Million Dollar Island: Kleptomaan of barmhartige samaritaan?

Million Dollar Island

Vroege vogel Ruud heeft op Million Dollar Island het onmogelijke voor elkaar gekregen. Hij heeft goeroe Fons keihard uit zijn heilige ‘zen modus’ getrokken door om kwart voor zes in de ochtend vrolijk met zijn hamer aan de slag te gaan. Fons was niet blij, Fons was boos, heel erg boos. Onze goeroe schreeuwde “Vrolijk m’n pannenkoek!” tegen Ruud. Dan weet je er echt stront aan de knikker is hoor, als ‘The Fons’ zulke woorden gaat gebruiken.

We kunnen het Ruud kwalijk nemen dat hij zoveel herrie maakt, maar de arme ziel kan er niks aan doen. Er zijn namelijk buitenaardse wezens op Million Dollar Island geweest, die graancirkels hebben gemaakt. Ruud twijfelt nog wel een beetje of het de aliens waren of oude inheemse volkeren. Het zou ook een oud graf kunnen zijn? Hoe dan ook, Ruud is vast ingestraald door de aliens of bezeten door een oude geest uit het graf. Dat is de enige logische verklaring voor timmeren in de vroege ochtend. 

Terry

Is het mogelijk dat Terry besmet is door Ruud? Die twee trekken regelmatig met elkaar op. Er is iets raars aan de hand met de tas van meneer Terry. Plotseling zijn er zakjes rijst en pasta ingekropen. Altijd zo vervelend als dat gebeurd. Nandini, Surisa en Noémia zijn flink pissig en gaan uit van vals spel. Terry zweert dat de zakjes het noodrantsoen zijn wat Gwennie op de eerste dag had veilig gesteld. Hebben we te maken met een kleptomaan of wordt er hier een onschuldige man voor de leeuwinnen geworden?

Piet Piraat

Piraat Herhalt is jarig en is zo blij als een klein kind met zijn verjaardagskroon en armband die hij van zijn kamergenoten cadeau heeft gekregen. Hij bindt de armband om zijn staf en paradeert vol trots langs alle kampen. Over het algemeen wordt er leuk gereageerd door de eilandbewoners, maar je hebt er altijd weer van die gasten tussen zoals Jos en Mitchell die het dan belachelijk maken. Stoer hoor jongens, een man van 51 achter zijn rug om afzeiken maken op zijn verjaardag. Konden jullie dat nu niet voor één dagje laten?

Stefan

Zonder dat Stefan van kamp 18 ook maar enig vermoeden heeft, hangt het zwaard van Damocles boven zijn hoofd te bungelen. Als leider van het kamp én met een rood bandje ter waarde van 50.000 euro om zijn pols, denkt hij alles perfect onder controle te hebben. Terwijl Stefan nietsvermoedend valse plannetjes maakt om het kamp uit te dunnen, is er op de achtergrond een ware revolutie aan de gang .

Zo ongeveer de helft van zijn kampleden heeft een schurft hekel aan de manier Stefan zich opstelt. Anissa lucht haar hart bij buurman Robin. Het enerzijds gecommandeer en anderzijds kont-kruip gedrag is ze spuugzat. Om de sensatie nog een beetje aan te wakkeren, of om Anissa op een idee te brengen, gooit de productie het deuntje van de film ‘Jaws’ onder het fragment van boze Anissa. Zou de crew misschien ook een beetje klaar zijn met de bazige arbo arts?

Nog meer vijanden

Dennis, Mitch en Wouter zijn ook een aanslag op kampleider Stefan aan het plannen. Ze hebben het geniale idee om hiervoor ook zieltjes te winnen bij andere kampen. De 3 meiden van Destiny’s child werken graag mee aan het plan.  Ik ben heel benieuwd hoe snel onze arts na D-day een enkele reis terug naar huis krijgt.

Daisy

Elke aflevering weer verbaas ik me hoe parelwit de tanden van Daisy blijven. Na ruim 2 en een halve week niet tanden poetsen zijn ze nog steeds zo wit dat ze licht geven. Wat zou haar geheim zijn? Flost ze driemaal daags met de vezels van een kokosnootschil of heeft deze dame misschien stiekem een tandenborstel meegesmokkeld. Zeg eens eerlijk Dais…ben jij stiekem stout geweest?

Robin

Reus Robin vermaakt zich goed op het eiland. De 2 andere reuzen uit zijn kamp zijn reeds vertrokken, dus niemand die aan zijn kop zeurt of aan wie hij verantwoording hoeft af te leggen. Kijk, die man pakt het tenminste slim aan. Zou Robin een potentiële winnaar van Million Dollar Island kunnen worden?

Arena

Voor deze aflevering is besloten om wat vaart achter het spel te zetten. In plaats van 1 arena bijeenkomst krijgt de kijker er maar liefst 2. De dagen gaan ineens ook een stuk sneller dan de vorige afleveringen. Om de snelheid ook in deze column vast te houden zal ik jullie niet vervelen met een gedetailleerd verslag. Neem maar van mij aan dat Daan, Bas, Nando, Mo en Sander naar huis zijn en er nu nog 53 kandidaten over zijn. Bea en Danique zijn bandjesloos en aangezien het de volgende dag D-day is hebben ze een groot probleem. Kandidaten zonder bandjes moeten op D-day verplicht het eiland voorgoed verlaten.

Beeld bron: Talpa / Maxmore Photography

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 6 Million Dollar Island