Ik ga op Reis en Neem mee deelnemer veegt de vloer aan met columnist

Beste lezers, ik zit met een dilemma. Laten we voorop stellen dat het hier om een hypothetisch dilemma gaat en als dit vraagstuk al daadwerkelijk zou bestaan, dan gaat het uiteraard niet over mij maar over een ‘vriendin’. Stel je voor: je werkt als tikgeit bij Tv-Vrouw en hebt het streven om altijd je eerlijke en ongecensureerde kijkervaring te delen met de lezers. Wat zou je in die situatie doen als je tijdens het kijken van een televisieprogramma iets heel gênants overkomt? Eerlijk met de lezers delen of je onder een steen verstoppen en bidden dat nooit iemand erachter komt? Laten we nadenken over dit dilemma van wereldformaat, terwijl we ondertussen even samen de avonturen van Haye, Diana en Nigel van het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee doornemen. Dat zou namelijk zomaar eens geheel toevallig het programma in kwestie kunnen zijn waar dit hypothetische vraagstuk van mijn hypothetische vriendin over gaat.

We trappen af met Ik ga op Reis en Neem mee deelnemer Haye

‘Een mooie glimlach heeft ze, mooie tanden in d’r mond en een mooi lichaampje ook. Daar kunnen wij wel wat mee.’ Bij het horen van deze woorden zou je denken dat het hier gaat om boer Piet die op de Barneveldse veemarkt een nieuwe melkkoe keurt om zijn veestapel mee uit te breiden. Het was echter single Haye die in het programma Ik ga op Reis en Neem mee zijn nieuwe date Jasmijn onderwierp aan een ordinaire vleeskeuring. Het zou mij niks verbazen als hij straks achter de schermen haar hoeven heeft gecontroleerd op voetschimmel en haar hoofdhuid heeft gecheckt op schurft en parasieten.

Je vraagt je echt af waarom deze hork nog vrijgezel is. Dat de datingskills van Haye ook nog wat training vergen blijkt tijdens het autoritje wat de Brabander maakt met Ik ga op Reis deelnemers Rowena en Jasmijn. Vertellen dat je het leuk vindt om je kat een driedubbele hartverzakking te bezorgen door het beest zo hoog in de lucht te gooien dat hij het uitgilt, is een wat buitengewone manier om indruk te maken op de vrouwen. Ik kan er niks aan doen, maar vraag mij stiekem toch af wat voor geluid Haye maakt als hij per ongeluk van een flatgebouw afgeduwd zou worden door de dames.

Stront aan de knikker bij Diana en Lars op Costa Rica

Van duwen gaan we over naar dumpen, want Ik ga op Reis single Diana heeft haar eigen glazen ingegooid bij Lars. Door ze zich op te stellen als een soort nymfomane voorleesmoeder sloeg de paniek compleet toe bij haar date Lars. De normaal zo vrolijke jongen raakte in een dusdanig ernstige shocktoestand dat de sluizen van zijn bewateringssysteem het acuut begaven. 

Met luide snikken en rondvliegende klodders snot vertelde Lars dat hij niet de man is waar Diana naar op zoek is in het programma Ik ga op Reis. Een saillant detail waar ik me stiekem om bescheurd heb van het lachen, is dat hij zijn tranen wegveegde met zijn middelvinger. Een dikkere fuck you bestaat er niet. Dat de afgewezen dame zich niet gelijk gewonnen gaf en tot driemaal toe vroeg of Lars wel zeker wist dat hij wilde vertrekken, maakte de boel nog een graadje erger.

Een driehoeksverhouding in Thailand

De kers op de taart van Ik ga op Reis en Neem mee bleek deze aflevering Nigel en zijn dates Charmayne en Lindsey te zijn. Dit is ook het dilemma waar ik naar refereer aan het begin van dit artikel. Ik zal maar eerlijk bekennen dat de gênante hypothetische situatie van mijn hypothetische vriendin in werkelijkheid mij persoonlijk is overkomen tijdens het kijken naar dit programma. 

De driehoeksverhouding tussen de imitatie Tarzan en zijn dames is op zijn zachtst gezegd nogal lachwekkend. Charmayne die tijdens de opnames van Ik ga op Reis als een dashboard puppy zat te knikken, terwijl Nigel vertelde over zijn date met Lindsey was al behoorlijk komisch. Ze deed alsof het haar niks kon schelen, maar het was niet bepaald overtuigend. Dat hij vervolgens uit de doeken deed van plan te zijn om met Lindsey het bed in te duiken was nog komischer, maar wat mij echt genekt heeft was de bokstraining die een dag later volgde. 

Gevloerd door Nigel en Charmayne

Er gebeurde iets wat mij nog nooit gebeurd is in mijn carrière als tikgeit en ik schaam me de ogen uit mijn kop dat uitgerekend een SBS6 programma de primeur heeft van dit gênante feit. Beloof dat jullie niet gaan lachen. Ik heb letterlijk in mijn broek gepist van het lachen tijdens het kijken naar Ik ga op Reis en Neem mee. Niet een chique damesachtig incontinentie druppeltje, maar zo keihard moeten lachen dat je hele blaasinhoud via je broekspijpen naar beneden loopt. 

De combinatie van de Pippi Langkous vlechtjes van Nigel tijdens de bokstraining én Charmayne die haar concurrente Lindsey een blauw oog mept bij het sparren was simpelweg te hilarisch. Ik kan dan ook niet anders dan ruiterlijk toegeven dat ik niet opgewassen ben tegen de hilariteit van het programma Ik ga op Reis en Neem mee.

Klik hier om alle artikelen over het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Ik ga op Reis en Neem mee op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van Ik ga op Reis en Neem mee elke zondag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist met Nigel, Haye, Diana, Lars, Patrick, Lindsey, Charmayne, Rowena en Jasmijn terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Ik ga op Reis en Neem mee / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 1 Ik ga op Reis en Neem mee 2023