Merel Pauw alias rapper Elmer debuteert met snor in De Slimste Mens

Welkom bij een nieuwe aflevering van de freakshow De Slimste Mens met actrice Merel Pauw, haar alter ego rapper Elmer, De Kleine Komedie directeur Jörgen Tjon A Fong en chef Volkskrant Magazine Aimée Kiene. Waar in hemelsnaam keken we naar?

Wordt de populaire kennisquiz De Slimste Mens een rariteitenkabinet in 2023?

Wil het productieteam van De Slimste Mens in seizoen 22 soms alle hokjes vullen waar je mensen in kunt plaatsten afvinken, of waren er te weinig kandidaten te porren om deel te nemen aan de kennisquiz onderhand die verdomd veel op een rariteitenkabinet gaat lijken? Actrice Merel Pauw debuteerde in De Slimste Mens als haar alter ego rapper Elmer. In een lullig kostuum en met een plaksnor maakte zij haar opwachting. ‘Ik neuk je vader zonder condoom’, is de tekst van het meeste bekende nummer van rapper Elmer. Wat mij betreft had jouw vader beter wel een condoom gebruikt, dan had je gewoon in de kliko beland.

De snor van Merel Pauw

Weet je, eigenlijk interesseert de achterliggende gedachte van deze vertoning mij geen moer. Het zal mij een zorg zijn wat mensen aan hun kont hebben hangen of hoe ze zich profileren. Als Merel Pauw in De Slimste Mens met een plaksnor op wil zitten in de rol van haar alter ego rapper Elmer, be my guest. Ik ben een ruimdenkend mens en predik vooral dat iedereen moet doen waar ze zich prettig bij voelen. Het was dan ook niet de snor of het foute pak dat mijn irritatiegrens behoorlijk oversteeg, maar ik ben na 11 afleveringen gewoon moe van het acteerwerk van diverse kandidaten.

Het aanstellerige optreden bij De Slimste Mens van onder andere Merel Pauw, alias rapper Elmer, komt werkelijk mijn strot uit. Dat klinkt heel onaardig en zo is het ook zeker bedoeld. Spraakmakend is goed voor de kijkcijfers, dat snapt iedere sukkel nog wel, maar té spraakmakend kan zich tegen het programma gaan keren. Niemand zit te wachten op zoveel poppenkast. We kijken notabene naar een kennisquiz! Het enige positieve dat ik er nog uit kan halen is het feit dat de grootste mafkezen er gelukkig na één aflevering uit het programma liggen.

Chef Volkskrant Magazine Aimée Kiene is de held van de dag in De Slimste Mens

Dat laatste was trouwens nog maar de vraag, want Aimée Kiene vergat in alle hectiek van de bloedstollende dagfinale bij De Slimste Mens iedere vorm van tactiek toe te passen waardoor ze bijna het onderspit dreigde te delven. Paniek nam de overhand bij de chef van Volkskrant Magazine en heel even was ik bang dat ik nog een aflevering van De Slimste Mens naar Merel Pauw in de rol van rapper Elmer zou moeten kijken.

Geloof mij maar als ik zeg dat ik dan een vreselijke migraine zou hebben gefaked om onder de aflevering van morgen uit te komen. Met 3 seconden verschil wordt rapper Elmer ons gelukkig bespaard en daarmee is Aimée Kiene mijn held van de dag, terwijl Jörgen Tjon A Fong als lachende derde toekeek tijdens aflevering 11 van De Slimste Mens.

Klik hier om naar alle artikelen over De Slimste Mens 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de strijd tussen de kandidaten van de kennisquiz op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 22 van De Slimste Mens elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingsdienst NLZiet en NPO Start zijn de afleveringen terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 1

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 22 De Slimste Mens 2023