Secret Duets: Nieuwe look staat John de Bever erg goed!

Secret Duets

Geheimen, ik heb er een haat-liefde relatie mee. Als ik op mijn verjaardag verrast word, ben ik zo blij als een twee-jarige met een druipende lolly. Zeker als ze ‘het geheim’ al weken voor me hebben weten te verbergen. Anderzijds heb ik wat ex-geliefdes die destijds de dappere moed hadden om wat geheimpjes voor mij achter te houden. Dat hebben ze in ieder geval geprobeerd. Geloof me, daar hebben ze nog steeds spijt van.  In het nieuwe seizoen van Secret Duets gaat het er vermoedelijk een stuk gemoedelijker aan toe. ‘Het is maar een spelletje’ toch? Nou, dat is precies wat mijn exen ook uitkraamden toen hun geheimpjes aan het licht kwamen, dus wees op je hoede.

Steengoed

Samantha Steenwijk blijkt niet alleen een steengoede zangeres , maar ook een ware Sherlock. Eerlijk duurt het langs en daarom geeft Samantha eerlijk toe dat ze een dikke, vette voorsprong heeft. Ze blijkt namelijk op vakantie te zijn geweest met John de Bever, één van de mysterieuze zangers. Ze hebben zich toen niet gewaagd aan wat Secret Duets, maar ze mocht wel lekker zijn zweterige rug insmeren. Kijk, sommige dingen kan je dus beter wel geheim houden wijffie. Voor een visueel ingesteld persoon zoals ik, is dit beeld namelijk meer dan traumatisch. Ik vind je een leuke vent John, maar had die lampenkap lekker opgehouden. Dat had het geheel in mijn hoofd toch allemaal een stuk minder plastisch gemaakt.

Incognito

Ruth Jacott en Dave von Raven hebben de kleine lettertjes van de spelregels niet goed gelezen. Zij dachten namelijk dat ze zelf incognito aan het front moesten verschijnen. Hun enorme brillen zorgen kennelijk niet voor een beter zicht. Waren ze nu maar daar die winkel gegaan die er voor Hans is, en voor iedereen die anders heet. Of haal ik er nu twee door elkaar? Ze mag dan toe zijn aan een staaroperatie, aan de stem van Ruth mankeert in ieder geval helemaal niets. Ze zingt na al die jaren nog steeds de sterren van de hemel. Ik ben blij en gelukkig dat Ruth haar eigen ‘Blijf bij mij’ al meer dan een halve eeuw bloedserieus neemt.

Sylver linings

Mijn hartslag gaat veel en veel te snel wanneer ik de stem van haar Secret Duets partner hoor. Een gouden strot met een ‘Sylver’ randje. Meneer Metz wat heb jij een heerlijke stem en volgens mij ben je ook nog eens hartstikke leuk ook. Ze staan vast voor je in de rij, maar mag ik toch alvast een gooi doen naar het schoonmoederschap? Over een jaar of 20 dan hè! Maar dat komt vast helemaal goed, want tegen die tijd is de gemiddelde man van jouw leeftijd toe aan zijn tweede huwelijk met een jonge blom.

mensrelatie_468x60_v2
Liever niet

Samantha Steenwijk zingt Wil je niet nog één nacht bij me zijn? van Glennis Grace. Over het antwoord kunnen we kort zijn. Vraag dat maar aan die supermarktmedewerker in de Jordaan. Die eet nog steeds astronautenvoedsel door een rietje. Eigen schuld dikke bult, had je maar niet het buitengewoon gore lef moeten hebben om de ‘sterren’  op hun gedrag aan te spreken. Hoezo niet lekker Vapen binnen?! Het is 2022, je weet toch? Glennis schijnt letterlijk ‘in één klap’ wel al haar werk verloren te zijn. Dus pas maar op dat zij niet opduikt achter die muur vandaan. 

Doodeng

Dat het Frits Wester is met wie Samantha deze week één van haar Secret Duets heeft mogen zingen, vind ik net zo leuk als verbazingwekkend. Maar hoe langer ik erover nadenk, hoe logischer het wordt. Als politiek verslaggever begeef je, je natuurlijk ook continue in een omgeving vol blaaskaakjes die meer noten op hun zang hebben dan de mensen die wél echt kunnen zingen. En daarnaast weet ik ook eigenlijk niet wie ik angstaanjagender vind, Thierry Baudet of Glennis Grace. Anyone?

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets te gaan.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je aflevering 1 Secret Duets 2022 gemist? Kijk dan terug hoe het Samantha Steenwijk en de andere deelnemers van het nieuwe seizoen van Secret Duets vergaat op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 2 Secret Duets 2022