De Bevers: John de Bever mag zijn jodelkunsten in Oostenrijk vertonen

De Bevers – donderdag 20:30 RTL5

‘Morgen wir going raclette’, zegt Kees Stevens tegen de verkoopster in het Oostenrijkse kaaswinkeltje. Blijkbaar is de dame anno 2023 wel gewend aan malle Hollanders met steenkolen Engels, want ze begrijpt direct wat de Bevers bedoelen. Zelfs de opmerking van John de Bever ‘Mar keine stinkkaas’ is duidelijke taal.

Voor wie het nog niet doorheeft, de Bevers zijn in Oostenrijk voor een optreden. Voordat het vrolijke gezelschap aan dit avontuur begon, hebben ze de nodige voorbereidingen getroffen. Zo is er skikleding geshopt, heeft Kees geoefend in een echte skihal én heeft John al op voorhand gemopperd over het koude weer in Oostenrijk. Ieder zijn taak, zullen we maar zeggen.

De voorbereidingen

Als je tegen Kees Stevens zegt dat hij mag shoppen, dan is hij zo blij als een kind in een ballenbak bij Ikea. Met een grijns van oor tot oor ging onze fashionista een paar dagen voor vertrek naar Oostenrijk een skibroek passen in een winkel voor sportkleding. Kees was uiteraard in de overtuiging dat hij er too hot to handle uit zou zien in de broek. Helaas bleek zowel de kleur als de maat niet passend en zag Keessie eruit alsof hij van plan was om in de plaatselijke vijver vissen te gaan vangen. Alleen de lieslaarzen miste hij nog. 

Nadat expeditie skikleding shoppen was voltooid, vond Kees het tijd om een lekkere skileraar te scoren onder het mom van ‘skiles nemen’. Ook hier had hij weer pech. In het kader van ‘op een ouwe fiets moet je het leren’ bleek de skileraar over ruim een miljoen vlieguren te beschikken. Niks geen lekker jong hapje, maar een flinke lap oud, taai vlees met een grijze bos haar erbovenop. Het zou mij niks verbazen als John de Bever samen met de crew van De Bevers hierachter zat in een poging om eventuele concurrentie op voorhand uit te schakelen.

Nu bleek dat achteraf gezien niet nodig, want Kees zag er allesbehalve sexy uit op de lange latten. Terwijl zijn voeten in een pizzapunt stonden zoals de instructeur opgedragen had, stond de rest van zijn lichaam erbij alsof hij heel erg nodig moest poepen. Een soort schijtende Bambi het ijs.

De Bevers in Oostenrijk 

Nu de Bevers eenmaal in het koude Oostenrijk zijn, heeft John het zo koud dat hij spontaan vergeet te mopperen. Hij heeft zijn grapjas meegenomen en heeft zelf de grootste lol om zijn grap ‘ik spreek alle talen, behalve betalen’. Zijn partner Kees kan er niet om lachen, maar dat kan John de Bever niet deren. De ouwe brombever maakt zich niet druk. Kees blijft toch wel bij hem, want de kans dat zijn fashionista sexy van de piste naar beneden skiet en onderweg een skileraar aan de haak slaat is even groot als de kans dat John voorgoed stopt met koffiedrinken en mopperen. 

Lees hier alle artikelen over seizoen 2 en seizoen 3 van De Bevers.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je De Bevers op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van De Bevers elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL5 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de avonturen van John de Bever en zijn partner Kees Stevens die je in 2023 gemist hebt terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL5 / De Bevers / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 3 De Bevers 2023