Race om de Ringen: Kan iemand gillende keukenmeid Susan op mute zetten?!

Race om de Ringen

“Nooo, nooo, this is Aljoun castle”, gilt Race om de Ringen deelneemster Susan wanneer de chauffeur van de auto de oprit van het kasteel op rijdt. Thomas haalt zijn steenkolen Engels uit de kast in een poging om te begrijpen wat er aan de hand is; “Why you taking us Cajoen?” De chauffeur is onverbiddelijk en maakt zich met de smoes, “Just 10 minutes”, rap uit de voeten. De arme man weet niet hoe snel hij het kasteel in moet vluchten.

Kan het misschien wat zachter?

Aanvankelijk begrijp ik niet waarom de chauffeur er als een haas vandoor gaat, maar al gauw wordt het duidelijk als Susan en Thomas via een lift van een stel lieve Belgen, terugkeren in het dorp. Susan stormt de auto uit en rent als een bezeten stier richting een groepje Jordaanse mannen. Ze gilt als een speenvarken dat op het punt staat geslacht te worden: “HELLUP HELLUPPPP, who wants to bring us to Jarash?!

De mannen in kwestie schrikken zich het apelazarus en ik zit met een fikse gehoorbeschadiging op de bank voor de buis. “Ik zei nog zo dat je Race om de Ringen niet op de boxen van van de stereo moest afspelen” zegt mijn vriend geïrriteerd. Tenminste ik vermoed dat hij dat zegt, aangezien ik enkel nog een schelle piep in mijn oor hoor. Vast een gescheurd trommelvlies, het is maar goed dat ik kan liplezen.

Thomas aport!

Als het stel na een flinke omweg dan toch bij de ruïnes van het Amfitheater aankomt, is hubby Thomas de lul. De goedzak wil alvast richting de foto’s rennen, waarschijnlijk ook op de vlucht voor Susan, maar Suus laat hem niet zomaar ontsnappen. “Thomas hier blijven, HIERRRRR THOMAS!!!”, commandeert ze richting haar echtgenoot alsof het een hond is. Met de staart tussen de benen keert haar man terug. Wéér niet gelukt om te ontsnappen. Ik heb met hem te doen, de arme ziel.

Nog geen 5 minuten later, krijgt hij een standje omdat hij het verkeerde oog heeft gekozen bij de fotopuzzel. “Komt ie met een bruin oog aankakken”, sist Suus beledigd. Ze vind haar vent echt even heel stom en overweegt een echtscheiding. Gelukkig is Susan vergevingsgezind en net zo snel snel als haar volume van standje 0 tot 100 gaat, is ze afgekoeld en is alles weer ‘pies en vree’ tussen de geliefden.

Nooit een productiemedewerker vertrouwen

Wie dacht dat Thomas nu opgelucht adem kan halen, heeft het mis. Het koppel komt als derde aan bij de eindbestemming en tot grote schrik van Tho staan er 4 zandzakken met de volgende teksten:

  • Wij gebruiken dezelfde tandenborstels  (iewww…mag ik even kotsen)
  • Susan gaat regelmatig eerder naar bed dan de kinderen
  • Wij zijn erg tevreden over ons seksleven
  • Thomas is jaloers als Susan met andere mannen flirt

De teksten zijn gebaseerd op uitspraken die Susan en Thomas apart van elkaar hebben gedaan. Holy fuckerooo…wie had gedacht dat dat gezellige onderonsje met de productiemedewerker zulke grote gevolgen zou hebben. Op één van de zakken staat een bewering die niet waar is en daar zit de sleutel in om de tweede etappe van de race af te ronden. 

Thomas valt door de mand

Terwijl Susan de verkeerde zoutzak doorzoekt naar het kleine sleuteltje, staat hubby er als een zoutzak bij. Hij weet dondersgoed dat de zak met tekst jaloezie wel op waarheid berust. Net zoals hij maar al te goed weet dat hij tegen Martha van de productie heeft geklaagd over zijn seksleven. Het kan overigens ook Bep of Linda geweest zijn. 

Thomas ziet de winst als sneeuw voor de zon verdwijnen en raapt al zijn moed bij elkaar en stamelt: “Ik denk dat ons seksleven iets spannender kan en dat ik dat heb opgegeven.” Normaal gesproken zou Thomas minstens 1 bal verliezen na zo’n uitspraak, maar de aanwezigheid van Beau en de camera’s doen wonderen. Dezelfde avond nog, laat Suus hem alle hoeken van de slaapkamer zien om te bewijzen dat ze wel goed kan seksen. 

Who’s next?

Welk team is volgende week de pineut in deze column? Zijn het Renate en Joeri van  ‘Team Lease-Rugzak’ of zal ‘Team Anti-Zoetsappigheid’ van Patricia en Bjorn de pineut zijn? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat Lauren en Bart, het ‘Killer Team’, er met de eer vandoor gaat. En laten we vooral het ‘Yoga Team’ van Leonie en Rik niet vergeten. Het avontuur gaat nu pas écht beginnen…

Beeld bron: Still Tv RTL4

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Race om de Ringen te gaan.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 2 Race om de Ringen