Nachtdieren: Een ‘tupperware party’ voor sexy speelgoed

Nachtdieren Ede – Wageningen 2023

Raven van Dorst tuft met haar Mustang door Ede en Wageningen op zoek naar Nachtdieren. Ze treft een leuke vent aan op straat die net uit zijn werk in de horeca komt. Ik heb Raven nog nooit zo flirterig gezien. Alhoewel, je kunt het eigenlijk geen flirten noemen. In een gesprekje van nog geen vijf minuten doet Raven hem een huwelijksaanzoek en probeert hem te verleiden om te tongen. Ach, waarom zou je ook om de hete brij heen draaien als je iemand leuk vindt. Een type als Raven komt er mee weg, als ik het zou proberen zou ik afgevoerd worden door de GGD.

Sluit hermetisch af

Raven van Dorst loopt tijdens de opnames van Nachtdieren tegen Maartje en haar enorme koffer aan. Ze komt van haar werk als consulente van seksspeeltjes. ‘Ken je het concept van Tupperware-party’s?’, vraagt Maartje aan Raven. ‘Dat doe ik dus ook, maar dan met seksspeeltjes. Uiteraard wil Raven even in de koffer neuzen en loopt met Maartje mee naar het studentenhuis waar zij woont. Aan de muur hangen afdrukken van tieten van alle meiden die tot op heden in het huis hebben gewoond. De kleuterfase van ‘poepie kakkie drolletje’ lijkt naadloos over te zijn gegaan in de ‘tieten en daar moet een piemel in’ fase. 

Luchtdrukvibrators zijn helemaal hot weet Maartje ons te vertellen. Ik probeer overeenkomsten te vinden met de slacentrifuge van Tupperware, maar dat is onbegonnen werk. De vibrator maakt je slaatje nat, terwijl de slacentrifuge juist een droogfunctie heeft. Ik hoef niet toe te lichten welke van de twee attributen mijn voorkeur heeft. Raven is vooral geïnteresseerd in een vibrator in de vorm van een pinguïn. Happy Feet 2.0. 

Ren Maartje ren!

Maartje legt in Nachtdieren aan Raven uit dat ze vooral veel voorlichting geeft. ‘We zijn blijven hangen in de orgasmekloof, er wordt nog steeds niet verder gedacht dan penetratieseks.’ Ik geloof Maartje onmiddellijk, al kan ik het gevoel niet onderdrukken dat het Maartje wel heel goed uitkomt met haar handeltje. 

‘Als de man is klaargekomen dan is het klaar’, zegt ze. Oei, dat is wel heel kort door de bocht, dan heb je die pinguïn niet nodig tijdens de seks, maar moet je heel hard op zoek naar een echte kerel Maartje. Serieus meid… rennen nu je nog geen gezamenlijke hypotheek hebt.

Gevangen in je lichaam

Maartje zet haar verhaal kracht bij door te zeggen dat studenten neuken als konijnen. Ik concludeer hieruit dat een pinguïn de beroerde sex skills van een studentikoos konijn moet redden. Door dit alles raak ik de kluts een beetje kwijt en het lijkt mij een goed idee dat Maartje eens met haar koffer bij Emmy lang gaat die aan slaapverlammingen lijdt. 

Emmy legt in Nachtdieren aan Raven van Dorst uit dat haar lichaam tijdens een slaapverlamming niet meer in beweging komt, terwijl haar ogen wijd open zijn. Dit gaat regelmatig gepaard met hallucinaties, zoals het gevoel hebben dat er iemand in haar kamer is en ze niets kan doen. Als Raven tijdens de opnames van Nachtdieren Emmy treft in haar woning, heeft ze zojuist zo’n aanval gehad. Ze zit met een pot thee bij te komen op de bank.

Het lijkt mij echt afschuwelijk om mee te maken en ik bedoel het dan ook oprecht goed dat Emmy misschien baat heeft bij zo’n pinguïn. Iedere nacht met een pot thee op de bank wordt tenslotte ook zo saai…

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Nachtdieren te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je aflevering 5 van het nieuwe seizoen Nachtdieren 2023 met Raven van Dorst in Wageningen en Ede gemist? Kijk seizoen 5 van Nachtdieren dan terug op NPOStart of NLZiet en maak kennis met Maartje en Emmy.

Beeld bron: BNNVARA

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 5 Nachtdieren 2023