Secret Duets: Zelfs Samantha is het spoor bijster

Secret Duets 2022

Frans Bauer schijnt als kind in Fijnaart langs de deuren te zijn gegaan om zijn eigen singeltjes te verkopen. Als hij er dan genoeg had verkocht, kon hij weer een studio huren om een nieuwe single op te nemen. Het heeft hem geen windeieren gelegd. Frans, Maris en de ik weet niet hoeveel kinderen zitten er warmpjes bij en eten ook nog iedere dag chinees. Wat wil je nog meer? Een optreden in het nieuwe seizoen van Secret Duets!

In de geest van Frans probeer ik mijn kinderen van vier en zes, ook weleens langs de deuren te sturen om hun rotzooi te slijten. Ze hebben toch schattige smoelwerkjes, al zeg ik het zelf. Maar op de één of andere manier komen mijn kinderen niet met centen thuis, maar met nog meer rotzooi en bergen vol snoep. Ergens gaat er blijkbaar iets mis. 

Angstaanjagend

Toch snap ik wel dat de plaatjes van kleine Frans Bauer als warme broodjes door de brievenbus schoven. Frans heeft geen wereldstem, maar wel een lach die heel angstaanjagend is. Het is maar goed dat hij deze week meedoet aan Secret Duets, want als de gasten het van te voren hadden geweten had er niemand gedurfd. Kijk maar eens goed, Frans heeft zo’n ‘Chucky lach’ die je de stuipen op het lijf jaagt. Vooral als hij boven je hangt waneer je ‘s nachts wakker wordt. Als Jamai er dan ook nog naast gaat staan grijnzen, weet je zeker dat je hart het begeeft van schrik. Arme Maris. 

We’re going to Ibiza

Frans Bauer is ervan overtuigd dat hij zijn duet deze week met Sonja Bakker zingt, maar die wordt nog steeds gezocht voor haar zwendelpraktijken en beproeft haar geluk nu op Ibiza, samen met de rest van welvarend Nederland. Heb ik soms de memo gemist dat je op Ibiza je geld kan witwassen ofzo? Dan kom ik er nu aan. O nee wacht, die snoeppapiertjes kan je niet witwassen natuurlijk. Zelfs niet op Ibiza. 

Lekker vettig

Marianne Timmer blijkt het geheime duet van Frans te zijn en ondanks zijn warme onthaal heb ik toch het idee dat Frans geen flauw benul heeft wie er voor hem staat. Who’s with me? Hij informeert wel nog even snel wat deze blonde stoot eigenlijk met een pot vaseline moet, maar het antwoord is diep teleurstellend. Schaatsen in het vet vriend, wat dacht je dan? Waar het hart vol van is hè

Wie hangt daar?

Ook bij Tommie Christiaan lijken er niet heel veel belletjes te gaan rinkelen. Zelfs de alwetende Samantha Steenwijk heeft geen flauw idee wie dit is. Alleen bij Jeroen van Koningsbrugge is er iets van herkenning te zien. Waar kent hij deze gast nou toch van? O wacht, hij speelde Jezus in the Passion. Sorry man, je was zo totaal ondergesneeuwd onder Jeroen zijn eigen memorabele optreden, dat hij even vergeten was dat je daar nog aan dat kruis hing. Kan gebeuren. Eva Simons lijkt Tommie bij nader inzien ook te herkennen, maar de dancescène blijkt een beetje de parenclub van de muziekwereld te zijn. Iedereen doet het met iedereen, dus dat kan Eva allemaal niet onthouden. 

Go Addy

Addy van den Krommenacker is de grote verrassing van de avond, want Addy blijkt niet alleen geweldige jurken te maken, maar ook een lekker partijtje te kunnen zingen. Natuurlijk raadt niemand dat het Addy is en Addy is er zelf ook nog best van ondersteboven dat hij in Secret Duets naast Samantha Steenwijk terecht gekomen is. Hij was best zenuwachtig van te voren. Normaal gooit hij die modellen zo vlug als hij kan dat podium op en staat hij zelf in de coulissen mee te genieten, maar nu moest hij zelf aan de bak. Nou Addy, je deed het hartstikke lekker.

De plank mis 

Jamai mag zoals gebruikelijk de show afsluiten en ik moet eerlijk zeggen dat ik Jamai de laatste tijd iets teveel van het goede vind. Waar is dat lieve iets te dikke jongetje met dat guitige brilletje gebleven? Ik mis hem. Hij blijkt zijn secret duet te zingen met Wouter Hamel. Samanta Steenwijk had het nog bijna mis, omdat ze dacht dat Wouter met zijn achternaam Hamer heette. Ja het kan ook te gek hè Samanth, een Timmer én een Hamer in één aflevering daarmee sla je de plank finaal mis. Je bent de absolute winnares van deze aflevering van Secret Duets, maar volgende keer wel even ietsje beter opletten vriendin. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je de Secret Duets van Samantha Steenwijk en de deelnemers van het nieuwe seizoen gemist? Kijk dan seizoen 2 van Secret Duets 2022 terug op Videoland.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 2 Secret Duets 2022