Secret Duets: De kipfilets van Ria Valk

In aflevering 5 van het RTL4 programma Secret Duets 2023 zien we naast presentator Jamai Loman deze week Gerard Joling, Holly Mae Brood, Soy Kroon en Lisa Loeb op de bank zitten. Die laatste hadden ze wat mij betreft thuis mogen laten. Hoeveel aandacht kan een mens nodig hebben zeg. Ik begrijp dat Lisa Loeb als comedian graag de lachers op haar hand heeft, maar er zo obsessief naar hengelen werkt averechts. De secret singers in Secret Duets zijn deze week onder andere Ria Valk, Maik de Boer en Frits Huffnagel.

Secret Duets is pijnlijk confronterend

We kunnen wel stellen dat ik niet meer de jongste ben. Deze bekentenis tikken op mijn toetsenbordje doet gelukkig nog net iets minder zeer dan het hardop zeggen. Vanavond wordt weer pijnlijk duidelijk hoe stokoud ik ben. De secret singers van boven de 50 jaar oud weet ik binnen no time te raden, maar alles onder die leeftijd zegt mij werkelijk helemaal niks.

Het is officieel. De rek is er uit en ik lig eraf. Ik ben oud. De secret singer van Soy Kroon, Jasper Demollin, heb ik tijdens het programma Secret Duets zelfs moeten opzoeken op Google. Een nieuw dieptepunt in mijn leven.

Ria Valk in duet met Gerard Joling

Ria Valk daarentegen, wist ik als secret singer in het duet met Gerard Joling te raden op slechts de aanwijzingen. Wat trouwens heel bijzonder is, want op het moment dat Secret Duets presentator Jamai Loman de aanwijzingen met de panelleden doorneemt blijkt dat ik de aanwijzingen over Ria Valk compleet verkeerd geïnterpreteerd heb. Er waren twee kipfilets te zien met daarop twee worstjes. Zonder ook maar een seconde te twijfelen riep ik dan ook: ‘Worstjes op mijn borstjes, het is Ria Valk!’. Als ik mijn borsten even goed proportioneer, dan zeg ik namelijk altijd ‘even de kipfiletjes op hun plek leggen.’ 

Op het briefje van Secret Duets presentator Jamai Loman staat echter dat de aanwijzing refereert naar het nummer ‘De liefde van de man gaat door de maag’ van Ria Valk. Nu weet ik niet hoe dat met andere kerels zit, maar die van mij loopt echt niet warm voor rauwe kipfilet met knakworst. Het zal vast een piepjonge stagiair zijn geweest die niet helemaal goed geïnformeerd is en deze aflevering voor de allereerste keer verantwoordelijk is voor de aanwijzingen. Weet dat arme schaap veel.

Wie is Vajèn van den Bosch?

Frits Huffnagel ken ik vooral van Shownieuws. Als de muur omhoog gaat en Holly Mae Brood haar secret singer spot, meen ik te bespeuren dat ze denkt: Who the fuck is deze vent waar ik in Secret Duets een potje mee sta te zingen?’

Secret Duets deelneemster Holly Mae Brood weet het echter beter te verbloemen dan ik, als Jamai Loman een duet zingt met Vajèn van den Bosch. De naam Vajèn van den Bosch heb ik wel eens ergens voorbij horen komen, maar ik heb geen idee wie het is. In tegenstelling tot vroeger bezoek ik tegenwoordig nooit meer musicals, om de simpele reden dat ik op dat tijdstip stukjes tik over tv- programma’s. Iemand moet het doen.

Lisa Loeb is de winnaar van Secret Duets

Vanwege het al eerder aangekaarte generatie probleem weet ik Maik de Boer in Secret Duets 2023 al vrij snel te herkennen aan zijn stem. Maik de Boer is, tja hoe zal ik het subtiel zeggen? Laat ik het gematigd houden, wij zijn geen goede combinatie. Net zomin als Lisa Loeb en ik dat zijn, dus we houden het verder kort. Lisa Loeb weet aflevering 5 van Secret Duets 202e te winnen en dat is haar gegund. Je hoeft geen vrienden te zijn om elkaar iets te gunnen toch?

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Secret Duets 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van Secret Duets elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is aflevering 5 te zien met Jasper Demollin, Frits Huffnagel, Vajèn van den Bosch, Ria Valk en Lisa Loeb.

Beeld bron: Still tv RTL4 / Secret Duets / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 3 Secret Duets 2023