Het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee is Tinder voor gevorderden

Met aflevering 5 van het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee zijn we alweer op de helft van de doldwaze liefdesavonturen van deelnemers Nigel, Diana en Haye. Hoe vergaat het de singles en zijn er al fladderende buikvlinders gespot in Thailand, Costa Rica en Griekenland? En wat voor effect hebben nieuwkomers Rosan, Iris en Jasmijn op de singles van Ik ga op Reis?

Hoe gaat het met Nigel in Ik ga op Reis en Neem mee?

In het resort waar Tarzan met de blonde lokken in het mooie Thailand verblijft is het tempo van komen en gaan van de dames te vergelijken met de Tinder app op dubbele afspeelsnelheid. Er wordt door Nigel in Ik ga op Reis en Neem mee sneller dan het licht geswiped en terwijl Charmayne naar de uitgang afgevoerd wordt is er alweer een nieuwe update beschikbaar genaamd Iris.

Het verse vlees valt direct in de smaak bij de vrijgezelle heer en mag mee naar een ‘sound healing sessie’. Vlak nadat Nigel aan de Ik ga op Reis kijkers heeft uitgelegd uit dat zo’n sessie zorgt voor ontspanning door middel van ‘bools’, zien we Iris met grote ogen kijken naar de Thaise dame die op een tapijtje voor hen zit. Je hoort haarr denken: ‘Wat moet dat mens met al die lege gouden slakommen op dat kleed? Ik kom hier om Nigel te beminnen, niet om sla te vreten.’

Lindsey is in het resort achtergebleven en heeft het moeilijk dat Iris op date is met de begeerlijke Ik ga op Reis vrijgezel Nigel. Ze vertelt dat haar ex ‘het heel lastig vond om consistent voor haar te kiezen en dat hij ook heel lastig andere vrouwen kon weigeren.’ Ik vraag me af waarom het nodig is om op zo’n omslachtige correcte manier te omschrijven dat haar ex een vreemdgaande sloerie is. Maar goed, het zal wel bij het hele spirituele gedoe horen om het zo politiek correct te brengen. 

Heeft Patrick zijn eigen glazen ingegooid bij Diana?

Ik ga op Reis deelneemster Diana krijgt in Costa Rica bij het ontbijt een onaangename verrassing van Patrick die uit de doeken doet dat hij haar graag wil wassen in het bad van het hotel. De arme vrouw heeft nog niet eens een bak koffie achterover kunnen slaan en zit duidelijk niet op zulke praat te wachten op haar nuchtere maag. 

Patrick kijkt een beetje beteuterd en ziet zijn fantasie in duigen vallen. Best heel sneu aangezien de jongen ook al in een zware identiteitscrisis verkeert. Onze Spiderman heeft vanochtend per abuis een shirt van Superman aangetrokken, dus op een baddersessie met zijn achtpotige held hoeft hij ook niet meer te rekenen. Net als Patrick denkt dat zijn dag niet erger kan worden besluit Diana hem te vertellen dat zijn Ik ga op Reis avontuur ten einde is gekomen. Geen sex in bad, ruzie met Spiderman en ook nog eens gedumpt worden. Patrick heeft duidelijk zijn dag niet.

Ook bij Diana wordt er met de snelheid van het licht geswiped in het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee, want terwijl Patrick op het vliegveld zijn tranen droogt staat de 26-jarige Rosan uit Hellevoetssluis alweer met haar koffers op de stoep bij het hotel in Costa Rica. Het is meteen dikke mik tussen de dames en Diaan transformeert zowaar van stoffige voorleesmoeder naar een spontane meid. 

Haye heeft last van de kou in Griekenland

In Griekenland heeft Ik ga op Reis deelnemer Haye veel succes bij Rowena, maar met ijskonijn Jasmijn verloopt het stroef. Laatstgenoemde doet mij denken aan Elsa uit Frozen die in haar ijspaleis zit te mokken voordat ze ‘Let it goooo’ heeft gezongen. Het zou best lang kunnen duren voordat de ietwat simpele Haye zelf op het briljante idee komt om de hitsong van de Disney film af te spelen voor Jasmijn en ik hoop maar dat er een stagiaire van het productieteam van Ik Ga op Reis en Neem mee zo lief is om hem een hint te geven.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Ik ga op Reis en Neem mee op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van Ik ga op Reis en Neem mee elke zondag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist met Nigel, Haye, Diana, Patrick, Rosan, Lindsey, Iris, Rowena en Jasmijn terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Ik ga op Reis en Neem mee / 2023 / Iris en Nigel

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 1 Ik ga op Reis en Neem mee 2023