Tom Coronel laat zich niet van de wijs brengen op De Gevaarlijkste Wegen

Jacin Trill, een rapper waar ik nog nooit van heb gehoord, is een ontzettende lucky bastard want hij is gekoppeld aan Tom Coronel in aflevering 6 van het Powned programma De Gevaarlijkste Wegen. Dat meneer Trill mij onbekend is zal hoogstwaarschijnlijk een generatie dingetje zijn en moet je mij maar vergeven. Na een klein uurtje voor de buis ken ik Jacin als mijn broekzak en dat komt nou niet bepaald omdat hij zo rustig, stil en verlegen is. 

De Gevaarlijkste Wegen van Italië

Mijn hemel, zelden zoveel herrie uit een jongeman horen komen als uit rapper Jacin Trill. Als die gozer aan staat, staat hij ook echt aan. Een volumeknop zit er niet op en het gegil en gekakel gaat onophoudelijk door. Ik kan het niet helpen, maar vraag me onmiddellijk af wat die gozer heeft geslikt, gesnoven of gedronken. Aannames natuurlijk, want wellicht heeft hij wel ADHD en is hij gewoon zijn pilletje vergeten in te nemen. Arme Tom… Het gezicht van Tom Coronel spreekt boekdelen, maar hij houdt zich kranig, al lijkt deze deelname met Jacin Trill aan De Gevaarlijkste Wegen in Italië mij pittiger dan de Dakar rijden. 

Dat ik Jacin Trill een geluksvogel vind, komt doordat de route vandaag in De Gevaarlijkste Wegen 2023 van een bloedstollend kaliber is. Nu ben ik al geen held in de bergen, maar deze route zou mij werkelijk zeven kleuren stront hebben doen fabriceren. Het kan geen toeval zijn dat de productie juist voor aflevering 6 van De Gevaarlijkste Wegen een coureur heeft gezocht die ook écht professioneel coureur is. Jan met de korte achternaam had de route die dwars door Italië, van de Tyrreense Zee tot de Adriatische Zee loopt, nooit zonder kleerscheuren af kunnen leggen. 

Jacin Trill is nogal aanwezig

Het overdadige ‘aanwezigheidsniveau’ van Jacin bezorgt mij in mijn huiskamer al de nodige stress. Laat staan als ik achter het stuur had gezeten op ondoenlijke weggetjes met diepe afgronden vlak naast me. Ik had hem serieus het ravijn in gedonderd. 

Ooit ging ik met een vriendin naar Oostenrijk voor een weekje sneeuwpret. Na 1.000 kilometer achter het stuur was ik het logischerwijs best een beetje zat toen we de laatste bergpas nog even over moesten. Het sneeuwde als een malle. Mijn man had mij al meerdere malen gedemonstreerd  hoe ik sneeuwkettingen om moest leggen, maar mijn spanningsboog is vrij kort dus echt goed opgelet had ik nooit. 

Toen de weg dus wat steiler werd en mijn auto dreigde te zeggen ‘Doe het zelf maar!’ werd ik toch wat nerveus. Ik liet mijn auto terugzakken en besloot nog een keer te proberen om omhoog te komen. Goedbedoeld begon de vriendin mij op een iets te luid volume aan te moedigen: ‘Je kan het Sandy, kom op!!! Ik ben trots op je, ja het gaat goed…kom op!!!’ Toen de auto met de achterkant wat naar de vangrail begon te trekken en de adrenaline mijn neus bijna uit stroomde, schreeuwde ik haar toe: ‘HOU JE KOP NU EENS EVEN ANDERS TRAP IK JE ERUIT!’  We zijn over de pas gekomen, ik waande me in een aflevering van De Gevaarlijkste Wegen terwijl zij jankte omdat ik zo lullig had gedaan. 

Tom Coronel mag mijn bijrijder zijn

Tom Coronel schreeuwt niet, maar heeft zo zijn eigen methodes om Jacin Trill even stil te krijgen en de gevaarlijkste wegen te lijf te gaan. Tijdens een pittig stukje weg vraagt hij Jacin wat het ergste is dat hij ooit heeft meegemaakt. De lawaaipapegaai valt even stil voor hij vertelt dat, dat het moment was dat zijn opa stierf. Zijn opa was als een vader voor hem en hij mist hem vreselijk. De tranen rollen over zijn wangen en het is overbodig te melden waarschijnlijk, maar bij mij dus ook. 

Wanneer Tom en Jacin een vrouw spreken die de vreselijke aardbeving in midden Italië in 2016 heeft meegemaakt, waarbij ze haar man is verloren en Jacin Trill haar zichtbaar aangeslagen een knuffel geeft ben ik om. Jacin blijkt gewoon een vreselijk lieve en enorm gevoelige jongen te zijn die zichzelf daarom overschreeuwt. Zou dat inzicht hem beter verdraagbaar maken voor mij als bijrijder? No way, die gozer komt echt mijn auto niet in! Tom Coronel wel, kan hij mooi die laatste bergpas voor zijn rekening nemen!

Klik hier om naar alle artikelen over het programma De Slechtste Wegen te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 6 van De Gevaarlijkste Wegen 2023 met deelnemers Tom Coronel en Jacin Trill in Italië gemist? Op NLziet kan je de avonturen van de deelnemers van De Gevaarlijkste Wegen seizoen 7 terugkijken.

Beeld bron: Powned / De Gevaarlijkste Wegen / seizoen 7 / 2023

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 7 De Gevaarlijkste Wegen 2023