De Invasie van België: Gers Pardoel gruwelijk verraden door maat

De Invasie van België

‘Gompie, wat ben ik toch een mazzelpikkie’, zal Gers Pardoel ongetwijfeld gedacht hebben. De vrolijke zanger doet samen met Anouk Hoogendijk mee aan het heerlijke tv-programma De Invasie van België. In het land waar veel van zijn fans wonen mag hij samen met blonde beauty Anouk een vlag planten ter ere van Nederland. De ultieme match tussen Nederland en België.

Does life get any better than this?

Terwijl Gers Pardoel met zijn boffende billen in het zwembad van zijn mattie Ian zakt, voelt hij zich de koning te rijk. Oké zijn teamgenoot Anouk Hoogendijk heeft een vervloekte opdracht van de kolonel gehad voor De Invasie van België, maar voor Gerssie ziet het er allesbehalve somber uit. In tegenstelling tot Anouk hoeft hij geen massa Belgische voetballers te scoren die hun land verraden. Het enige wat Pardoel hoeft te doen is een (ex) K3 zangeres te verleiden om achterop zijn fiets plaats te nemen en samen een vlog te maken.

Aangezien Gers Pardoel al een berg ervaring heeft met dames die maar al te graag achter op de bagagedrager van zijn tweewieler klimmen, maakt onze zanger zich geen zorgen. Dankzij de roem die hij reeds met zijn engelengezang in België heeft verworven, kost het hem geen enkele moeite om gewillige helpers onder het Belgische volk te vinden die zonder blikken of blozen hun vaderland verloochenen. Of denkt de guitige artiest daar toch iets te makkelijk over?

Lap zeg!

Ons Gersje zit er faliekant naast. Zijn lieve hulpvaardige Belgische maatje Ian blijkt geen goede vriend, maar een valse rat te zijn die samenwerkt met de fixers van De Invasie van België. Sterker nog, Ian is een reserve fixer en valt in voor de collega van fixer Sieg!

Nondeju, Gers Pardoel zit tot over zijn oren in de penarie door de fixers deze aflevering van De Invasie van België en heeft blijkbaar één en ander gemist. Ian en Sieg hebben hem zorgvuldig in hun val gelokt en er is geen ontsnappen meer aan.

Geniet nog maar even van je laatste ontspannen uurtjes in het zwembad Gers. Neem een biertje nu het nog kan, want zodra je morgen ontwaakt pakken die slinkse Belgen je bij je lurven. Ze zullen je in hun wagen proppen en schaamteloos uitlachen om je goedgelovigheid, om je vervolgens bij de Nederlandse grens te dumpen in een gehucht waar niemand ooit van heeft gehoord. Op een eenzame lange landweg zul je uren in de regen lopen tot de blaren op je pootjes groter zijn dan je voeten zelf. Arme Gers!

Wordt vervolgd

Ook de kijkers is nog even een momentje van ontspanning gegund. Pas in de aflevering van volgende week zien we hoe Gers Pardoel in hechtenis wordt genomen en De Invasie van België voor hem definitief afgelopen is. Of weet de populaire zanger nog ergens een fiets te ronselen om er stiekem vandoor te gaan? We wachten in spanning af…

Klik hier om naar alle artikelen over het programma De Invasie van België te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb jij het PowNed programma De Invasie van België gemist? Kijk dan terug hoe Gers Pardoel deze aflevering in de penarie komt door de fixers op NLziet.

Beeld bron: Gers Pardoel en Anouk Hoogendijk / De Invasie van België/ Powned

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 1 De Invasie van België 2022