Lang Leve de Liefde: Even aan mijn moeder vragen…

Lang Leve de Liefde 2023

Hoe zou jij het vinden als je prins op het witte paard met sokken in sandalen verschijnt? Of wanneer je date onbeschaamd een harde scheet laat tijdens een romantisch diner? Gelukkig hebben de deelnemers van Lang Leve de Liefde bovenstaande fratsen tot nu toe gemist in de afleveringen van het nieuwe seizoen. Toch komen er her en der wat afknappers om de hoek kijken bij het SBS6 programma. 

Zo ook bij Nick die een date heeft met Tessa. De sportfanaat, die dagelijks 3500 calorieën naar binnen werkt, krijgt onmiddellijk spijt wanneer hij aan zijn date vraagt ‘wat ze voor een tattoo in haar nek heeft staan?’. Als ik Tessa was geweest, had ik toch een mooi lulverhaal opgehangen. Maar nee, deze veel te eerlijke meid geeft aan dat de tattoo in haar nek van haar ex-vriendje is. Tja, hoe schattig het misschien ook is, als nieuwe potentiële partner zit je daar echt niet op te wachten. Zit je net lekker haar nek af te lebberen, word je me een partij met je neus op dat plaatje gedrukt. En haar ex-vriendje maar lachen in zijn vuistje.

Laat me met rust!

Wat ook een heuse afknapper is, is als je ‘s ochtends wakker wordt van gepingel op een gitaar. Het overkomt Lang Leve de Liefde deelnemer Deborah tijdens haar date met Hans. Nu vind ik het persoonlijk hartstikke leuk als een man muzikaal is aangelegd. Het geluid van een gitaar is tijdens een knapperend haardvuurtje best gezellig, maar niemand moet mij om 07.00 uur ‘s ochtends wakker maken als ik nergens wordt verwacht. Ik begrijp Deborah dan ook als de beste, wanneer zij niet kan wachten om Hans en zijn gitaar door het raam naar buiten te flikkeren. Dit zonnestraaltje kun je in de ochtend maar beter zoveel mogelijk met rust laten. 

Wie je beter helemaal in haar sop kan laten gaarkoken is Lang Leve de Liefde deelnemer Lisa. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom deze dame zich heeft opgegeven voor het datingprogramma. Het is dat haar date Dennis zo geduldig is, maar ik had haar allang het gat van de deur gewezen. Als je geen zin hebt om te praten, alles awkward voelt en je zoveel mogelijk afstand wilt houden, dan kun je net zo goed in je eentje in een hutje op de hei gaat zitten, of ben ik nou gekke Henkie? Toch interessant dat ze het ziet zitten om nog een keer 24 uur met een wildvreemde opgesloten te worden. Ik vraag me overigens wel af hoe ze zich gedraagt als ze tegenover iemand zit die ze zogenaamd wil bespringen. 

Van bil

Lang Leve de Liefde deelnemers Cliff en Maud hebben ook een bijzondere date. Dit extravagante duo lijkt het op het eerste gezicht heel gezellig te hebben. Totdat Maud een boekje open doet over haar liefdesleven. Deze dame schroomt er niet voor om tijdens een relatie de bloemetjes buiten te zetten. Oftewel met haar blote billen in het bed van iemand anders wakker worden. Ze lijkt er zelf ook totaal geen moeite mee te hebben. Zo’n gevalletje, je dealt er maar mee. Dat het hoofd van Cliff boekdelen spreekt, kan ik helemaal begrijpen. Je kunt echter leuk met Maud rollebollen en dat doet Cliff dan ook graag in Lang Leve de Liefde. Maar om er een relatie mee aan te gaan waarbij vreemdgaan net zo gewoon is als naar de plee gaan, dan p(l)ast hij liever. 

Wie ook zo’n hoog libido heeft is de wulpse Jolanda. Deze dame heeft de week voor de opname goed opgelet tijdens de Lang Leve de Liefde afleveringen en heeft geen enkele ‘date tip’ gemist. Als verleidingstechniek kiest ze dan ook voor de ‘laat je tieten maar lekker bungelen’ methode. Haar date Hubert vindt het dan ook niet erg dat hij zo door haar ‘pakkie’ naar binnen kan kijken. Wat hij wel apart vind, is dat Jolanda niet kan wachten zijn nagels te lakken, alsof ze een girls-night hebben. Aangezien het bloed van zijn hersenen naar zijn zaakje is afgezakt, geeft Hubert zich zonder problemen over aan Jolanda. Hó, wacht even, als man zijnde zouden er bij mij toch alarmbellen afgaan. Helemaal prima om tijdens een Halloween feestje verkleed te gaan als Dracula, maar verder blijf je van mijn fikken af. 

Je zal het maar horen

Waar ik zelf nog het meest op af zou knappen, is als ik aan mijn date zou vragen wat zijn of haar eerste indruk van mij is en mijn date zegt: ‘Het had erger gekund’. Dit overkomt de arme Bertus, die op date is met Lang Leve de Liefde deelnemer Tonnie. Nou jongens, hang de vlag uit en steek de fakkels maar aan. Dit is me een compliment, die kun je zo in je zak steken! Als mijn date dit tegen mij had gezegd, dan had ik diegene met een smoes de tuin in geluld en heel snel de deur weer op slot gedraaid. ‘Doei, je ziet maar hoe je thuis komt!’. Deze reislustige dame komt vast wel op haar pootjes terecht. 

Als klap op de vuurpijl hebben we Lang Leve de Liefde deelnemer Gerard. Hij is zo erg onder de indruk van zijn date Tessa, dat hij soms niet helemaal uit zijn woorden komt. Dat Gerard wat tips nodig heeft over hoe hij haar het beste kan versieren, is nog tot daar aan toe. Maar om nou daarvoor om de haverklap je moedertje te bellen, terwijl je een volwassen knul van 30 jaar bent?! Het gaat mij toch een tikkeltje te ver. Wanneer je als jong guppie op de middelbare school zit en je zou mij als moeder bellen, dan zou ik mij zeer vereerd voelen. Maar op deze leeftijd? Ik zou eens flink achter mijn oren krabben en mezelf afvragen wat ik in hemelsnaam fout heb gedaan tijdens de opvoeding, of ben nu wat te hard?

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil jij jezelf ook opgeven voor een date en vind je het leuk om een paar afleveringen te stralen in Lang Leve de Liefde? Meld je dan aan op de website van het programma.

Heb je het gerollebol van Lang Leve de Liefde deelnemers Cliff en Maud op SBS6 gemist? Op KIJK kun je de afleveringen terugkijken die reeds zijn uitgezonden en ontdekken welke deelnemers van Lang Leve de Liefde de ware liefde hebben vonden en wie helaas de boot heeft gemist.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Lang Leve de Liefde / seizoen 5 / 2023

Home » Televisie » afleveringen week 7 seizoen 5 Lang Leve de Liefde 2023