Lang Leve de Liefde: Het lijkt wel een ‘natuurfilm voor volwassenen’

Lang Leve de Liefde 2023

Als je graag naar het programma Temptation Island kijkt, dan zijn de afleveringen van afgelopen week bij Lang Leve de Liefde om van te smullen. Ook hier slingeren de tieten je om de oren en zien we op hol geslagen tongen. Het IQ-gehalte is om te janken en je ziet door de tatoeages de deelnemer niet meer.  

Had ik van tevoren geweten wat ik zou gaan zien, dan had ik zonder gêne een beamer met big size scherm gehuurd, een zooitje vrienden uitgenodigd en een gigantische bak met popcorn besteld. Dat feestelijke bruine café op de vrijdagavond met die o zo lekkere speciaalbiertjes wacht maar even. We hebben hier iets veel belangrijkers te doen. 

Paringsdans

Als inleiding beginnen we met Lang Leve de Liefde deelnemer Monica, een Portugese wulpse lady. Zij kan niet wachten om haar witte prins aan de haak te slaan en naar binnen te hengelen. Dit doet ze dan ook door haar prooi zo lang mogelijk in de ogen aan te kijken. Deze dame weet als geen ander hoe ze een paringsdans moet uitvoeren. Binnen no-time gaan de handen van hitsige Robin op onderzoek uit, al wordt hij zonder pardon tegengehouden. Nee, Robin. Deze dame houdt graag zelf de touwtjes in handen. 

Het startsein wordt gegeven wanneer Monica besluit haar glibberige, natte tong uit haar kooi te halen en achterin de keel van Robin steekt. Nou ben ik er niet vies van om naar wat innige romances te kijken, maar dit voelt meer als een vulgaire 18+ film, waar menig mens rode oortjes van zou krijgen. Terwijl ik aan het bijkomen ben van deze ietwat onzedelijke vertoning, ziet Robin zijn kans schoon om zijn neus in haar borstpartij te steken. Hij heeft de motor nog net niet gestart of zijn ‘boating’ wordt al tegengehouden. ‘Even rustig aan cowboy!’

Schilderstuk

Ook Lang Leve de Liefde deelnemer Lino kan niet wachten om zijn neus in de boezem van Lucette te steken. En terecht. Wanneer er twee enorme ballonnen van tieten als warme broodjes op de toonbank worden gelegd, zou ik ook maar aan één ding denken. Wanneer zij samen besluiten te gaan schilderen, vraag ik mij ten zeerste af hoe hij zich op het doek kan concentreren. Nog geen minuut later wordt het me duidelijk. Deze man heeft zijn muze gevonden. De airbags van zijn Lang Leve de Liefde date Lucette pronken niet alleen aan haar eigen lichaam. Vanaf volgende week hangen ze zeker ook aan Lino’s slaapkamermuur. 

Als je nu denkt dat we het meest pikante gedeelte wel hebben besproken, dan heb je afgelopen week vast een paar afleveringen van Lang Leve de Liefde gemist. Neem nou Dailey, deze meid vond het een goed idee om haar lichaam als canvas doek te gebruiken. Ze heeft er dan ook nul problemen mee om haar kunstwerken volledig tentoon te stellen aan haar date Storm en half Nederland. Terwijl ze met een touwtje tussen haar bilnaad op de massagetafel ligt, heeft ook Storm er weinig moeite mee om zijn handjes te laten wapperen. En dat begrijp ik. Ook deze kunstwerken moeten zo nu en dan stevig opgepoetst worden. Je kunt ze immers niet laten verstoffen. 

Hersencellen

Dat Dailey haar tatoeëerder met hersencellen heeft betaald in plaats van met haar pinpas, wordt duidelijk wanneer ze zich afvraagt wat een ‘sernade’ is. Gelukkig hebben we daar onze beste vriend de heer Google die haarfijn kan uitleggen wat dit inhoud. Ik ben blij dat haar date Storm een joker inzet, want anders had hij volgens Dailey ook nog eens een muziekinstrument moeten nadoen. Het is maar goed dat ze haar geld verdient als content creator bij Only Fans…

Gelukkig heb ik haar wederhelft binnen no-time gevonden. Lang Leve de Liefde deelnemer Deli, de slimme variant van Dailey, haalt mij de woorden uit de mond. Ze zegt: ‘Deze generatie is echt wel koekoek.’ Hèhè, eindelijk een meid die het ziet. Dat ik iets te vroeg juich, blijkt wanneer ze nog geen seconde later aangeeft op zoek te zijn naar een Ex on the Beach figuurtje. Shit, ik had haar nog wel zo hoog zitten. Maar ik ben de beroerdste niet en besluit mij wederom na zo’n tien afleveringen van Lang Leve de Liefde open te stellen. En geloof me, daar ben ik toch een kei in geworden. 

Terwijl ik mijn oogkleppen weer een stukje opzij schuif en mijn out-of-the-box petje weer heb opgezet, zijn het mijn oren die mij verraden. Wanneer ik haar Lang Leve de Liefde date Lars hoor zeggen: ‘IJdel is toch dat je denkt dat je meer bent dan anderen?’, beginnen mijn oren weer lichtelijk te klapperen. Zucht… Zo jammer dit.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil jij jezelf ook opgeven voor een date en vind je het leuk om in 2023 een paar afleveringen te stralen in Lang Leve de Liefde? Meld je dan aan op de website van het programma.

Heb het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde in 2023 gemist? Op KIJK kun je de afleveringen terugkijken die reeds zijn uitgezonden en ontdekken welke deelnemers van Lang Leve de Liefde 2023 de ware liefde hebben vonden en wie helaas de boot heeft gemist.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 11 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023