Is De Slimste Mens kandidate Isabelle Kafando onder de indruk van Maarten? 

Cabaretière Isabelle Kafando neemt het in aflevering 6 van De Slimste Mens 2023 als uitdager op tegen BBB beleidsmedewerker Femke Wiersma en musicalactrice Nandi van Beurden. Drie gedreven dames op het podium, wordt dat een gezellig theekransje of een stevige bitchfight? 

Drie vrouwelijke kandidaten strijden vandaag tegen elkaar

Een bitchfight was klaarblijkelijk wishfull thinking, want mijn hemel wat gebeurt er weinig opzienbarends tot op heden in seizoen 22 van De Slimste Mens. Ik probeer mijzelf ervan te overtuigen dat we pas net begonnen zijn en dat het wel goed gaat komen, maar ik kan je verklappen dat het lastig schrijven is over een aflevering waarin weinig tot niets gebeurde. Daar zit ik dan achter mijn laptop. Kotsmisselijk van de witte chocolade, want een writersblock vraagt nu eenmaal om vet en suiker. Wat nu?

Begrijp mij vooral niet verkeerd hoor, ik heb mij echt wel drie kwartier vermaakt, maar het voelt een beetje als een stamppot zonder jus, de zomer zonder zon en cappuccino zonder melk. Aan BBB beleidsmedewerker Femke Wiersma had ik ook bijzonder weinig deze aflevering van De Slimste Mens, want zij wist net even meer dan niks. Theoretisch gezien zou je haar dan heerlijk af kunnen branden in een artikel, maar ze had waarschijnlijk gewoon haar dag niet én kreeg ontiegelijke kutvragen. Affakkelen is dus geen optie.

Waarom ik musicalster Nandi van Beurden vandaag zal sparen in De Slimste Mens column

Musicalactrice Nandi van Beurden werd De Slimste Mens van de dag. Ook haar ga ik sparen, want ik kan werkelijk alleen maar heel onaardige dingen over die vrouw zeggen. Sorry, maar ik trek Nandi om diverse redenen heel slecht. Mijn kijk op haar ventileren in dit artikel heeft echter totaal geen nut en daar knapt niemand van op. Ook geen optie dus. 

Dan houden we de uitdager van vandaag, cabaretière Isabelle Kafando, nog over. Ik heb werkelijk nooit van deze onbekende, Bekende Nederlander gehoord. Isabelle trekt wel onmiddellijk mijn aandacht als ze vertelt dat haar optredens niet echt geschikt zijn voor tere zieltjes. Ik besluit tijdens een stukje raaskallen van Maarten van Rossem in De Slimste Mens 2023 even mijn beste vriendin ‘Googleentje’ te raadplegen. 

Waar is je ongemakkelijke humor gebleven Isabelle Kafando?

Isabelle Kafando en Laura Bakker vormen samen cabaretduo n00b en blijken al heel wat prestigieuze prijzen in de wacht te hebben gesleept in hun nog prille carrière als cabaretière. Hun show zou schaamteloos hilarisch, grof en ongemakkelijk zijn. Isabelle , wat zit je daar bij Philip Freriks naast die tuttige Sneeuwwitje dan braaf te zijn bij De Slimste Mens? Voelde je je soms geïntimideerd doordat er een politicus op hetzelfde rijtje zat? Compleet onnodig, want die wist helemaal niks te vertellen behalve dat ze 23.000 stappen kan zetten op die palen van hakken van haar. 

Of was het de nabijheid van de Napolitaanse Dog Maarten van Rossem? Die moet je sowieso niet al te serieus nemen. Ik verdenk hem ervan dat hij elke ochtend voor de spiegel zijn meest stoïcijnse blik oefent. Beste Isabelle Kafando, jouw aanwezigheid vandaag naast tegenspelers Nandi van Beurden, Femke Wiersma, en juryleden Philip Freriks en Maarten van Rossem had potdomme jouw moment moeten zijn bij De Slimste Mens 2023. Je krijgt een herkansing, pak hem! Maak ze gek daar met je platte, grove en schaamteloze humor. Doe het desnoods voor mij en mijn writersblock, want ik kan werkelijk geen chocolade meer zien. 

Klik hier om naar alle artikelen over De Slimste Mens 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de strijd tussen de kandidaten op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 22 van De Slimste Mens elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingsdienst NLZiet en NPO Start zijn de afleveringen terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 1

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 22 De Slimste Mens 2023