Married at First Sight Match or Mistake: Juf Kendall leest Rizwan de les

Married at First Sight Match or Mistake 

Heb jij weleens een ongeluk gehad? Wellicht ben je ooit van de trap gevallen of heb je een smakkerd gemaakt met schaatsen. Of de veter van je schoen die los ging en verstrikt raakte in de trapper van je fiets, waardoor je het asfalt trakteerde op een bloederige kus? Vaak heb je een milliseconde voordat zoiets gebeurt een gevoel van ‘o shit…dit gaat pijn doen.’ Je weet dat het onheil komt en met geen mogelijkheid meer te vermijden is. Exact dat gevoel heb ik na het kijken van 5 afleveringen Married at First Sight Match or Mistake.

De vraag is niet zozeer óf de pleuris uit gaat breken bij de koppels, maar wanneer. Zet slachtofferhulp maar vast onder de sneltoets van je telefoon, want dit gaat heftig worden. Er zijn veel kijkers die zullen zeggen dat ze MAFS kijken voor de liefde. Nou ik geloof er geen reet van. Laten we elkaar geen oor aannaaien en toegeven dat we vol verwachting uitkijken naar het moment waarop de bom barst.

Guilty Sin

Vol verwachting klopt ons hart. We zijn nog net niet aan het aftellen, zoals met Oud en Nieuw, tot het vuurwerk losbarst. Het is namelijk niet chique om ervoor uit te komen dat we ramptoeristen zijn die met popcorn in de hand schaterlachend over de bank rollen als de echtgenoten veranderen in vechtgenoten.

Goed nieuws; bij mij hoef je, je niet in te houden en mag je deze guilty sin de vrije loop laten. Sterker nog, ik doe samen met de rest van het team van Tv-Vrouw net zo hard met je mee. Kortom, zet je innerlijke ‘deugder’ aan de kant, houd een groot glas alcohol bij de hand en laten we kijken naar de eerste barstjes bij de Married at First Sight Match or Mistake koppels.

Met stip op 1. Kendall en Rizwan

Als je wil leren hoe je een man tegen je in het harnas jaagt, ben je bij Kendall aan het juiste adres. Kendall is een leuke meid en zou een nóg leukere kleuterjuf zijn, maar als partner van Rizwan bakt ze totaal er niks van. 

De ellende begon met haar opmerking: ‘Jij bent natuurlijk 28 en ik al 32, ik ben daar al wat verder in.’ Vervolgens wrikte ze de ontstane barst met een breekijzer nog wat verder open door te zeggen: ‘Jij moet dat nog leren, ik wist dat ook niet toen ik 28 was.’ Daarna pakte Juf Kendall een grote pot zout en wreef even flink zout in de wonden van Rizwan door te zeggen: ‘Jij begrijpt het niet.’ Nee lieve Kendall, ik ben bang dat jij degene bent die het niet begrijpt. Die man wil jouw held zijn, niet je kind!

2. Deveny en Feyyaz

Wederom is het de vrouw die de boel naar de gallemiezen helpt. Als fervent feministe heb ik hier enorm de pest aan en zie liever de heren het boetekleed aantrekken. Maar als ik in de situatie van Kendall en Deveny hun mannen de schuld geef, dan zou de leugen van een dusdanig formaat zijn, dat ik uitstekend geschikt zou zijn om de landelijke politiek in te gaan.

Feyyaz bracht zijn bruid een romantisch ontbijt op bed, maar werd direct op de vingers getikt door Prinses Deveny. Ontbijt op bed? Dat kan écht niet hoor, stel je voor dat er kruimels in het bed komen. Dat is bijna even erg als met ‘dagkleding’ op het bed gaan zitten. Jemig meid, als je hier al heisa over maakt, hoe moet het dan met al die rondvliegende lichaamsvloeistoffen tussen de lakens als je het huwelijk consumeert? Is Deveny van plan om naast het bed, hangend boven een opvangbak te gaan seksen? Volgens mij heb je dan minstens zo’n lekbak voor wasmachines nodig. Misschien kan Feyyaz even voor Prinses Deveny Googelen of er op Saint-Martin een Gamma is? Of wellicht heeft één van de Married at First Sight Match or Mistake experts er nog één op voorraad?

3. Evelien en Brian

Wat doet het pijn om te zeggen dat ook hier weer een dame het imago van ons vrouwen bedoezeld. Al moet ik toegeven dat Evelien het een stuk minder bont maakt dan bovenstaande twee dames. Eef lijkt vrij intens te zijn als het gaat om emoties en met name de regulatie daarvan. Ze is getrouwd met Brian, maar lijkt daar nog niet helemaal aan toe te zijn. 

Evelien is snel van slag. Niet alleen in de situatie met Brian, maar ook toen ze Mark tijdens de barbecue zag en hij haar niet herkende. Evelien en Mark blijken één jaar geleden een tijdje met elkaar gebeld en geappt te hebben via een datingapp. Pijnlijk natuurlijk, als een man je niet meer herkent of doet alsof hij je niet kent, maar het maakte wel erg veel emoties los bij Evelien. Gelukkig zijn de experts mee op huwelijksreis om eerste hulp bij een ‘emo-tsunami’ te bieden.

4. Mark en Yvette

Yes eindelijk een man die het huwelijk aan diggelen helpt. Zie je wel heren, het ligt niet altijd aan de vrouwen! Als Mark wel actieve herinneringen heeft aan Evelien en dit verzwijgt, zit hij flink in de penarie. No way dat zakenvrouw Yvette het gaat accepteren als hij dit ‘vergeet te vertellen’. Ze heeft al zoveel moeite om mannen te vertrouwen nadat haar ex zijn piemel op een andere grasmat liet spelen. 

Mark, wees slim en vertel het haar voordat een ander… Te laat… In het voorstukje van aflevering 6 van Married at First Sight Match or Mistake zien we dat Evelien hem al voor is en Yvette op de hoogte stelt. Echtgenote Yvette is op zijn zachtst gezegd not amused. Maak je borst maar nat Mark. Ik vrees dat je stem nog drie octaven hoger is, nadat Yvette met je klaar is.

Tot volgende week!

Dit waren de koppels die in de gevarenzone zitten. Volgende week praten we verder over het ‘huwelijksexperiment’. Veel MAFS kijkplezier en vergeet vooral de popcorn niet.

Beeld bron: Still Videoland

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Married at First Sight: Match or Mistake te gaan.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Married at First Sight Match or Mistake is te zien op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 2 Married at First Sight Match or Mistake