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de Groningse muzikant sowieso niet vooraan heeft gestaan toen de sprankelende persoonlijkheden werden uitgedeeld. Wellicht dat ik later in de week nog op die aanname nog terugkom, want Meindert Talma weet in de dagfinale van aflevering 14 chef Volkskrant Magazine Aimée Kiene weg te spelen, waardoor we hem morgen terug gaan zien in de strijd om De Slimste Mens.

Net als Aimée Kiene is ook De Kleine Komedie Directeur Jörgen Tjon A Fong er morgen niet meer bij als Meindert Talma aan zijn tweede ronde van De Slimste Mens begint. Gelukkig is het maximum van 7 afleveringen voor Jörretje bereikt, want een overdaad aan deze man is best pittig. Het is een beetje als verliefdheid. In het begin is alles geweldig en kun je niets negatiefs bedenken over je nieuwe liefde, maar in de loop van de tijd ga je wat onhebbelijkheden zien en uiteindelijk word die ooit zo geweldige nieuwe liefde gewoon een irritant stuk vreten. Uiteraard gaan we deze Mister Know-it-all terug zien in de finaleweek, want er valt 0.0 af te dingen op zijn kennis. Eerlijk is eerlijk…

Klik hier om naar alle artikelen over De Slimste Mens 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de strijd tussen de kandidaten van de kennisquiz op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 22 van De Slimste Mens elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingsdienst NLZiet en NPO Start is de aflevering met chef Volkskrant Magazine Aimée Kiene, De Kleine Komedie directeur Jörgen Tjon A Fong en uitdager Meindert Talma terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 1

Home » Televisie » aflevering 14 seizoen 22 De Slimste Mens 2023