Isola di Beau: Beau borrelt met Michiel en Olcay

Isola di Beau

Vandaag heb ik zin om mezelf eens te verrassen. Normaal gesproken pluis ik voordat ik naar Isola di Beau ga kijken uit welke gasten er uitgenodigd zijn, zodat ik zeker weet dat ik na het kijken niets heb gemist. Deze keer ga ik bij aflevering 4 van Isola di Beau wat minder voorbereid aan de slag, ik heb dus nog geen idee dat Beau straks oog in oog staat met Olcay Gulsen en Michiel Vos. Het is goed om het af en toe over een andere boeg te gooien. Daarmee houd je jezelf scherp. Net zoals dat het leuk kan zijn om eens een andere route te nemen naar je werk. Overigens zou ik dan finaal verdwalen. Aangezien ik op de fiets altijd half zit te dromen, maar dat terzijde.

Verschijning

Olcay Gulsen, programmamaker, modeontwerpster en ondernemer is deze week één van de gasten bij Isola di Beau. Voor haar 42-jarige leeftijd ziet ze er verdomd goed uit. Al vraag ik me toch af of ze niet een klein handje geholpen is door dokter Facelift, die hier en daar zo subtiel mogelijk de boel geprobeerd heeft bij te schaven. 

Wanneer Beau een foto laat zien van een jonge Olcay Gulsen met twee regenwormpjes als wenkbrauwen, vraag ik mij af waarom dit ooit in de mode is geweest. Ik kan me herinneren dat ik als kind gezegend was met de meeste borstelige wenkbrauwen ever. ‘Bedankt, pap’. 

Had ik toen geweten dat ik hiermee vandaag de dag de show zou stelen, dan had ik er wel 5x over nagedacht om mijn pincet uit de verpakking te halen. Het resultaat is dat ik nu met twee halve streepjes boven mijn ogen de wereld betreed. Iets wat dus echt een no-go is in ons huidige dagelijkse leven. Het is maar goed dat ik het nooit zover heb weten te schoppen in de modewereld. 

Recht voor zijn raap

Michiel Vos, jurist, journalist en Verenigde Staten-correspondent hoeft gelukkig wat minder bezig te zijn met hoe zijn wenkbrauwen er bij hangen. Hem is vooral geleerd om met een brede fake smile te poseren met presidenten. De meeste belangrijke mensen ter wereld. Nou Michiel, ik kan mij wel vinden in die Hollandse nuchterheid. Ik hou ook meer van de real deal in plaats van net alsof doen. Ook al dient het een functie. Dus ook bij deze, politieke spelletjes spelen laat ik liever aan iemand anders over. 

Het boek van Michiel Vos moet nog op de markt komen. Het gaat over het leven in een ander land, identiteit en aanpassen. Het brengt mij lichtelijk in twijfel. Heel eerlijk, ik vind dat wat ik hierboven gezegd heb nu immers zelf moet waarmaken, ik lig er niet wakker van. Ik lees graag boeken van mensen die me raken. Sorry Michiel, je doet het voor mij niet. Of ben ik nu een veel te eerlijke en ietwat broodnuchtere Hollander? 

Wie is die man?

Uiteraard wil ik nog iets schrijven over Beau van Erven Dorens. In de vorige aflevering was niks veilig. Hij zag als een hongerig kind uit Afrika werkelijk alles aan voor voedsel. Dat je ook als een ‘normaal mens’ gezellig met hem kan borrelen wordt duidelijk in deze aflevering. Desondanks kan hij zich weer niet bedwingen en wordt een kiezelsteen zonder pardon als een plakje worst naar binnen geschoven. Zo gulzig als Beau is, flikkert hij ook nog eens zonder pardon zijn tweede glas wijn op de grond. Ik had niet verbaasd gekeken als we hem door de knietjes zouden zien gaan om de wijn van de grond af te zien likken. 

Waaghals

Toch kan Beau als echte waaghals niet wachten om een sprong in het diepe te maken en daarbij Michiel Vos in zijn ondergang mee te trekken. Zou hij misschien aangekomen zijn bij een midlifecrisis, is dat het? Ik denk dat het tijd wordt dat we Beau van Erven Dorens eens onder de loep nemen tijdens Isola di Beau. Deze man is toch wat tekort gekomen vroeger en ik vraag me ook wel af hoe hij zijn toekomst ziet. Bij deze offer ik mezelf wel op. Ik heb mijn bikini alvast in m’n koffer gestopt, een ticket geboekt en ik zie jullie graag tijdens de volgende aflevering van Isola di Beau vanuit Sardinië.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Isola di Beau te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je deze aflevering van Isola di Beau met gasten Olcay Gulsen en Michiel Vos gemist en wil je deze graag terug kijken? Kijk dan het het hele seizoen van Isola di Beau terug op NlZiet of op Videoland.

Beeld bron: Still Tv RTL 4 / Isola di Beau

Home » Televisie » aflevering 4 Isola di Beau 2022